Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
monicaa spune:
mamici si o saptaman usoara
Am fost la medicul de familie dimineata. Rezultatele la tensiune sunt ok: media pe zi 137/67 iar pe 24 de ore cumulata cu noaptea 131/63. El spune ca e totul OK. Dar am de ex. de pe la 13 timp de 2 ore peste 140. In concluzie mutam pastilutza la 12:00 si iau 11/2. Seara nu e nevoie.
Asta spune el. Din ce vad eu pe grafic creste peste limita dupa ce mananc. Dupa mic dejun dar scade repede, dupa cina dar iar scade repede. Doar la pranz a durat 2 ore pana a scazut. Nu am mancat f mult si a fost usor (supa de pui cu galusti) dar ma gandesc ca nu a fost chiar de dieta (adica a fost sarata normal).
Am trimis prin fax rezultatele si la gine si vorbesc cu ea pe la 4. Sa vad daca are aceeasi parere.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +
happy_ama spune:
Da, de la next; uite acum am coborat sa iau hainutele ca a venit pachetul cu dhl. Si acum mi-e rusine sa le desfac aici la serviciu si nu mai pot de curiozitate
Happy_Ama 23+ si Eva
monicaa spune:
Oxana fac dupa-amiaza niste poze sa vezi florile. Am luat tipice de primavara ptr balcon, una cataratoare ptr gradina, o tufa care face flori mici galbene vara (ceva cu japonica se numeste), o gramada de chestii ptr bucatarie (inclusiv menta de capsuni si iarba de citronada), am pus rasad de rosii, coriandru si marar. Urmeaza duminica leusteanul, tarhonul, trandafirul catzarator (face de mai multe ori pe an flori si sunt de culori diferite). Am curatat lavanda si restul gardinii (nu e mare dar ptr noi e suficient) si acum asteptam cu nerabdare sa vedem ce iese. Ne-am mutat abia in noiembrie asa ca nu stiu ce am exact. Ce stiu sigur e ca am 2 lilieci superbi, abia astept sa infloreasca.
doxy spune:
Monicaa, nu ti-a recomandat si un meniu special dimineata, daca zici ca iti creste dupa MD?
Ama ! Deschide pachetul si nu te mai rusina! Ce repede a ajuns! Chiar e gratis transportul? Sau numai pentru o anumita suma? Tu de ce valoare ai luat?
La ce preturi am vazut ieri prin magazine mi-a revenit si mie interesul de shopping on-line.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
doxy spune:
Monica chiar te rog, daca nu-ti este greu. Eu sunt in pana de idei. Nu am foarte mult teren, dar am facut curatenie si asteapta florile.
monicaa spune:
Nope. A zis doar atentie la sare. De unde deduc ca poate asta a fost.
La micul dejun mananc de obicei iaurt cu fulgi de ovaz si fructe.
Seara iar e cina usoara, salate, supa crema de legume dar dietetica.
Dupa mesele astea 2 a sarit tensiunea dar dupa 30 de min era iar ok.
Dupa pranz insa a stat sus 2 ore. E drept ca atunci si ies la plimbare jumatate de ora pas mai alert sa ma oxigenez. Or fi cumulate.
med de familie era super relaxat. eu am insistat cu "pai uite ca la pranz" si apoi mi-a spus sa mut la 12 si sa iau 1/2 in plus. astept sa vad ce spune ginecoloaga.
happy_ama spune:
Doxy, l-am deschis pe sub birou in complicitate cu o colega Sunt foarte dragute si bine finisate Transportul e chiar gratis. eu am luat de vreo 60eur. Dar nu conteaza suma, oricum e gratis transportul. Ca idee, daca luati pentru vara, sa luati masura new born, pana intr-o luna. Eu am luat de 0-3 luni si unele mi se par bune de nepotica mea de 1 an si 9 luni... Nush ce copii au aia in UK acolo...
Happy_Ama 23+ si Eva
doxy spune:
Vreau sa-mi fac foarte frumos in curte dar cu bani putini - varianta economica . Se pare ca nu avem bani de gazon nici anul acesta, eu vreau sa pun covorase de gazon, nu seminte si asta e tare scump. Speram macar la pavele (avem trotuar simplu), dar cred ca nici asta nu o sa reusim... si cand ma gandesc ca peste 2 luni voi lua doar 1200 de lei, iar sotul vara castiga ff putin (e avocat si din iunie pana in septembrie e vacanta judecatoreasca). Asa ca vreau macar sa-mi pun flori. Iarba am din asta obisnuita, care creste prin curtile oamenilor, o tund periodic si nu arata rau, dar nu se compara cu gazonul.
doxy spune:
Ama . Eu asa am patit cu M&S la Rares. O sa mai trag cu ochiul la Next.