Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
yvyana spune:
Hello, burtici!!!
Abia am apucat si eu sa recuperez din urma ultimele 3 capitole
Dar stiu ca scrieti, nu gluma!!!
Acum sa vad ce-mi amintesc...
Legat de carucioare Betty si Delia-Rodica modelul postat de voi am vazut ca nu are tablita aceea pe care stau piciorusele copilului la suportul pentru picioare in varianta sport; ca sa intelegeti mai bine exemplific cu www.baby-markt.de/Markenhersteller/ABC-Design/Kollektion-2013/ABC-DESIGN-Turbo-4S-Magic-inkl-Tragewanne-3-in-1-Kollektion-2013.html" target="_blank">ce am eu ; bebe sta cu picioarele pe tabla aceea si nu-i atarna in jos airea, deci e mai comod asa (gandeste-te cum te simti tu bine ca adult daca stai pe un scaun inalt: preferi sa-ti atarne picioarele in gol sau sa le tii sprijinite pe un suport, ceva?); de asemenea nu cred ca are maner reglabil pe înaltime si roti pivotante si asta il face f f greu manevrabil (de fapt sigur nu are roti pivotante dupa cum arata poza cu bara aia ce leaga rotile din fata si nici nu specifica la caracteristici); nu scrie nici daca rotile au sau nu suspensii, sint f importante pentru drum accidentat, atenueaza f f mult socul; cam asta am de comentat.
Bobitza modelul de carut postat de tine il are o prietena de-a mea, e f f OK, are suspensii f bune (l-am condus si eu), e usor manevrabil, cu roti pivotante ce pot fi si blocate, este cu maner reversibil si ajustabil pe inaltime, cosul e f incapator, mult mai mare ca al meu pentru ca e f adanc, ce putea sa puna mamica aia acolo cand facea piata eu ma cruceam, eu nici pe jumatate nu puneam in cosul meu ce nu mi-a placut la el este ca la partea sport copertina este destul de ingusta (fata de al meu) si nici nu se fixa prea bine in spate (al meu are elastic si capse); mi-a placut fata de al meu ca are gentuta asortata si e f mare si incapatoare, deci eu zic ca e f f OK raportul pret/calitate; inca ceva are doar 3 pozitii de reglare a spatarului, deci la somn bb va sta la un unghi de vreo 30-40grd (al meu se lasa la orizontala) si este mai ingust putin decat al meu si mai scurt in lungime, cu putin, dar se vede, adica pe la un an jumatate bb al ei dormea cam inghesuit acolo si in semifundulet (asta daca o sa ai un bb mare fan dormit in parc)
Acum despre greutatea carutului, al meu are tot 16KG, nici vorba sa va ganditi ca-l urcati si-l coborati singure zilnic daca nu aveti lift in care sa si incapa (al meu nu incape in lifturile vechi de bloc); deci daca nu aveti unde sa-l depozitati (uscatorie) sau nu stati la parter eu zic sa va reorientati, este imposibil sa cobori cu el pe scari si cu bb in brate, eu si acum il cobor pe al meu in 2 transe, intai cadrul, apoi partea sport si pe urma iau copilul
Happy Mom si S24+
yvyana spune:
Dana, am o prietena care are si caruciorul de la Inglesina, ala de 6000RON, e frumos, este rezistent, dar f greu manevrabil pentru ca are roti fixe, nu pivoteaza niciuna nici macar 1mm si mie mi s-a parut f f greu la condus, mai ales si cu un pui mic in el de 12 Kg, efectiv m-au trecut apele cand ridicam mereu de el sa iau cate o curba cat de mica, dar ea cica s-a invatat, nu i se mai pare greu; de asemenea are si un cos de cumparaturi mic-mic de tot nu mai zic de pret care e mareeee...
