Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~
Raspunsuri - Pagina 15
raluca1109 spune:
Hellie, Vio imi plac carucioarele pe care le-ati ales.
Crina, e super patutul.
Weekendul asta, primesc si eu patutul, caruciorul si scaunul auto.
Azi-dimineata, am fost la analize, iar saptamana viitoare merg la doctor la control si ca sa vorbim de bagajul de spital.
Doamne...ce repede trece timpul!
Raluca
S 34+ Miruna-Maria
Miche spune:
Iar eu baba grupului
28.09.1973
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee Eu sunt junioara grupului de burtici, Kabecka.. 26+ |
Miche 30+ si
Darius (26.11.2004)
crina27 spune:
10.08.1985
28+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
carmen333 spune:
35ani, primul copil. Asa ca sa nu mai aud tinerelele de 31 ca se vaita! . Mai e si baiat, astia sunt la concurenta
Fetele, voi ce analize mai faceti pe la 31-32 saptamani?
Ar trebui sa fac un nou set, uzuale-urocultura-cultura col. Ma tem ca
va exista si runda3, in ritmul asta- am mai facut analize si la final de februarie.
31saptamani
mony_omv spune:
Buna seara tuturor!
Eram atat de invidioasa pe cele ce merg la Baby expo, credeam ca va veti intalni, dar n-a fost sa fie se pare. Poate in etapa urmatoare, cu carucioarele in parc!
Mi-ar place si mie sa mai fie vreo burtica si in Mures, dar poate ca inca nu e tarziu
Ma alatur si eu babutzelor tinere: 27.08.1979.
Ankalya, Fluturash? Unde v-ati ascuns?
32+
Edy
cita_ralu spune:
Buna dimi feteleor ,
Sa nu mai uit 08.09.1985 - am vazut ceva fecioare pe aici .
Felicitari tuturor pentru achizitii se vede ca incet incet ne apropiem de marele eveniment, cand ma uit la voi cu 30 si ceva de sapt .
Astazi si eu intru in luna a 7-a si trimestrul 3 .
Va sa savuram o cafea/ceai/ suc de portocale si sa avem o zi frumoasa si calduroasa.
Mai citesc din urma :)
27 + Matei Gabriel
Cosmy spune:
Buna dimineata!
Ce credeti c-am bucatarisit ieri? Ei bine, GALUSTE CU PRUNE! Mi s-a facut o mega pofta de la discutia cu putzisoarele si n-am rezistat
Bunica mea imi facea foarte des si mancam pana simteam ca-mi explodeaza burtaTot ea facea niste coltunasi senzationali(n-am gasit pe net nicio reteta care sa-mi inspire gustul pe care-l aveau coltunasii aceia
Astazi mi-am propus sa ma duc pana la spital, la Filantropia, sa vad cu ce se mananca acele cursuri "Scoala Parintilor" desi pt sot mi-a promis doctorita de familie ca-mi da adeverinta fara nicio problema
Tot astazi este ziua onomastica a fetei mele(este Sfanta Daria), iar maine va fi ziua ei de nastere.Am niste mega emotii si traiesc la intensitate maxima toate zilele ei de nastere.Ma gandesc cu drag la faptul ca peste o luna jumate un alt pui de om o sa-mi dubleze aceste bucurii
Va pup pe toate si va doresc o zi insorita!
Cosmy32+Anastasia&Daria
VIOIKA76 spune:
Daria cu ocazia zilei numelui !
Cosmy sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa printesa !
O mai felicitam si maine cu ocazia zilei de nastere !
Galustele cu prune se fac cu prune uscate sau cum ?
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cosmy Buna dimineata! Ce credeti c-am bucatarisit ieri? Ei bine, GALUSTE CU PRUNE! Mi s-a facut o mega pofta de la discutia cu putzisoarele si n-am rezistat Bunica mea imi facea foarte des si mancam pana simteam ca-mi explodeaza burtaTot ea facea niste coltunasi senzationali(n-am gasit pe net nicio reteta care sa-mi inspire gustul pe care-l aveau coltunasii aceia Astazi mi-am propus sa ma duc pana la spital, la Filantropia, sa vad cu ce se mananca acele cursuri "Scoala Parintilor" desi pt sot mi-a promis doctorita de familie ca-mi da adeverinta fara nicio problema Tot astazi este ziua onomastica a fetei mele(este Sfanta Daria), iar maine va fi ziua ei de nastere.Am niste mega emotii si traiesc la intensitate maxima toate zilele ei de nastere.Ma gandesc cu drag la faptul ca peste o luna jumate un alt pui de om o sa-mi dubleze aceste bucurii Va pup pe toate si va doresc o zi insorita! Cosmy32+Anastasia&Daria |
La multi ani pentru fetita ta, Cosmy! Sa iti traiasca!
Raluca
S 34+ Miruna-Maria