Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Vio, aici preturile sunt mult mai mari , peste 100 pe zi, dar eu am angajat-o 'cu luna' (adica 850 /luna)
Mai spre toamna o sa-i fac CM si o sa o chem mai des daca e nevoie. E si ea foarte multumita si incearca sa-mi faca pe plac . N-as vrea s-o pierd, a lucrat in comert si are posibilitatea sa se intoarca, dar ii convine programul ca are si ea timp de bebele ei.
La 'interviu' au venit o gramadaaa, am ales-o pe ea pt ca are bb mic, zambeste frumos si nu ma contrazice . Cand nu-mi place ceva imi zice: " mai am de invatat, doamna Mihaela , eu asa stiam sa fac, dar fac cum vreti dvs"

Miche 30+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

La noi nu sunt chiar asa de mari preturile.Tie iti gateste ?
M-am interesat si se plateste cam 50 ron pe zi la noi .Eu nu sunt inca hotarata ce sa-i cer la o femeie ,in primul rand vreau sa-mi faca curatenie apoi ma mai gandesc ce sa o pun sa faca.
Si eu vreau tot cu CM si de aceea trebuie sa ma gandesc ce sa-i cer ca sa nu vina femeia degeaba,gasesc eu pana la urma ,ca sunt multe de facut.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Vioika eu sunt la Mirela Popa. Desi am avut mici reticente la inceput (citisem pe net niste chestii), dupa ce am ajuns la ea la un control absolut intamplator (medicul la care vroiam eu nu era disponibil), am descoperit ca e foarte ok si am hotarat sa continuam cu ea.

Si in legatura cu ecografia... vad eu miercuri ce-o mai fi. Nimeni nu ma scoate dintr-ale mele. Mi-am dorit mult bebelul si numai gandul ca ceva n-ar fi in regula ma scoate din minti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Hai ca m-ati m-ai lamurit fetelor cu cristalul...o sa il port cu mare mandrie...clarrr!!!!

Andreea, da, si eu si Maddie si Vio vom naste la Medlife. Daca ai intrebari, nu ezita sa le adresezi.
La ce medic esti tu din Medlife? Eu sunt la Caliopia Parfene.

Miche, cum ai facut cu interviul pentru fata de la curatenie? Ca ma gandesc ca o sa-mi trebuiasca si mie chiar daca stau la apartament...si nu la casa mare.

Maddie, bravo pentru prezentare! Cand ai zis ca vrei sa intri in concediu?

Cosmy, si deci faci praji sau nu?

Flory, sa stii ca daca era fata, ma ajuta mai mult faza cu cristalele...dar e cu putzica. . Oricum sper sa semene cu al lui Miche, sa-i placa stralucirea ce o sa-l inconjoare! .

Fetele, vroiam sa va recomand hopababy.ro. Am cumparat de la ei si hainute si paturici, si scutecele etc. Imi plac mult ca si calitate, iar preturile mi se par medii. Chiar azi mi-a venit comanda de la ei, si sunt multumita de calitatea materialului.
Oricum, eu pentru moment ma opresc cu achizitionarea de hainute...sper sa si reusesc . O sa ii mai dau surori mele niste bani sa imi ia ceva de la next din Scotia (plaeaca acolo in cateva zile), dar vreau sa ii ia hainute mai mari...pentru la iarna....si gataaaa...asta e tooot...

26+

Mergi la inceput

Plus ca eu lucrez in invatamant si am vazut cateva cazuri de copii cu nevoi speciale si m-a cam afectat lucrul asta.

Mergi la inceput

Hellie si eu as fi vrut la Caliopia Parfene sau dr. Arash, dar nu am reusit sa gasesc loc pt o programare si trebuia sa ajung neaparat la un medic, fiindca aveam niste dureri de burtica groaznice, asa ca am ajuns la Mirela Popa, cu care am continuat. Dupa cum spuneam si mai sus sunt multumita de ea si n-am avut nicio problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chicu09 spune:

Era sa spun "neatza" dar tot uit de diferenta de fus orar ...nu ca ar fi asa de dimineata...si eu am rasfoit paginile si am citit mesajele cu cafeluta langa mine (cred ca ar trebui numita "cafeneaua burticilor cu cirese de mai-iunie ) si vreau sa imi cer scuze daca am omis pe cineva cand am multumit pentru urarile de bun venit in club. M-am simtit onorata .
Si inainte sa uit, pentru prima pagina codul este 09.10.1980 , ca sincer va spun cu ultimele doua sarcini,memoria m-a socat .
VIOIKA76 ma descurc,n-am incotro .Sincer,nu ma plang,ce sa zic,ma gandesc cu o zi inainte ce am de facut asa mai important,cum ar fi mancarea si cateodata chiar pregatesc ce se poate dinainte. Aici copiii sunt la scoala de la 9 la 15 si sunt doar eu cu micuta acasa. Copiii au 9 ani(baiat),6 ani(fata) si 2 ani si 7 luni (fata)..si urmeaza BAIAAT . Daca planuiam nu-mi iesea . Asadar, astia mai maricei ma mai ajuta,in sensul ca isi pun hainutele la loc,aduna jucarii (chiar daca le imprastie micuta). Tocmai se joaca cu robotii Transformers si masinutele fratelui mai mare
ca sa nu spun ca e inebunita dupa power rangers, scooby doo si alte ciudatenii pe langa desenele de la disney junior.
Iti doresc sa iti gasesti o femeie care sa fie pe placul tau,stiu ca nu e usor,pentru ca e totusi casa ta, copiii tai si iti trebuie cineva pe care sa te poti baza.
Fetelor,ce mai faceti voi si puiutii? Am fost lunea trecuta la moasa,m-a masurat,mi-a luat ce a avut de luat (tensiune,sange si urina) si am ascultat inimioara lui bebe si la urma imi zice "mda,cred ca te poti astepta cam tot la 4 kg" ,mentionez ca feciorul a avut 4.2 kg (un fleac,m-a ciuruit ).
Va pup si va doresc o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Andreea, si eu zic sa stai linistita..Nu e nimic cu bebe..
Da, si eu voi naste la Medlife..Dr meu e Mitroi Gabriel, e tinerel si frumusel, dar cel mai important e ca nu m-a panicat nici atunci cand eram eu super panicata..Are un stil foarte relaxat si care emana incredere..S-a pliat pe ce aveam nevoie..

Flory, Elyana..Imi pare rau ca va stresati asa tare cu discutii de genul..imi inchipui ca nu sunt deloc placute..Ideal ar fi sa nu puneti asa tare la suflet..dar e mai usor de zis decat de facut..Vorba lui Cosmy, parca am fi gravide

Cosmy, foarte tare fetita ta..

Ce bine ca nu sunt singura care vrea o fata in casa..Eu am una la noul apt..Mostenire..adica ii venea si vechiului proprietar de cateva ori pe luna pentru o curatenie generala..Ma gandeam sa ii pastrez programul( sa imi vina 1 pe saptamana) iar daca nu fac eu fata, sa o mai chem suplimentar..Nu vreau decat sa ma ajute cu curatenia..Sunt convinsa ca nu o sa fac singura fata si cu bebe mic si cu casa..si cu munca..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.nsd

Fiind noua pe forum nici nu mi-am dat seama ca s-a inceput un capitol nou. Si chiar ma miram ca nimeni nu mai zice nimic.

Hellie, din cate mi-am dat seama si tu si Maddie urmeaza sa nasteti la Medlife?
Eu miercuri am programare pt eco si intentionez sa semnez si contractul cu ei. A fost sotul meu (fara sa ma anunte inainte) si fiindca avea nevoie de buletinul meu, nu a putut sa-l semneze atunci. Daca mi-ar fi zis, ar fi scutit un drum, ca stiam ca-i trebuie buletinul meu, dar asa e el.

Am mari emotii pentru ecografia de miercuri, fiindca la ultimele 2 ecografii i-a iesit la masuratori caputul cam mare (sau asa mi s-a parut mie) si am plecat plangand de acolo, cu toate insistentele medicului ca n-ar fi nimic in neregula. Oricum, n-am putut fi convinsa si chiar zilele trecute cand ma uitam pe ultima ecografie, m-a apucat iar jelitul... Sa dea Domnu' sa fie totul in regula...

Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa !

Andreea, dar ce ti-a zis mai exact dr.legat de capul bebe-ului? Sa stii ca dr meu a zis ca in general noi , romanii avem capul mai mare in comparatie cu alte natii.

32+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Hellie, pai daca-i musai...cu placere!
Imbin utilul cu placutul si poimaine, de ziua ei, ma prezint la scoala cu prajituri si bomboane

Mergi la inceput