Maria legat de babyfone, daca stati la casa "it-s a must" daca nu vrei sa stai lipita de patut sau langa camera lui bb cat doarme ziua! Eu am de la Primii pasi cu o arie de acoperire de 800m in camp deschis, evident mult mai mica daca trece semnalul prin mai multe ziduri, insa am mers la mare/munte si n-am avut probleme niciodata cu lipsa semnalului, adormeam mandra si o lasam in camera in patutul ei si noi ne destrabalam pe afara la gratar si alte cele, eu il consider un obiect necesar, mai ales daca intentionati sa calatoriti toti 3; eu si asta-vara la mare l-am avut, puneam picea la somn dupa-masa si noi ieseam afara in curte la terasa cu monitorul dupa noi, la fel si seara, ca doar nu era sa ma culc la 8-9 seara odata cu ea ; asa stiam exact cand se trezeste si nu ma stresam din jumatate in jumatate de ora sa urc in camera la etaj sa vad daca mai doarme, iar ca sa stau paznic langa ea cat dormea nici nu s-a pus problema
Happy Mom si S24+
yvyana spune:
Bubulina covorul l-am luat de la un targ de covoare, au avut acolo f f multe modele superbe de covoare pentru copilasi!
Monirina acolo eram in S18-19, scrie la comment; am pus acum si o poza din S36 cu picea, eram imensaaa, iar din S40 nu am curaj sa pun sa vedeti cat eram; am si eu vergeturi pe sani cat cuprinde, am si pe burta, dar eu m-am dat regulat cu crema in sarcina precedenta si degeaba, acum am lasat-o mai moale ; nu vreau sa descurajez fetele, dar eu m-am convins ca f f mult conteaza ce ti-e scris in gene : daca ai elasticitatea pieltii si tonusul f bune atunci esti fericita, daca nu poti se te dai cu mama cremelor ca tot degeaba; asa ca Dana unge-te cu toate cele, macar sa nu zici ca nu te-ai uns, dar daca tot ti-au aparut inseamna ca asa e pielea ta, mai putin elastica si nu trebuie decat sa te consolezi cu asta; cum spunea si Oxana, cu timpul se mai estompeaza, asa si la mine, s-au mai micsorat, dar sint acolo!
Happy Mom si S24+
yvyana spune:
Ele, Paula si eu am +9, e mai mult decat la sarcina precedenta la aceeasi varsta, deci probabil voi depasi 20Kg
Acum nu ma mai stresez, sint zile in care mananc mai mult, zile in care mananc chiar putin, asta e; deja incepe crestera aia in ritm ametitor, eu ma consolez cu faptul ca acum si burtica e muult mai mare, e ca in S30 din sarcina cealalta
Olimp la tine Kg nu conteaza pentru ca te ajuta f mult inaltimea, eu sint f scunda si daca pun 2 kg remarca persoanele de sex opus, deci la 1kg femeile remarca imediat!
Am pus si eu poze de la mare de cand avea picea un an si 3 luni, deci dadusem 15Kg jos intr-un an si nu sint eu vreun manechin (oricum niciodata n-am fost) dar nu arat chiar de lepadat! Cel mai greu mi-a fost sa gasesc un costum de baie cat de cat OK din perspectiva sutienului, pentru ca eu alaptam si sanii cresteau sa-mi dea pe-afara intre alaptari, in rest stateau OK, am probat muulte sutiene pana sa gasesc unul din care sa nu mi se reverse la un moment dat, sa aiba si suport OK...
Deci speranta cu recapatarea siluetei exista si n-am facut niciun sport, nmk doar cu putina dieta, gen nemancat paine/paste/dulciuri si nmk seara dupa 18:00.
Burticile care au luat putine Kg ar trebui sa se bucure maxim, de acum incolo vor mai lua inca 10 minim, deci vor fi perfect in grafic, numai mie o sa-mi dea muult cu plusss
Mocanita felicitari pentru rezultatele bune de la amnio, acum stai linistita!
Ama eu am patut de la Ikea, f f bun, trebuie vad cum evacuez locatarul din el pana cand nasc ca nu se lasa dus...
Amalia sanatate multa iti urez, eu aproape am scapat de tuse cu siropul ala de ceapa, oricum nu mai e atat de puternica incat sa ma apuce voma sau durerile de burta!
Happy Mom si S24+
happy_ama spune:
Yvy, ce burtica rotunjoara!! F frumos ti s-a retras abdomenul dupa sarcina!!
Happy_Ama 23+ si Eva
happy_ama spune:
Da, Yvyana, imi aduc aminte ca ai pus poze. La tine am vazut ca si asta se face junior
Apropos, fetele, noi la camera lui bebe avem usa vis-a-vis de geam. Unde credeti ca ar fi cel mai bine de pus patutul? Intr-un colt, pe mijlocul unui perete lateral, pe peretele cu usa...?
