Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubu_ruza spune:

Buna fetele!
Am intrat o fuguta sa va salut si sa vad ce ati mai scris.
Iris ma bucur ca ai intrat in prenatal .Chiar daca te mai suna colegul nou este alteceva, esti acasa , relaxata, nu mai stai 8 ore pe scaun… Eu am ramas din 4 martie si tare bine am facut caci ma omora statul pe scaun.
Legat de no spa, dr mea mi-a zis sa iau cate unul cand mi se intareste burtica, dar asa cum a spus si Irinuka, nu iau decat daca doare, ceea ce nu a fost cazul. Eu in general nu sunt adepta pastilelor, iau doar de maxima urgenta.
Multumesc Andreea! Sincera sa fiu nu imi este frica de test in sine, ci de gustul scarbos al glucozei si timpul pierdut pe acolo. Dar trec eu si peste asta
Helli sa stapaniti sanatosi carutul, foarte !

La noi nimic nou. Suntem bine, sanatoase, cu usoare dureri de spate daca stam mult in picioare sau pe scaun dar nu le bagam in seama .

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna!

A fost un weekend obositor. Am fost la impartit de invitatii pentru nunta-botez..ufff, greu, multe vizite.
Pot spune ca durerea de spate e nelipsita si nu mai imi gasesc locul.
Bebitza e foarte agitata, in special, dimineata si seara. Reusesc inca sa dorm binisor, mai greu e la schimbat pozitia de pe o parte pe alta
Intepaturi in col bifat, contractii nedureroase bifat, arsuri bifat.
Numar zilele pana la concediu, mai am 2 saptamani si gata...relaxare.

Vio imi place caruciorul.

Raluca

S 33+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Am uitat sa trec data nasterii: 11.09.1987

Raluca

S 33+ Miruna

Mergi la inceput

Simcri nu iau no spa pentru ca nu ma doare, tocmai de aia m-a "certat" dr . Ideea e ca de cele mai multe ori o simt pe bebelusa cum se impinge, se umfla zona (mai ales in partea dreapta a buricului unde am vazut la eco ca are spatele) si se intareste, dar daca masez usor cu palma isi revine. Sincer nu stiu daca astea se incadreaza la capitolul contractii Sunt si momente, mai rar ce-i drept, cand se intareste toata burtica, dar ma intind in pat cu fata in sus se relaxeaza.

Sanatate multa prichindeilor bolnaviori!

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput

Deny data nasterii este 9 sept 1984

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna seara

Noi ne dulcegarim un pic mai intai cu niste "putzisoare" cu gem si acum tati face clatite A luat o dulceata din comert suuper buna de mure, ma mir, ca de obicei astea din comert par mai mult jeleuri si nu maminnebunesc dupa ele. Bunicul meu e saracul in spital cu pneumonie
si eu ma simt un pic prost ca nu ma duc sa-l vad, dar chiar nu vreau sa risc sa iau ceva, si el cu siguranta intelege. Din fericire mama a zis ca e mai bine, iar eu i-am promis ca bem un suc cand se face bine

Iris, mi-ai facut un pic pofta cu toate bunatatile ce le-ai cumparat de la piata, poate imi iau si eu zilele astea Si mie imi place sa am flori de sezon in casa. Pana acum am avut ghiocei si matzisori, dar n-am mai luat nimic, pentru ca venise 8 martie si primisem ceva floricele frumoase

Deny, data nasterii pentru listuta cu sarbatorite - 20.04.1986

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Monik s#259; te gânde#351;ti si la noi când papi cl#259;tite .
Îmi pare r#259;u de bunicul t#259;u, mult#259; s#259;n#259;tate!

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput

Scuzati erorile! Scriu de pe telefon si nu stiam ca nu recunoaste diacriticele

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata mamici,va invit la un ceai.Vad ca iar imi curge nasul.Cafeaua o beau mai tarziu!
Sa aveti o zi frumoasa!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna dimineata!

Cafeluta am pregatit-o eu, ca si astazi ne-am trezit la 6,30. Nu stiu ce am ca si cand mergeam la servici nu ma trezeam decat la 7,15. Sper sa ma reglez cu somnul cat mai curand.
Deci, cum spuneam m-am trezit, dush, uscat parul, papat, luat Osteocare-ul si acum savirez cafeluta cu lapte.
Buburuza- multumesc de raspuns. Credeam ca sunt eu ciudata ca nu iau No spa imediat ce mi se intareste burta, dar asa m-ai linistit.
Raluca1109 - imi inchipui ce alergatura ai de facut in legatura cu marele eveniment, dar incearca sa nu te obosesti prea tare.
La capitolul dureri eu bifez buricul, oasele soldurilor si spatele in zona lombara, contractii nedureroase si arsuri.
Azi sunt un pic ingrijorata ca peshtutza mea nu a dat niciun semn si in fiecare zi era treaza la ora asta, dar sper sa fie totul ok.
Aseara am citit si eu la buburuze si m-au cam cuprins emotiile, dar nu ma las.
Monik86 si tu mi-ai facut pofta cu putzisoarele tale, chiar daca suna ciudat si dupa ce ti-am vazut poza de le FB, m-ai zapacit si mai tare. Din ce sunt facute?
Duduta - mare grija cu raceala. Sanatate multa!
Va asteptam pe forum mamici.

happy 31 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput