Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Multumesc Simcri!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna,mamici cu burtici!

Ne-am trezit si noi la 7 dimineata, asa fara motiv. Trebuie sa-mi reglez somnul daca tot am intrat in prenatal, chiar avem amandoua nevoie de odihna.
Apropos de prenatal, multumesc fetelor de felicitarile aferente.
Am citit ca pentru unele targul chiar a fost de prisos si ati cumparat lucruri practice si frumoase - Bravo! Sa le folositi cu placere.
Eu am fost la piata azi, daca tot m-am trezit asa devreme, am cumparat cas, branza de vaci, ridichi, ceapa verde (mi se facuse pofta de cas cu ridichi si ceapa verde) si un buchetel de viorele (anul asta mi-am propus sa nu-mi scape nicio floare de sezon fara sa treaca si pe la mine prin casa). Am vazut ca si Duduta e "bolnava" dupa flori ca si mine.
Ieri am fost pe la hypermarket-urile de bricolaj si, binenteles, ca mi s-au mai agatat 4 ghivece cu narcise batute de maini, dar si niste bulbi. Abia astept sa treaca frigurile astea si sa ma apuc de amenajat gradinuta de la tara.

V-am zapacit cu prostioarele mele asa ca ma opresc.
Va doresc sanatate tuturor si ma pun pe citit la buburuze ca m-au luat emotiile numai ce mi-ati spus ca au inceput sa apara.

pupici

happy 30 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Am uitat sa-ti spun Deny data mea de nastere: 12.11.1980.

happy 30 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Deny arata bine carutul de la Inglesina dar pe langa faptul ca-i scump ,rotile nu i se vireaza .Am vazut si la tia carucioare asa dar mult mai ieftin http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=473
Eu pt bebe Eduard am ales asa http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=725
Inca nu l-am luat ca vreau sa fac si o comanda pentru magazin si vreau sa-l expun si pe al lui bebe sa vad parerile clientilor.
Pentru listuta :ziua mea de nastere 21.01.1976 .

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Flafi aiurea situatie pentru tine ! Sper sa se rezolve!
Duduta sper sa-i treaca raceala Andreei !

si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Fetele, a fost cineva la cursul de alaptare? Vreun sfat util?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna ziua!

criulica, vio, duduta, multumesc pentru urarile de sanatate
duduta, multa santate si fetitei tale! Eu am inteles ca este un virus, ceva, pt ca multi cunoscuti sunt bolnavi - viroze

Criulica, nu trebuie sa-ti faci probleme pt spatiu pt ca este chiar indicat, cat este mic, sa doarma intr-un spatiu restrans (gen cosulet) pt a se simti ca in burtica la mami

cita_ralu, imi plac hainutele de pe site-ul afisat de tine, dar te rog sa-mi spui echivalentul in cm pt marimi (1 luni - 56 cm???) si daca este de calitate materialul. MS

Irinuka, LA MULTI ANI! (scuze de intarziere)

flafi, consoleaza-te cu ideea ca oricum nu e bine sa conduci la varsta asta a sarcinii Mie asa mi-a recomandat doctorul Cand ai timp si chef te rog sa-mi recomanzi niste materiale despre relatia dintre frati, cum ar trebui sa abordez situatia si, binenteles, parerea ta

Iris, treci la nani ca apoi o sa plangi dupa orele de somn

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 27s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Salutari burtici!

A trecut maxim de multa vreme de cand nu am mai scris. M-a certat o mamica superba ca am fugit si disparut fara sa zic nimica asa ca incerc sa tin pasul, mai ales ca mai avem putin putin :).

Ma bucur ca toata lumea e bine, cu burticile la purtator! Sa fi-ti cuminti da, ca mai avem putin..... putinul cel mai important!

Noi suntem bine. Acuma suntem la ai mei, sotul face deplasari de wkd sa ne vada, da e super bine. Parintii mei se joaca non-stop cu gaza mea deci eu pot sa stau si sa dospesc. Am dospit de vreo 10 Kg asa

Cred ca eu nu as mai putea acuma fara ajutor. Seara sunt obosita, cu niste intepaturi dubioase in col si pe la operatia de ceza, deci ne este mai bine la ai mei, cu ajutor toata ziua.

Incep sa le stimez enorm pe mamicile X3, este un efort intr-adevar si o dedicatie!! Vio, pupici multi!

Noi nu mai cumparam nimica, suntem cam pregatiti cu toatele, am cam pastrat tot de la Andreea, inclusiv toate hainutzele, am 6 sertare de haine. Chiar radeam ca la un moment dat, trebuie sa ii cumparam si la bb2 cate ceva, ca nu poate sa fie second for ever.

Ma pun sa va citesc, sa vad cum mai sunteti! incerc sa va scriu zilnic. Acuma ne apropiem de punctele culminate si fierbinti, si e frumossssss frumos!!!

O duminica splendida!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chicu09 spune:

Helloou fetele,am tras chiulul vreo 2 zile,nu ca as fi vrut, doar ca stau mai nasol la capitolul timp .
La multi ani fericiti si multa sanatate Irina,cu mica mare intarziere !
Ralu,da avem aceeasi data a UM urmeaza sa vedem care ramane prima fara burtica . La primul ecograf, doamna mi-a spus ca,dupa masuratori, DPN ar fi 02.06. Stii cum e,acum suntem ca niste bombe cu ceas,asteptam sa faca bebele boom
Deny multumesc pt felicitari, adevarul e ca a treia sarcina a fost deja surpriza de asta nu mai spun nimic,n-are rost ...dar sunt trei dulci ...si micuta,e o baietoasa si isi stie revendica drepturile (asa intre frati
Sanatate puilor bolnaviori, noi nu am vazut antibiotice de anul trecut din primavara.Nu ca ne-ar fi ocolit racelile
Fetele care si-au facut de cap la Baby Expo,bravo voua, ma bucur ca ati gasit ce v-ati dorit pentru bebei.
Va imbratisez si va doresc o seara minunata

Mergi la inceput

Crenguta draga ,nici nu stiu cum de-ti faci timp pentru toate ,as fi curioasa sa aflu ce varsta au puiutii tai si cum te descurci si cu casa si cu job-ul(daca ai) ca eu una sunt dispusa sa devin mult mai eficienta si pentru asta sunt cu antenele intinse sa invat cat mai mult din experientele altora,cateodata simt ca trece timpul fara sa fac nimic concret.
Tot incerc sa caut pe cineva care sa ma ajute cu casa si cu copii dar sunt tare pretentioasa nu prea gasesc ce vreau.M-am lamurit cu soacra ,nu prea ma pot baza pe ea,incepe sa imbatraneasca (ca sa folosesc un cuvant frumos)si nu mai stie sa faca niste lucruri simple.Cred ca in curand o sa devina ea insasi inca un copil de ingrijit.Am avut-o 2 zile la mine si mi-a facut o mie de nervi ,plus ca ,copiii o stiu cam naiva si fac tot ce vreau ei din ea.

Cocutza ce ma bucur ca acum esti acasa si ca ai mai intrat si pe la noi !

si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput