Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~
Raspunsuri - Pagina 13
lillyas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kabecka Pai la atata tineret, ma simt batranioara la cei 31 ai mei |
N-ai de ce! Eu implinesc 32 in septembrie si-s abia la primul bebe! Daca il voi face si pe al doilea, imi vor zice "mamaie" cand ii voi duce la scoala.
Of, daca nu m-am apucat mai demult!
30+
andreea.nsd spune:
citat din mesajul lui Madd11ee Andreea, nu stiu ce sa zic de Elancyl..Eu o am de la cumnata mea(primita cadou) si m-am tot dat cu ea..Pe burta ce-i drept nu mi-au aparut vergeturi(a si inceput sa creasca mai greu), dar pe sani ma dau cu ea de cand eram in 2 luni jum 3..Si am niste vergeturi...Nu sunt enorme..dar oricum..SI eu chiar am fost constiincioasa..adica pe sani chiar m-am dat de 2 ori pe zi..plus in we cu ulei de migdale dulci etc..Probabil la ce explozie au avut nicio crema nu facea fata..nu stiu ce sa zic.. 26+ |
Da, pai asta inseamna ca ceea ce e mai scump nu e neparat si cel mai bun. Eu nu am folosit Elancyl, ma inteleg bine cu Chicco, dupa cum spuneam.
Poate depinde de fiecare in parte, nici nu stii ce sa-ti iei. Asa e cand ai de unde alege. Ce ne faceam daca era o singura crema, de la o singura firma si buna, "ne-buna" decat p'aia o aveam?
Kabecka spune:
Monik, ai dreptate. Si uleiul de masline e f bun. O sa incerc si cu ala pana una alta. Eu am tot asa de la mama lui.
lillyas spune:
citat din mesajul lui Monik86 Lilyas, bafta la examenele ramase! Hai ca nu mai e mult! 24+ cu Adelina Timeea |
Mersi, Monica! Bine ca nu s-a intins mai mult cursul, caci abia astept sa intru in prenatal.
Andreea, tu cate saptamani ai? Am inteles ca lucrezi in invatamant sau gresesc? Cand intri in prenatal?
30+
chicu09 spune:
Si era sa uit,Andreea bucura-te de sarcina si de bebe,totul va fi bine, asa cum a fost si la mamele si bunicile noastre,ca sa nu merg mai departe in mosi-stramosi. Diferenta dintre noi si ele este ca noi avem ecograf 2D si 3D, vitamine si medici la un telefon distanta (cei care raspund la telefon ), iar ele aveau doar moasa din sat. La prima sarcina imi tot spuneam "daca altele au putut naste 4,eu nu ma descurc cu unul?" si asa imi ridicam moralul.
Eu zic sa incepi sa iti faci planuri gen: ce va fi primul pupat?manuta,obrajorul,gurita,piciorusul si va trece mai usor.
Pupici si multa sanatate
andreea.nsd spune:
lillyas am 30 de saptamani. Asa e, lucrez in invatamant.
Eu sunt acasa din ianuarie. Am intrat in concediu de risc maternal la 5 luni si de-atunci sunt acasa.
andreea.nsd spune:
citat din mesajul lui chicu09 Si era sa uit,Andreea bucura-te de sarcina si de bebe,totul va fi bine, asa cum a fost si la mamele si bunicile noastre,ca sa nu merg mai departe in mosi-stramosi. Diferenta dintre noi si ele este ca noi avem ecograf 2D si 3D, vitamine si medici la un telefon distanta (cei care raspund la telefon ), iar ele aveau doar moasa din sat. La prima sarcina imi tot spuneam "daca altele au putut naste 4,eu nu ma descurc cu unul?" si asa imi ridicam moralul. Eu zic sa incepi sa iti faci planuri gen: ce va fi primul pupat?manuta,obrajorul,gurita,piciorusul si va trece mai usor. Pupici si multa sanatate Crenguta ,mamica de Vicentiu, Stefania si Sanziana |
Ai mare dreptate. Nu stiu daca sunt asa fiindca sunt la prima sarcina si mi-am dorit-o ff mult, sau pur si simplu fiindca asa e firea mea, panicoasa.
Mai zicea o fata, nu ma retin exact cine , dupa ce s-o naste ce-o sa fac? O sa intru-n panica din orice? Incerc sa ma autoeduc si d'aia m-am si inscris pe forum ca altfel e cand impartasesti temerile tale cu alte mamici, care stiu prin ce treci, decat cu sotul (spre exemplu), care nu stie cum e sa fii graviduta, desi saracul decat sa ma vada ca-mi fac griji ar prefera sa fie el insarcinat in locul meu.
Kabecka spune:
Pai Chicu, ai baiat mare la 32 de ani!
E, eu glumesc fetelor cu batranetea.Important este cum te simti, nu ce varsta ai!
lillyas spune:
citat din mesajul lui andreea.nsd lillyas am 30 de saptamani. Asa e, lucrez in invatamant. Eu sunt acasa din ianuarie. Am intrat in concediu de risc maternal la 5 luni si de-atunci sunt acasa. |
Felicitari!
Se pare ca doar pe mine neuronii mei gravizi ma tin la scoala. Adevarul e ca pana acum n-am avut deloc probleme cu sarcina si de aceea am zis sa stau cat mai mult.
31+