Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
stefana0909 spune:
Buna fetele,
Acum m-am intors de la serv si ma odihnesc.
Mocanita, felicitari pt. fetita!
Am fost ieri la tar, mi s-a parut extrem de aglomerat...si stresant.
Pe langa asta, mi=am clatit ochii pe la carucioare si patuturi. Am gasit si ceva pt. caa, un suport uscator de suspendat pe tavan pt. rufe. Mi s-a parut ingenios. Mi-am cumparat perna de garvide si alaptat, cu granule sintetice in interior. Sunt f. miltumita de ea, doar ca mi se pare cam fosnitoare noaptea.
17+ "Bubu"
amaliaro spune:
Monica si eu fac painica in casa si nu am masina de paine uneori o fac in forma de cozonac sau chiflute mici la iuby ii place mai mult painea de casa
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
stefana0909 spune:
Amalia, sotul meu e lesinat dupa calamar si caracatita la gratar. De 6 ani ne petrecem una din vacante in Grecia sau in insule. Am cumparat si noi din Bucuresti, de la supermarket fructe de mare si proaspete si congelate, dar nu au nici o noima in comparatie cu cele din Grecia. Asa ca, ma inscriu si eu pe lista de 'pachet".
17+ "Bubu"
monicaa spune:
Amalia iubita imi trimiti si mie o retzeta? Mai parca m-am luminat brusc. Serios nu mi-a trecut prin cap si fara paine deloc nu pot. Hi hi...cred ca cel tarziu maine incep experimentul painica mea.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa wow Delia nici nu mi-a traznit ideea asta . nu am masina de copt paine dar ma uit pe internet si ceva gasesc eu. merci mult Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 + |
Eu fac paine la mana, nu prea gasesc rostul masinii. Iti dau un site dupa care am inceput eu, nu-ti ia mult timp si e f buna painea.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
stefana0909 spune:
Mess, sunt de-a dreptul panicata de experienta pe care o traiesti vis-a-vis de sistemul de sanatate englezesc. Referitor la No-spa, ai de 40 sau de 80 mg? Mie cel de 40 mi se pare a fi apa de ploaie. Daca nu ai de 80, poti lua 2 de 40. Si mai poti lua si supozitor Uscosin, poate il gasesti si acolo.
17+ "Bubu"
Delia_Rodica spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=177732&FORUM_ID=60
http://strumfa-bucatareste.blogspot.ro/search/label/paine
ultimul e blogul meu, asta cand aveam timp de el
Delia_Rodica spune:
Monicaa sapt trecuta am facut paine cu secara 50% pt ca nu ingrasa si e buna si la tensiune, daca vrei iti dau reteta.
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Hapyy azi la meniu avem caracatita,creveti,calamary si salata de icre INTERZIS POFTICIOSILOR amalia tsakoniati 23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
Vreau si eu!!!
17+ "Minunica"
amaliaro spune:
Monica:1 kg de faina 1 pahar de apa calduta 1 pahar de lapte 1 lingurita de zahar 2 pliculete de drojdie uscata framant si las la dospit 40 minute dupa o inpart in 3 depinde de forma si pe deasupra pum mac sau susan ce am in casa
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .