Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

mie mi s-a facut o pofta de paella cu fructe de mare de lesin aici pe tastatura...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Fetelor, parca zicea cineva ca merge si cu congelarea in loc de preparat termic, nu? Atunci puneti la congelat icre/somon afumat (nu pateste nimic, eu am mai tinut macrou afumat la congelator) si apoi dezghetati-l si preparati-va mancarea preferata.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Doxy, asa stiu si eu.
Sa fie congelate sau la +70 C...

Am o curiozitate: oare branza de la tarani merge bagata la congelator si apoi papata? Se "dezinfecteaza" oare prin acest proces...sau o mai fi comestibila?

Eu am anticorpi la toxo, acum ma streseaza Listeria.

17+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Monicaa sapt trecuta am facut paine cu secara 50% pt ca nu ingrasa si e buna si la tensiune, daca vrei iti dau reteta.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Te rog mult Delia!
Si ma uit si pe blog diseara sa citesc un liniste pasii de executie. Daca e il pun pe tztzu meu sa presteze ca el e sef la copt la noi in casa. Eu gatest dar tot ce inseamna dulce, cozonaci etc. face el.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Trimit si la tine Bobitza

Ma doare spatele de mor de la statul in picioare v am zis ca eu ca sa nu amdureri de burta si de spate trebuie sa stau numai la orizontala

si cand le aud pe tutele de femei ca din cauza greturilor fac avort ....

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Da, de la next; uite acum am coborat sa iau hainutele ca a venit pachetul cu dhl. Si acum mi-e rusine sa le desfac aici la serviciu si nu mai pot de curiozitate

Happy_Ama 23+ si Eva

Happy, vrem pozeee

17+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Monica:1 kg de faina 1 pahar de apa calduta 1 pahar de lapte 1 lingurita de zahar 2 pliculete de drojdie uscata framant si las la dospit 40 minute dupa o inpart in 3 depinde de forma si pe deasupra pum mac sau susan ce am in casa

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Am notat Amalia! Mersi frumos. Deci din cantitatea asta ies cam 3 painici nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, harnicuta, ia o pauza

Bobitza, pun cand ajung acasa

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Monica:1 kg de faina 1 pahar de apa calduta 1 pahar de lapte 1 lingurita de zahar 2 pliculete de drojdie uscata framant si las la dospit 40 minute dupa o inpart in 3 depinde de forma si pe deasupra pum mac sau susan ce am in casa

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Am notat Amalia! Mersi frumos. Deci din cantitatea asta ies cam 3 painici nu?

Da 3 painici in forme medi

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Am avut treba un pic...
Oanka, ti-am raspuns .
Amalia eu asta am mancat acum la amiaza, peste afumat, masline si orez. Dar sunt nebuna dupa creveti. Sunt cam scumpi in Rom. si luam rar.
Yvy, merci de info utile. Ce fain ca ai poze cu burta mare. Mi-e ciuda ca nu am facut si eu.
Chiar fetelor, puneti poze cu hainute, carut, perna si ce ati mai luat.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Hello, burtici!!!

Abia am apucat si eu sa recuperez din urma ultimele 3 capitole

Dar stiu ca scrieti, nu gluma!!!

Acum sa vad ce-mi amintesc...

Legat de carucioare Betty si Delia-Rodica modelul postat de voi am vazut ca nu are tablita aceea pe care stau piciorusele copilului la suportul pentru picioare in varianta sport; ca sa intelegeti mai bine exemplific cu www.baby-markt.de/Markenhersteller/ABC-Design/Kollektion-2013/ABC-DESIGN-Turbo-4S-Magic-inkl-Tragewanne-3-in-1-Kollektion-2013.html" target="_blank">ce am eu ; bebe sta cu picioarele pe tabla aceea si nu-i atarna in jos airea, deci e mai comod asa (gandeste-te cum te simti tu bine ca adult daca stai pe un scaun inalt: preferi sa-ti atarne picioarele in gol sau sa le tii sprijinite pe un suport, ceva?); de asemenea nu cred ca are maner reglabil pe înaltime si roti pivotante si asta il face f f greu manevrabil (de fapt sigur nu are roti pivotante dupa cum arata poza cu bara aia ce leaga rotile din fata si nici nu specifica la caracteristici); nu scrie nici daca rotile au sau nu suspensii, sint f importante pentru drum accidentat, atenueaza f f mult socul; cam asta am de comentat.

Bobitza modelul de carut postat de tine il are o prietena de-a mea, e f f OK, are suspensii f bune (l-am condus si eu), e usor manevrabil, cu roti pivotante ce pot fi si blocate, este cu maner reversibil si ajustabil pe inaltime, cosul e f incapator, mult mai mare ca al meu pentru ca e f adanc, ce putea sa puna mamica aia acolo cand facea piata eu ma cruceam, eu nici pe jumatate nu puneam in cosul meu ce nu mi-a placut la el este ca la partea sport copertina este destul de ingusta (fata de al meu) si nici nu se fixa prea bine in spate (al meu are elastic si capse); mi-a placut fata de al meu ca are gentuta asortata si e f mare si incapatoare, deci eu zic ca e f f OK raportul pret/calitate; inca ceva are doar 3 pozitii de reglare a spatarului, deci la somn bb va sta la un unghi de vreo 30-40grd (al meu se lasa la orizontala) si este mai ingust putin decat al meu si mai scurt in lungime, cu putin, dar se vede, adica pe la un an jumatate bb al ei dormea cam inghesuit acolo si in semifundulet (asta daca o sa ai un bb mare fan dormit in parc)

Acum despre greutatea carutului, al meu are tot 16KG, nici vorba sa va ganditi ca-l urcati si-l coborati singure zilnic daca nu aveti lift in care sa si incapa (al meu nu incape in lifturile vechi de bloc); deci daca nu aveti unde sa-l depozitati (uscatorie) sau nu stati la parter eu zic sa va reorientati, este imposibil sa cobori cu el pe scari si cu bb in brate, eu si acum il cobor pe al meu in 2 transe, intai cadrul, apoi partea sport si pe urma iau copilul

Happy Mom si S24+

Yvyana, multumesc din suflet pt explicatii. Imi sunt de mare folos!
Dar caruciorul ales de mine are 9,5 kg. Tu ai mai adunat ceva cand ai scris 16 kg?

17+ "Minunica"

Mergi la inceput