Happy_Ama 23+ si Eva
yvyana spune:
Diana eu am fost la film acum 2 saptamani si printul meu n-a fost deloc fericit, ba chiar l-a deranjat tareee, numai tumbe a facut, ma luase durerea de burta Si DA, sanii vor mai creste si mai mult mai ales in primele luni de alaptare!
Bubulina urmatoarea eco de control eu o fac la dr mea, una sumara prin S28 plus analize uzuale, gen urocultura, sumar de urina si din sange, plus culturi din col si apoi in S32 morfologia din trimestrul 3.
Ama ori pe peretele lateral (asa am pus eu) ori pe peretele cu usa daca nu se face curent cu geamul (eu vara il tineam deschis non-stop, mai putin in orele de caldura maxima ca nu se putea altfel si AC era in camera alaturata).
Paula sanatate puiului mic, febra ma dispera si pe mine, mie pediatra mi-a zis ca pot sa-i dau 1/2 supozitor voltaren de 50 mg peste toate celelalte antitermice date in doze aproape maxime daca nu scade sub 39grd C (adica peste panadol cu nurofen alternate la 4 ore, plus novocalmin, mai pot la o adica sa-i pun asta ca ultima solutie); era cat pe ce sa-l folosesc ultima oara, dar m-a salvat al treilea novocalmin!
Happy Mom si S24+
olimp spune:
yvyana intradevar inaltimea este un atuu dar nu constitutia..eu sunt ca si Oxana cu spatele mare , si eu depun pe spate , brate si burta , picioarele imi raman subtiri...bine se pune si pe ele dar nesemnificativ...
delia t am sters din ele , vreau sa pun cateva noi cu burtica..ma tot pregatesc sa le fac de cateva zile...
despre tensiune si eu cand manac sare se ridica tensiunea deci evit...
happy si mie mi-e tare dor de peste afumat si icre , eu mancam saptamanal peste afumat si somon..dar toxo nu-mi da pace , dar cum spune oxana pestele il pot pune la congelator dar icrele cred ca se desparte uleiul de continut nu merg inghetate..
amalia eu deja sunt in avion..vin spre time... ma primesti la masa..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
flory_blanca spune:
Cris si eu l-am simtit foarte tarziu. Si il simteam rar. Dupa 20 sapt am inceput sa il simt bine si zilnic, inainte trebuia sa stau foarte linistita si doar uneori il simteam foarte fin.
Olimp eu am folosit destul de des supozitor cu glicerina, daca nu ies zilnic la toaleta ma simt rau am si am contractii asa ca prefer asa.
Sper sa nu devin dependenta.
Mai Dana nu mai pune la suflet ce scriu niste persoane pe care nici nu le cunosti, eu nu as intra in polemica cu asemenea persoane,
si nici nu imi pierd timpul sa citesc asemenea lucruri. Nu vad de ce te tot superi singura cu lucruri de genul asta. Lasa-le in nebunia lor si tu incarca-te cu energie pozitiva.
Mocanita felicitari pt vestile bune de la amnio.
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
mess0804 spune:
Cat de puternice ar tb sa fie contractiile ? As-noapte am avut cred contractii, mi se intarea burtica, parca amorteste un pic si erau ceva mai dureroase decat durerile de CM, suficient de dureroase ca nu am putut dormi deloc toata noaptea, am atipit maxim o ora. Am luat 3 no-spa (am din Ro) si mai incetau cate o jumate de ora, apoi iar.
Is f speriata , acuma is si obosita, burtica parca tot amortita e ...
La ginecolog aici nu mergi niciodata de capul tau niciodata, la doctorul de familie nu ma poate vedea decat cel mai devreme joi si atunci probabil imi da paracetamol, am sunat la moase la urgenta si pana la 24 de spat nu am ce cauta la maternitate, la urgenta sa ma duc doar daca sangerez. (nu sangerez)
Is f speriata, nu stiu cat e de normal sa se intample asta, cat de tare ar trebui sa doara maxim ?
Is doar in 16 sapt ca sa va faceti o idee...