Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Fetelor, multumesc mult pt incurajari. Sunteti foarte dragute.

Kabecka, eu folosesc o crema de la Chicco (Mamma Donna) si imi place f mult. Nu are miros si e destul de maricica (are 200ml). Mi-am luat-o acum vreo 3 saptamani si nu mai retin exact cat a fost. In jur de 60-70 de lei, cred. A da, si scrie pe ea "Antistress". Exact ce-mi trebuia.
Am mai primit una in decembrie, de ziua mea, de la aceeasi firma, dar speciala pt sani. Nici acum n-am terminat-o, dar recunosc ca pe sani ma dau mai rar, ca mi-e lene.

In farmacie mai imi recomanda vanzatoarea una de la elancyl, dar era f scumpa. Cred ca era si buna, nu zic nu, dar mi s-a parut cam scumputa si ma inteleg f bine cu crema asta.
Inainte sa mi-o iau am avut un ser antivergeturi tot de la Chicco (pare ca am facut o pasiune pt firma asta ), cu care m-am dat de la 3 luni, dar ala s-a terminat repejor dupa ce a inceput sa-mi creasca burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Pai la atata tineret, ma simt batranioara la cei 31 ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Fetele, sper ca v-am lamurit cu "putzishoarele"

Lilyas, bafta la examenele ramase! Hai ca nu mai e mult!

Maddie, felicitari pentru prezentare.

Cosmy, sa-ti traiasca printesa! ce frumos ca-i faci praji sa duca la scoala. Mi-am amintit de reclama aia cu "Fa-ti timp, fa o prajitura!" la margarina Unirea parca era Si mie imi facea bunica mea prajituri sa duc la scoala cand eram mica. Ce vremuri!

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Andreea, mersi. Cand am citit mesajul tau, am avut o revelatie. Asta am folosit sarcina trecuta si a fost fff buna.
Ma duc azi si-mi iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Andreea, mersi. Cand am citit mesajul tau, am o revelatie. Asta am folosit sarcina trecuta si a fost fff buna.
Ma duc azi si-mi iau

Cu multa placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Hellie scuze, am dat cu bata-n balta. Si acum sa dreg busuiocul: e carucior de print, la toti copii mici in general le place orice luceste asa ca va fi incantat, si daca nu ii plac lui le pastrezi pt viitoarea nora- printesa.

Andreea ti-a explicat foarte amplu Paulinio, bb are pusee de crestere, poate sapt asta nu creste deloc ca apoi sa creasca in avans. Daca dr a zis ca e ok incearca sa nu te stresezi,msa iti creezi singura probleme. Daca esti mai panicoasa si nu te poti linisti, decat sa stresezi bb mai bine mai fa o eco in alta parte sa mai ceri o parere si asa te linistesti.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Eu crema am de la Mustela antivergeturi, o alternez cu un unt de corp de la body shop. Cand se termina ma reorientez ca mi se pare cam scumpa.

Si eu sunt fan Bioderma, folosesc la Nadia. Nu am avut probleme de piele uscata si ii fac dus zilnic.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Andreea, nu stiu ce sa zic de Elancyl..Eu o am de la cumnata mea(primita cadou) si m-am tot dat cu ea..Pe burta ce-i drept nu mi-au aparut vergeturi(a si inceput sa creasca mai greu), dar pe sani ma dau cu ea de cand eram in 2 luni jum 3..Si am niste vergeturi...Nu sunt enorme..dar oricum..SI eu chiar am fost constiincioasa..adica pe sani chiar m-am dat de 2 ori pe zi..plus in we cu ulei de migdale dulci etc..Probabil la ce explozie au avut nicio crema nu facea fata..nu stiu ce sa zic..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Kabeka , si pe mine ma mananca burtica. Eu mi-am luat o crema antivergeturi de la Sanosan, nu pot sa-mi dau inca cu parerea ca de abia saptamana trecuta am achizitionat-o. Mai folosesc si ulei de bebe uneori dupa baie. Am folosit pana nu de mult crema de la Palmers pe care am primit-o cadou de Craciun si am fost foarte multumita de ea, dar cat timpo am folosit-o nu aveam burtica mai deloc. Acum ca mi s-a terminat crema respectiva a inceoput sa-mi fie si burtica vizibila Trebuie sa-mi amintesc sa pun poze.

O sa plece o prietena de a mea in Grecia saptamana asta si o sa-mi faca rost de ulei de masline de la mama lui de acasa si cred ca o sa-l folosesc si pe post de crema antivergeturi, ca am auzit ca e foarte eficient!

Pe mine a inceput sa ma doara noada Parca mai zicea cineva de problema asta ... Nu ma doare tare, e suportabil si culmea e ca ma doare cand merg, nu cand stau jos

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Fetelor, eu crema de burtica am "burtica fericita" de pe siteul liadelicii.ro
E ceva bio, cu mult unt de ceva, si sunt super multumita de ea. Bine, eu nu astept de la nicio crema sa atace sau sa estompeze vergeturile pentru ca sunt convinsa ca vergeturile se repara numai si numai chirurgical. Vergeturile tin de zestrea genetica, adica de un colagen bun.
Dar mie imi place crema asta pentru ca e onctuoasa asa (ca un unt bun) si intra si repede in piele, si imi da confort (adica nu ma mai scarpin pana imi fac urme ). Uleiul eu nu-l suport si nici lui bebe nu o sa ii iau ulei de masaj/corp etc...o sa merg tot asa pe o crema onctuoasa care intra bine in piele...

Aaaa...si crema chiar daca se numeste "burtica fericita", eu o folosesc si pe picioare si pe solduri si pe sani.

Flory, in niciun caz nu ai dat cu bata in balta...doar nu avem memorie de elefant sa tinem minte tot tot. Dar da, sa stii ca nu m-am gandit la cum va vraji fi'miu gagicicutele cu sclipirea cristalelor .

26+

Mergi la inceput