Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~
Raspunsuri - Pagina 8
Miche spune:
O zi minunata , va doresc ! Si o saptamana si mai minunata, de primavara mult asteptata.
Imi pare rau ca nu ne-am vazut la bebe-expo, Vio, am asteptat un semn de la tine, credeam ca n-ai mai ajuns ! Bine ca ti-ai gasit furnizorii doriti !
Flafi , noi suntem vecine, iti las nr meu de telefon si daca ai vreo urgenta , rezolvam In 10 min ajung la tine !
Hellie, am vazut si eu caruciorul acela la targ . Important e sa-ti fie tie comod. Cat despre cristale , eu nu ma omor dupa ele , dar fiimiu , e innebunit , desi are aproape 9 ani , ii place orice e stralucitor desi eu l-am tinut in culori baietesti toata viata
Eu inca n-am achizitonat nimic altceva decat hainute si cosmetice Bioderma. Patut o sa iau de la mothercare (din acela care se face pat www.mothercare.com/East-Coast-Nursery-Country-Cot-Bed---Pure-White/993628,default,pd.html" target="_blank">http://www.mothercare.com/East-Coast-Nursery-Country-Cot-Bed---Pure-White/993628,default,pd.html -ceva de genul.. ) iar carut astept sa vad unul ca asta pe viu www.farmacia-copilului.ro/magazin/products/Carucior-copii-2-in-1-CORAL-beige%252dcreme.html" target="_blank">http://www.farmacia-copilului.ro/magazin/products/Carucior-copii-2-in-1-CORAL-beige%252dcreme.html daca nu, iau unul tot de la mothercare, pe care l-am testat in magazin.
Miche spune:
Vio, decat sa te certi cu soacra, iti recomand sa dai un anunt la ziar, ca angajezi o fata fara experienta, pe care o formezi cum vrei tu. Eu asa am facut, am o fata de 25 de ani, cuminte, de la tara ,pe zi o platesc cam (70 ron) , vine de 3 ori pe sapt , in mod normal 8 ore , dar acum , ca mi-a invatat toate mofturile , termina in 6 ore toata treaba. Si nu ma mai cert cu nimeni . Asa ca pot lucra (eu am biroul acasa) , gatesc si strange in urma mea, in loc sa dau cu aspiratorul mai bine-mi ascult copilul cum imi citeste din diverse carti
Miche 30+ si
Darius (26.11.2004)
andreea.nsd spune:
Fiind noua pe forum nici nu mi-am dat seama ca s-a inceput un capitol nou. Si chiar ma miram ca nimeni nu mai zice nimic.
Hellie, din cate mi-am dat seama si tu si Maddie urmeaza sa nasteti la Medlife?
Eu miercuri am programare pt eco si intentionez sa semnez si contractul cu ei. A fost sotul meu (fara sa ma anunte inainte) si fiindca avea nevoie de buletinul meu, nu a putut sa-l semneze atunci. Daca mi-ar fi zis, ar fi scutit un drum, ca stiam ca-i trebuie buletinul meu, dar asa e el.
Am mari emotii pentru ecografia de miercuri, fiindca la ultimele 2 ecografii i-a iesit la masuratori caputul cam mare (sau asa mi s-a parut mie) si am plecat plangand de acolo, cu toate insistentele medicului ca n-ar fi nimic in neregula. Oricum, n-am putut fi convinsa si chiar zilele trecute cand ma uitam pe ultima ecografie, m-a apucat iar jelitul... Sa dea Domnu' sa fie totul in regula...
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa !
andreea.nsd spune:
Btw, cat mai dureaza pana imi apar si mie mesajele imediat ce le scriu? Ca deja am trimis 10 si vad ca tot mai trebuie sa astept aprobarea moderatorului...
Si sa nu uit: data nasterii e 19.12.1986
Madd11ee spune:
Buna fetelor..Hai ca incerc si eu sa recuperez cu scrisul..am stat si v-am citit pana acum..:) cu cafeluta in brate..
Am fost mai ok la prezentare de data asta..ceea ce e bine..la ce chef nu aveam..Chiar a fost ok..Va trebui zilele astea sa mai discut cu seful de preluarea tarilor..e o mica-mare diferenta doua tari in plus..mai ales cand urmeaza sa nasc..Am asa un pic de teama..nu stiu cum va merge..ma mai gandesc asa..cum o sa evolueze partea asta..nu o sa fiu rupta de tot de munca..dar sunt curioasa cum o sa fie..mi-e si teama putin..
Felicitari fetelor cu vestile bune! Multa sanatate celor bolnaviori/bolnavioare..Vicky, m-ai speriat si pe mine, dar ma bucur ca esti bine..Ralu, sa o iei usor si cu toate treburile astea cu nunta-botez..Moni, arata bine putzisoarele alea..:)
Hellie, nu primisem mail-ul, dar am vazut pe site..E super bine..o sa semnez atunci cand merg la cursul de puericultura cu sotul..la inceputul lui aprilie..Irinuka, la multi ani si din partea mea!!
PS A inceput expansiunea burticoasa...simt cum creste incepe sa se vada si buricelul altfel..ma amuza..
25+
Cosmy spune:
Bun gasit!
Ca sa nu uit, Deny, pt listuta, trece-ma si pe mine cu una bucata 13.06.1977
Buuun, eu n-am fost la targ pt ca mi-e groaza de inghesuiala si de persoane care rascolesc prin hainute si nu cumpara nimic...totusi, mi-am dat shuturi in fund si-am fost la Cora de unde mi-am luat cateva salopetele pt spital + carusel foarte dragut la super pret.
A fost chiar si o faza draguta: trecusem de locul unde se dadeau cadourile pt gravidute si proaspete mamici si-a inceput sa strige o tanti dupa mine: "doamna, doamna insarcinata...veniti, aveti de luat un cadou"
Acum sunt cu gandul la ziua Dariei si la ce faceam in urma cu 9 ani(aveam impresia ca daca-am intrat in saptamana 40, fata mea se naste la 1 an, asa ca nu mai eram stresata deloc)
Apropos de Daria, vineri mi-a venit de la scoala cu vreo 4 kg de mere ca sa-i fac o prajitura pt toti colegii. Totusi nu m-a bagat 100% la impuse pt ca m-a sunat la servici si m-a intrebat daca stau pe scaun pt ca ma pune la treaba pt colegii ei...dar sa nu-mi fac griji, ca ma va ajuta!
In rest, ma cam chinui cu insomniile, cu durerile de oase, cu starile contradictorii...nah, parca-as fi gravida!
Pupici tuturor si-o saptamana insorita!
Cosmy32+Anastasia & Daria
VIOIKA76 spune:
Miche si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut ! Eram pe fuga sa bifam cat mai multe din ce ne propusesem.Am ajuns la 14.30 si am plecat printre ultimii expozanti dar macar am reusit sa le facem pe toate.Eram si obositi tare ca plecasem de dimineata ,tot ca sa rezolvam cat mai multe,poate ne vedem in alte situatii si conditii ,eu chiar mi-as dorii !
Femeie pentru curatenie voi gasi ca n-am incotro ,doar ca trebuie sa mai tai din pretentii.Multumesc ca mi-ai spus cu cat o platesti ,macar sa-mi fac si eu o idee.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai
lillyas spune:
Buna, mamici!
Semnez si eu prezenta azi. Am avut un weekend fff incarcat, dar din fericire am terminat cursul. Mai am 3 examene pe care le voi da - unul miercuri seara si doua peste o saptamana, luni seara.
Mai am si eu 3 saptamani de munca, apoi una de vacanta= concediu si din 15 aprilie intru in prenatal. Abia astept! Numar zilele si spun tuturor AMR-ul.
Buburuza mea e jucausa. De o saptamana face si ea valuri deasupra buricului. Merge cu mami peste tot si in rest e tare cumintica.
Trebuie sa merg si eu intr-o zi sa donez sange pt analizele pe care mi le-a cerut dr si sa fac programare saptamana viitoare la eco de 32 de saptamani. Mi-e dor sa-mi vad bebele.
30+
Kabecka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miche O zi minunata , va doresc ! Si o saptamana si mai minunata, de primavara mult asteptata. Imi pare rau ca nu ne-am vazut la bebe-expo, Vio, am asteptat un semn de la tine, credeam ca n-ai mai ajuns ! Bine ca ti-ai gasit furnizorii doriti ! Flafi , noi suntem vecine, iti las nr meu de telefon si daca ai vreo urgenta , rezolvam In 10 min ajung la tine ! Hellie, am vazut si eu caruciorul acela la targ . Important e sa-ti fie tie comod. Cat despre cristale , eu nu ma omor dupa ele , dar fiimiu , e innebunit , desi are aproape 9 ani , ii place orice e stralucitor desi eu l-am tinut in culori baietesti toata viata Eu inca n-am achizitonat nimic altceva decat hainute si cosmetice Bioderma. Patut o sa iau de la mothercare (din acela care se face pat www.mothercare.com/East-Coast-Nursery-Country-Cot-Bed---Pure-White/993628,default,pd.html" target="_blank">http://www.mothercare.com/East-Coast-Nursery-Country-Cot-Bed---Pure-White/993628,default,pd.html -ceva de genul.. ) iar carut astept sa vad unul ca asta pe viu www.farmacia-copilului.ro/magazin/products/Carucior-copii-2-in-1-CORAL-beige%252dcreme.html" target="_blank">http://www.farmacia-copilului.ro/magazin/products/Carucior-copii-2-in-1-CORAL-beige%252dcreme.html daca nu, iau unul tot de la mothercare, pe care l-am testat in magazin. |
Foarte frumos patutul,imi place mult. Pe ce nuanta il iei?
Si carutul e frumos.
Eu nu mai iau carut, il folosesc pe cel de la baiat,desi e cam sport...
VIOIKA76 spune:
Andreea si eu am semnat cu Medlife.Sunt la Gheorghe Gica ,tu la ce medic mergi ?
Nu -ti mai face griji ca a iesit caputul mai mare ,ei au acolo in calculator niste standarde ,uite nici al meu nu se incadreaza la unele masuri , dar nu stiu sa interpretez ce masuri sunt ,la cap si al meu e sigur mai mare .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai