Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna. Nu am apucat sa citesc nimic. azi am fost la cumparaturi pt bebe: carucior+ patut.
http://patutbebe.ro/shop/patuturi-transformer-fix/patut-copii-transformer-fix-4-9/
o sa caut si caruciorul sa vi-l prezint. la babyexpo am fost fff dezamagita. ma asteptam la mai mult, mai multe oferte....
Pe carucior am dat 1.300 lei, din 3 piese, sunt tare incantata ca se manevreaza usor. pe pat am dat ( cu tot cu lenjerie, aparatori, saltea) 1.500 lei.am dat comanda si o sa vina sapt viitoare.Am mai cumparat cateva lucrusoare pt bebe gen: pantalonasi, body-uri, caciulite, manusi, 3 costumase, prosop baie- care au costat aprox 200 lei.
Salteaua de infasat - 80lei.
Aspirator nazal- 170 lei
Termometru cu infrarosu - 90 lei.
Gasiti multe lucruri accesibile la pret( fara nicio reclama) la farmacia Tei - Bucuresti.au si site. am luat si tampoane pt lehuze , biberoane care reduc sansele de a aparea colicii.
Nu ma mai intind la vorba, ma apuc de citit.

28+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyas

Citat:
citat din mesajul lui andreea.nsd

lillyas am 30 de saptamani. Asa e, lucrez in invatamant.
Eu sunt acasa din ianuarie. Am intrat in concediu de risc maternal la 5 luni si de-atunci sunt acasa.

Felicitari!
Se pare ca doar pe mine neuronii mei gravizi ma tin la scoala. Adevarul e ca pana acum n-am avut deloc probleme cu sarcina si de aceea am zis sa stau cat mai mult.

31+

Si ce predai, lillyas ?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Liliana.
Sunt invatatoare, iar anul acesta am clasa pregatitoare. Anul acesta m-am transferat la aceasta scoala. Sunt cei mai buni elevi pe care i-am avut pana acum, in 12 ani de activitate. Pe langa faptul ca sunt isteti foc, sunt lipiciosi si rasfatati (ceea ce nu-i intotdeaua bine, ca fac si destule boroboate), mi-e drag de ei si am dorit sa stau cat pot de mult, dar totusi, nici sa nasc la scoala.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chicu09

Kabecka nu te simti prea batrana. Eu am 32

Crenguta ,mamica de Vicentiu, Stefania si Sanziana

Mai fetelor ce tot vorbiti de varsta ?
Da' eu ,si mai sunt cateva mamici (nu zic care) ce sa mai zicem ?
Eu zic asa : o data ce avem copii mici se cheama ca suntem mamici tinere.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Mai fetelor,eu fac 35,asa ca ...se poate!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Eu nu am vazut-o pe Vicky astazi si nici pe Flafi. Fetele sunte-ti bine ?
Pe fluturash nu am mai vazut-o de mult pe aici si mai sunt cateva fete .Sper ca toata lumea e in regula !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyas

Liliana.
Sunt invatatoare, iar anul acesta am clasa pregatitoare. Anul acesta m-am transferat la aceasta scoala. Sunt cei mai buni elevi pe care i-am avut pana acum, in 12 ani de activitate. Pe langa faptul ca sunt isteti foc, sunt lipiciosi si rasfatati (ceea ce nu-i intotdeaua bine, ca fac si destule boroboate), mi-e drag de ei si am dorit sa stau cat pot de mult, dar totusi, nici sa nasc la scoala.

31+

Da, imi pot imagina ca ai prins drag de ei.
Dar mi se pare tare greu sa predai la niste copii asa mititei. Eu predau la gimnaziu si nu m-as vad capabila sa vorbesc pe intelesul unor copilasi asa mici(dpdv didactic, bineinteles). Mereu am apreciat sincer invatatoarele pentru rabdarea lor.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chicu09 spune:

Paaai,vorbim despre varsta in sensul de ..vechime in munca . Of vai,Andreea ce te faci dupa ce nasti? Eu cred ca te apuci de bifat pe lista de care iti scriam mai devreme . Nu o sa fi panicoasa, vei fi grijulie,atenta si foarte iubitoare ,vei fi mamica.
Si daa,am fecior mare,l-am avut la 23 de ani .Chiar faceam glume pe seama asta: primul copil,baiat, 23 de ani si ultimul (asta era planul la al doilea copil ) copil,tot baiat, 32 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, sunt bine, ar nu prea am chef de nimic. Va pup pe toate .

Vicky, Printzesone and BB (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

M-ai convins !
De indata ce-mi termin Clarins-ul , o sa trec pe Bioderma..

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Miche, Bioderma folosesc si eu pentru mine. Sunt fff multumita. Am deja 3 ani de cand folosesc (in special, demachiantul apa micelara...lasa fatza impecabila si deloc grasa ca atunci cand folosesti lapte demachiant/crema etc). Mie imi place ca nu are aproape deloc miros...e insesizabil.

26+

Mergi la inceput