Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
Sweety4u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Sweety o sa vezi ca vine repede si la tine un bebe Dupa cat timp ai voie, ce a zis dr-ul? |
Peste 6 luni am voie sa raman iar gravida :) Sper sa se intample repede Oricum anul asta am motiv de bucurie - se casatoreste sora mea. A zis ca daca nu avem botez, macar sa avem o nunta in familie
happy_ama spune:
Mess, eu am citit si varianta cu tot cu durere si pe cea fara durere. Unii zic ca apar de la 6 saptamani, altii de la 25... Cine mai stie?! Oricum, incearca no-spa cateva zile si vezi cum iti pica...
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
mess scuza-ma ca insist dar ce sistem este acolo , nu te poti duce cand vrei la un control ?
oare nu ? ca ne vad romani nu ne primesc mai des ? nu dati cu pietre intrebam doar , mi-i se pare tare greu asa sa mergi doar cand te cheama ei , daca ai o problema ce faci ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
Sweety4u spune:
citat din mesajul lui amaliaro mocanita felicitari Sweety la cat esti de pozitiva si dulce sigur veiprimi un dar de la DD |
Multumesc, Amalia! Doamne ajuta!
happy_ama spune:
Olimp, sa indesi bine cat poti de mult!
Sweety, esti incredibila! Ai o atitudine...Bravo tie! Sa fie intr-un ceas bun!
Si eu trebuie sa merg la o nunta in mai...cred ca o sa fiu bostan
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
sweety toata admiratia ...
happy am si bagaj de mana...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
Sweety4u spune:
citat din mesajul lui Monirina diana esti tare soada :) cris hai ca asteptam sa vedem burtoiul :) eu abia astept sa am burta maaare, nu mai am rabdare. bucura-te ca tine cu tine cantarul :) sweety ai toata admiratia mea! nu stiu sigur dar cred ca in 6 luni ai voie sa ramai iar gravida, asa e? cumnata mea saraca a pierdut 5 sarcini din care una la 18 sapt si alta la 33 sapt a nascut fetita moarta, si era sa moara si ea... nu stiu de unde gasim noi femeile sa trecem peste asa ceva dar acum cumnatica mea draga isi tine o minune de fetita in brate nascuta de 2 sapt! ma rog sa te refaci repede fizic (psihic nu cred ca se uita niciodata)si sa-ti vezi visul implinit! mocanita felicitari!!! bine ca ai scapat de griji! |
Multumesc frumos! Prin ce clipe a trecut si cumnata ta... Ma bucur ca pana la urma si-a indeplinit visul. Sa aiba o fetita sanatoasa si norocoasa, sa le aduca numai bucurii! Stii cumva la ce medic a fost?
happy_ama spune:
Olimp, pai are Amalia cateva guri bune de hranit pe aici Daca mai inmultim si cu 2...
Happy_Ama 23+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Sweety ma bucur ca esti puternica si optimista, sunt convinsa ca e greu si te admir. Felicitarii surorii si multa fericire
Yvyana, multumesc de sfaturi, tocmai din acest motiv nu vreau sa comand pe net, vreau sa vad mai intai. La Odorhei are cine merge si celalat magazin e in Arad, unde voi merge eu, plus Budapesta.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
amaliaro spune:
Olimp Happydeci sunteti mortale pe 14-21 imi vin mosafiri din tara la Olimp e usor de trimis ca sunt din Mures la Happy trebuie sa mearga la aeroport sa ia pachietul cu fructele de mare Olimp eu am mancat peste afumat am facut mancare de linte si langa imi place sa pap peste afumat si masline deci un pic poti papa
Fetitele fac gimnastica la mine in burtica
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota