Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Atunci asteptam terasele :)
Prima data am iesit intr-un club din Regie, la studenti cand eram la liceu in clasa a 11a cu doua colege si cu mama unei dintre ele. Asa iesire nu mai tin minte sa mai fi avut dupa! Dar voi credeti ca le va face placere sa iasa cu noi pe afara? Ce bine-ar fi! Ar insemna ca avem spirit tanar si ca mai stim sa ne imbracam :P

Si ca sa inchei seara intr-un mod tineresc, va de noapte buna ca m-a rapus durerea de spate si nu imi merge wifi-ul din dormitor!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Eee...normal ca nu o sa ne ia cu ei/ele...na amagesc si eu...:)

Criu, apropos de sustinere pentru landou in dormitor...sigur sigur caruciarele inglesina au si picioare din alea suport pt landou. Vezi maine la standul lor.
Si sigur au si altii...

noapte buna!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Am lipsit cam mult de aici dar am avut treaba cu magazinul si am zis ca daca tot ma simt bine sa-l mai ajut si eu cum pot pe sot.
Am fost si la babyexpo dar din nefericire nu am avut timp sa vad pe nimeni prin multime,scuze fetele ,am avut 2 obiective:sa caut furnizori noi si sa-mi caut carutul ideal.
Am stabilit niste contacte cu cei de la bebe design ,vreau sa iau patuturile de la ei si lenjeriile ,bine ,la noi in oras merg produsele ieftine si au mai fost cei de la tia.caruciorbebe.ro ,ne-au placut carucioarele lor,si binenteles ca si pretul a contat.
Pentru bebe meu am ochit un carut tot de la ei cu 3 piese ,am fost si eu si sotul incantata ,pe mine ma interesa sa se lase pana jos scaunelul sport ,tot ce am mai gasit prin targ nu se lasau ,adica nu se faceau tot ca si landoul .Toate firmele au varianta cu scaunel sport in care se doarme pe spate dar cu picioarele indoite ,pozitia in fundulet .Nu stiu daca ati inteles ceva din descrierea mea ,dar sa trecem la altele :
La multi ani Irinuka ! Sa fi sanatoasa alaturi de frumoasa ta familie si sa ai o nastere usoara !
Doina multa sanatate lui Matei !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Criulica sa-ti raspund la intrebare ,mi-am facut magazinul dupa ce baiatul a implinit 10 luni ,am facut miscarea asta pt ca primul magazin pe care l-am deschis (cu detergenti si produse cosmetice) nu prea mai era suficient(au aparut si la noi in oras Billa ,Lidl si Peny care ne-au redus vanzarile)si anul trecut am mai facut unul cu vanzari mobila pentru ca nici cel cu produse pt copii nu era suficient desii uneori ne facem planuri sa inchidem toate activitatile din magazine si spatiile(care sunt ale noastre) sa le inchiriem si sa traim linistiti.Inca nu am luat o hotarare ,vom vedea in viitor cum vor evolua lucrurile ,din fericire am sot super inventiv si cu idei si sunt sigura ca daca ne-am muta si in Sahara ,el tot va gasi o afacere sa faca pe acolo si nu vom murii de foame.Nu-mi ramane decat sa ma rog sa fim sanatosi !

si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Hellie am vazut carutul pe care l-ati achizitionat(in pozele tale) la targ mi-a scapat ,este super ,sa-l stapaniti sanatosi !
Vicky ce sperietura am tras si eu cand am citit postarea ta ! Sper sa nu trecem nici una printr-o situatie de-asta inainte de implinirea a 36 sapt.
Ralu sa folositi cu drag cele ce ati cumparat !
Sa aveti o duminica placuta !

si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Hellie e superb caruciorul! Sa il folositi sanatosi sicu placere.
Dragelor daca v-as povesti de mama mea ati ajunge toate la concluzia ca ale voastre sunt sfinte
Deny felicitari pt analize
Simcri foarte bune ideile de patut, scumpe, dar par f utile. Imi place ideea sotului tau, i-o transmit la al meu.
Eu sunt cam suparata, a trebuit sa reducem masinile la firma, prin urmare masina mea e acum la birou pt ca eu nu o prea foloseam". Ma simt complet taiata de lume, dependenta de sot si ma innebuneste. Dar nici nu ii pot spune nimic ca e foarte suparat din cauza asta... In afara bucurestiului' fara transport in comun, fara masina

32+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Neata

Ce activitatea aseara mi-a placut mult sa va citesc, m-am distrat cu voi.

Hellie, super ideea cu carucioarele Inglesina ca suport pt landou.
La asta ma refer: http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=181
Uitasem de asa tip de carucior. Sunt foarte bune, desi cam scumpe .
Eu personal am fost tare multumita de el, am "probat" pe viu asa carucior, timp de aproape 2 ani(ca bona). Baietelul adormea repede in el, il leganam un pic dupa ce isi terminase lapticul din bibe si gata (desigur, dupa o plimbare-joaca pe afara timp de 3-4ore). Se balanseaza ca un patut, a fost foarte usor pt mine sa-l adorm, mamica respectiva il folosea pe post de patut in casa. Chiar nu avea patut de bebe, numai carucioare in casa. Pt plimbare afara avea alt carucior, mai sport. Pe asta Inglesina il scotea rar, mai mult sa se laude cu el, zicea ca a dat pe el 1000euro si ceva. (era familie din Danemarca)
Ultima data cand i-am vazut, copilul avea 3,5 ani si tot in caruciorul asta dormea. Nah, mai facea el mofturi ca vroiam cu mama si tata in pat si dormea in pat cu ei.

Daca mi-as permite asa carucior, ahhh, imediat l-as lua.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Flafi, nasoala situatia la tine fara masina. Sper sa gasiti curand o rezolvare.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata burticute,amai trecut o saptamana zic eu cu bine pentru toate...sa dea Domnul sa fie asa pana la capat!
Referitor la mesterii din casa,si eu am noroc de unu,mai exact sotul a facut recent un dulap suspendat pentru hainutele lui bebe 2,si a iesit super frumos.
Ziua mea de nastere 19 mai 1978
Doina sanatate lui Matei,si noi inca mai suntem pe medicamnte,ieri am fost la control cu laringita si ne-a mai dat pana joi sa luam Sumetrolim.
Nu stiu de ce dar raceste prea des fata mea,e cu 2 luni mai mica decat Matei observ,trebuie sa-i fac niste teste mai amanuntite.Ce-i drept cand eram si eu mica,spune mama ca mereu aveam infectie la amigdalite,m-a operat de polipi,si tot ce se poate ca ea sa ma mosteneasca.
Va doresc o zi frumoasa,cu mult soare ca de maine se anunta primavara in buna regula!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!
Va invit la o cana de ceai de portocale.
Flafi enervanta situatia cu masina, e rau sa depinzi de cineva, sper sa gasiti o rezolvare.
Duduta multa sanatate printesei, sper sa treaca cat mai repede

Mergi la inceput