Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Monik ce sunt alea ''putzisoare'' sunt tare curioasa cum arata si cum se pregatesc ,zi-mi si mie te rog.Multa sanatate la bunicul !
Raluca ai grija cu alergatura ,bine ca ati mai bifat ceva de pe lista cu treburi !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!
Duduta ma servesc si eu din ceaiul tau si ai grija cu raceala, vad ca nu te lasa deloc.
Vio eu putisoarele le stiu si le fac din acelasi aluat ca si galustile cu prune doar ca le dau forma lunguiata de bastonase si nu le umplu cu nimic, le fierb si le dau de cele mai multe ori prin nuca si le mananc cu gem sau smantana, dar asteptam sa ne spuna Monika daca e acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza fete dragute!

Multumesc in primul rand de aprecieri asupra carutului!
Sincer-sincer va intreb: pare "prea mult" cu cristalele alea?!

Tot insist pe chestia asta pt ca si eu si sotul suntem niste persoane destul de "modeste" adica nu ne place sa ne afisam opulent (chiar daca am putea cateodata), suntem "discreti" asa...si acum si eu si el ne gandim daca nu cumva e prea mult sclipici pe carut. Oricum, eu ii tot repet ca nu aveam cum sa ratam reducerea aia de 6-7 milioane...asa ca sa se obisnuiasca cu cristalele....

La capitolul dureri, bifez si eu durerea de sold...puternica (pe dreapta).

Si....astept cu mare interes ziua de joi (am ecografie programataaaa..yuppiiii...mi-e dor de puisorul meu micut.)

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimi razelor de soare

Am zis sa va salut repede ca nu stiu cand mai reusesc dupa ce zi de serv voi avea .

Noi suntem bine, mandri de burtica ce face valuri valuri si bebe miscaret care m-a trezit la 6 dimi, dar nu am cum sa ma supar pe el . In weekend am "polenizat" si noi si am fost asa de happy si eu si sotul (care el saracul ezita mai mult ca mine) acum zicea ca da trebuie sa incercam mai des ca este bine . Eu vreau sa profitam acum ca nu se stie mai apoi

doina_1984 da ei asa au marimile pe luni, dar cred ca echivalentul este cel general:

H (cm) 51-56 57-62 63-68 69-74 75-80 81-86 87-92
age (luni) 0 3 6 9 12 18 24

si corespund, am comparat cu alte firme. Materialul este super bun, perfect pentru bebe.

Va pup pe toate, nu mai am timp sa enumar dar va .

27 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello,

Intru si eu repede acum la cafeluta ca dupa nu se mai stie.

Hellie, si mie imi place carutul.Sincer, mi-ar fi placut mai mult fara pietre, dar daca restul a meritat si oricum alea nu le tii mult, merge si cu diamante
M-ati distrat cu iesitul in club...eu nu am mai iesit demuuuuult, nici nu mai stiu ce e aia, dar mi-e dor de o destrabalare cu fetele.

Doina, multa sanatate lui Matei.Si eu stau cu teama ca si Radu pare ca experimenteaza un inceput de raceala. Sper sa fie doar usoara!
Duduta, sanatate si tie!

Flafi,daca ai ceva materiale de recomandat pt citit si eu sunt interesata.

In rest, eu sunt destul de ok, surprinzator!In loc sa-mi fie mai greu, parca ma simt mai bine decat in trim 2....ciudat!

Mai vroiam sa zic cate ceva, dar blank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Simcri multumesc de reteta ! Am cautat pe net si am vazut ca sunt mai multe variante ,o sa incerc si eu una din ele ,cred ca se vor amuza copiii !Astept sa vedem Monik ce reteta are.
Hellie acum ce mai conteaza ,v-a placut ,l-ati luat ,sa-ti stapaniti sanatosi ,am zis ,mie mi se pare frumos ,poate un pic mai luxos.Are cristale doar pe saculetul de picioare ,sau mai are si prin alte parti ? Daca sunt doar acolo nu sar prea mult in ochi.
Ralu pupici si de la noi !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Da, pentru noi e caruciorul ideal ca si manevrabilitate, rezistenta, dimensiuni etc etc.

Da, Vio, doar acolo la saculetul ala e un asalt de sclipici...si mai are un pic pe capotina, dar ala e discret, nici nu se vede :)

26+

Mergi la inceput

Maddie, ai primit mailul de la Iuliana Surlea de la Medlife? Daca nu, iti spun eu: se garanteaza preturile de acum pentru contractele semnate pana la 31 Mai. Deci pentru contract semnat nu pentru nastere pana in 31 Mai. Asa ca ne incadram si noi daca semnam cu ei.

Flafi draguto, scuze ca nu a retinut neuronul meu gravid, cand ai programata nasterea? Ramane sa incerci natural si daca nu se poate intri la ceza? Sau direct ceza?
Hai ca vreau sa imi pregatesc motzatele...le trimit la antrenament pentru primul nostru ciresel! .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Monik86 si tu mi-ai facut pofta cu putzisoarele tale, chiar daca suna ciudat si dupa ce ti-am vazut poza de le FB, m-ai zapacit si mai tare. Din ce sunt facute?

happy 31 + cu Anda-Ioana

Aluatul e exact cel de la galuste cu prune, din cartofi fierti in coaja , ou si faina, numai ca-s facute in forma de "putzishoare", fierte si prajite in pesmet Poti sa le mananci cu gem sau zahar

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Fetelor sa va fie de bine targul, vad ca ati facut cateva achizitii. Sa folositi sanatoase si voi si bebei lucrusoarele si sa va bucurati de ele. Asa mi-ar place sa merg si eu la un targ de genul asta.

Vicky astea da emotii, mi se parea ca nu mai termin de citit postul tau. Bine ca totul s-a terminat cu bine. Eu am stat cu sufletul la gura, imi inchipui cum ai fost tu

Elyana incearca sa nu mai pui la suflet ce zice mama ta. Stiu ca e greu eu lucrez cu maica-mea si ne certam rau si des, si azi am avut o repriza de s-a lasat cu o durere de cap de abia ma misc. Si mie mi-a zis ca nu ii place numele la fata, asa ca... Ce sa ceri? Asa ceva eu nu i-as spune nici unei mamici, asta si multe altele. Ultima perla a fost ca ea stie ca nu prea am vrut sa raman gravida a doua oara, ca mai mult a vrut sotul meu si cumva m-a "obligat" . Si muuuuulte altele, de uneori imi vine sa ma iau sa plec unde vad cu ochii. Dar ea zice ca are tact si ca mai are sa imi zica cateva dupa ce nasc, dar nu vrea sa ma supere acum... Iti dai seama ce de treaba e nu?

Hellie foarte frumos caruciorul. Sa il folositi sanatosi. Nimic nu e "prea mult" daca iti place. Si ce daca are niste pietricele, cat timp e elegant si frumos el si pana la urma e carucior de printesa nu? Toate fetitele merita sa fie tratate ca mici printese.

Noi in weekend am fost mult pe afara si a fost cam frig, asa ca m-am ales cu o durere de cap de toata seara de duminica m-am vaitat. In rest cum ii povesteam si Elyanei certuri cu mama din ce in ce mai dese care ma seaca de energie si care ma fac sa ma gandesc la tot felul de decizii radicale. Sper sa imi treaca ca asa mi-a facut si la Nadia de am fost intoarsa pe dos si am stat numai in stres si certuri si tot mie mi-am facut rau.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput