Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mess, daca ai posibilitatea sa iei no-spa e foarte bine. Eu pentru ca am dureri in mod normal, iau de cateva saptamani bune cate 3 no-spa pe zi, la intervale oarecum egale. Nici nu mai astept sa apara durerea pt ca stiu ca daca opresc pastilele, apare. E posibil sa ai contractii Braxton-Hicks, care sunt normale. Iar durerile...suntem mai multe aici care ne luptam cu ele...Eu una am diagnostic de uter contractil...Cu pastile nu e nicio problema

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

oxana pe unde umbli? ti-am trimis mesaj pe FB

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica

Mergi la inceput

Yvy, asa ma gandeam si eu, pe un lateral...Ms

Olimp, cred ca merge sa congelezi icrele nepreparate Oricum, ma intreb daca nu cumva toate produsele de genul asta sunt transportate in lazi frigorifice...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Doxy, si mie imi plac femeile cu picioare subtiri
Referitor la mojicii, asa patesc si eu. Ma racaie mult si bine... Mai tare ma ingrijorez ca m-am enervat....

Fetelor, mi-a luat sotul o perna de dormit speciala, din aceea in forma de J. Este geniala!!! Eu nu ma induram dar asa buna e de dormit cu ea!!

Eu am constatat cu uimire, ca de "rasu-plansu" asa, ca daca stau in sezut in cada, abia imi mai ajug talpile Sunt oficial o MAMAIE!

Happy_Ama 23+ si Eva

Buna ziua dragelor!
Am intrat mai tarziu ca am ajuns la munca la 10:30 , efectiv nu m-am putut da jos din pat, asta pt ca dorm ffff tarziu, pe la 1-2 de cateva nopti.Apoi, am avut ceva de lucru la birou si acum pot sta de vb cu voi.

Happy, de la ce firma e pernuta, ca vreau si eu sa-mi iau.
Am vazut la targ unele la 150 lei care se foloseau si la alaptat si pe post de "fotoliu" pt bebe...erau lungi si se legau la capete.

Va doresc o zi minunata!

17+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp deja am trimis excorta dupa tine la aeroport

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Bobitza, nu m-am uitat. Ma uit cand ajung acasa si iti spun.

Amalia, da-i lu' Olimp la pachet si pentru noi

Fetelor, v-am zis ca mi-a venit caruciorul?!?! Sunt fascinata!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Happy pachietul e facut il aduce Olimp

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Ama, ms
de Braxton-Hicks am citit ca nu-s dureroase ... si atatea ore in continuu ? la varsta asa mica ?
offff ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Buna seara si de la mine. Am intrat sa va spun ca mi-a venit rezultatul de la amnio: avem o fetita sanatoasa . Va pup si va multumesc din nou pentru sprijin

Felicitari!!! Multa sanatate in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia

happy mi-am luat bagaj la cala asa ca incape mancare pentru toate doritoarele..numai sa ne dea amaila atatea portii

cat de spre refrigerare ..refrigerare inseamna 4 grede + maxim deci nu e congelare...

flory si eu sper sa nu devin dependenta de supozitor , ma mai screm eu dar cand nu se mai poate il pun decat sa ma doar burta si sa nu mai am aer de plina ce sunt...il pun

mess incerca sa nu faci efort si ia no-spa . mie dr mi-a spus pana la 4 pastile /zi.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput