Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Eh, miercuri sper sa vin cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Iris, caruciorul a fost 2700 cu reducere. Pe toate site-urile l-am gasit cu 3400-3500 etc. Da' 3400 era fara cristale...asa ca la "super oferta" am prins in 2700 chiar si cristalele, care la o adica le si pot dezlipi si sa-mi fac vreun colier..hahahaha...glumesc desigur!

Miche dear, ziceai de Bioderma ca vei folosi la fetita ta. Ai folosit si la baietel cumva? Intreb ca si eu tot pe bioderma o sa merg, si vroiam sa stiu "din practica" cum este.
Am si primit la targ o sticloantza de 1 litru cu solutie micelara pentru bebe de la Bioderma (era super-oferta la celulele stem de la stem sure...).

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hellie, Cosmy, mi s-a mai spus treaba asta..Chestia e ca am si eu cunostiinte in jurul meu(fosti colegi &co) de aceeasi varsta si care sunt exact cum spui...Oricum, multumesc frumos pentru apreciere!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

La noi nu sunt chiar asa de mari preturile.Tie iti gateste ?
M-am interesat si se plateste cam 50 ron pe zi la noi .Eu nu sunt inca hotarata ce sa-i cer la o femeie ,in primul rand vreau sa-mi faca curatenie apoi ma mai gandesc ce sa o pun sa faca.
Si eu vreau tot cu CM si de aceea trebuie sa ma gandesc ce sa-i cer ca sa nu vina femeia degeaba,gasesc eu pana la urma ,ca sunt multe de facut.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Vio, la 3 copii nu cred ca n-o sa aiba activitate !
La mine da cu aspiratorul de 3 ori pe sapt, cu mopul la fel,sterge de praf tot ce se poate ,pervaze , ferestre, calca si strange dupa mine cand gatesc. Nu mi-ar placea sa gateasca ea sau altcineva Eu ador sa gatesc, mai ales daca imi curata cineva zarzavaturile si spala si strange in urma mea
Pe masura ce trece timpul, si praful nu se mai pune la fel, apoi o sa te uiti cu lupa si o sa vezi o urma de degete sau de carpa uda, si o sa-i gasesti activitate

Hellie , la recrutare m-a ajutat cineva, un domn , care are un magazin in Flora, si acolo au mers initial. Mie mi-a trimis doar cateva, care au dat proba. Mi-a parut rau de toate care au fost la mine, a fost tare greu sa aleg. O gramada de lume cu nevoi mari. Zambetul a facut diferenta :). E placut s-o vezi zambind mereu, si cand mai greseste sau uita ceva, o dojenesc bland, tot cu zambet si respect.

Miche 30+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

buna dragelor,
ca de obicei eu in weekend sunt absenta... am si avut activitatea pe afara: sambata am plantat pomi si vita in curte iar duminica am iesit in parc. Vremea n-a prea tinut cu noi... dar pe ici pe colo a fost suficient de frumos cat sa stam pe afara, spre deliciul lui
Radu. Am adunat balega de vaca pentru pamant, a pus si el apa... chiar insista sa ma ajute.
Am o burta gigantiiiiiiica... asa zice Radu si apoi chicoteste inveselit. Asa ca, dau si eu vina pe burta gigantica si incep sa-i mai refuz din mofturi, sa-l redirectionez catre taicasu... ca doar eu am burta u.r.i.a.s.a... in mintea lui de copil./
Altfel, cred ca normala.

Am fost foarte multumita ca am rezolvat cu cursul de puericultura (la medicul de familie)... altfel ma duceam la baby expo duminica... era 90 lei/cuplu... foarte convenabil. Si cum pe noi ne interesa hartia sa-si ia sotul liber... nu conta unde mergem, rapid si ieftin sa fie.

Andreea, masuratorile ecografice sunt oricum niste estimari... se compara cu intervalul "normal"... din experienta doctorilor varsta cea mai buna este cea data de diametrul capului sau al femurului.
DAR./.. dincolo de erorile si marjele ecografului (uita-te la +/-... eroare procentual e destul de mare) corpul uman nu este un robotel care creste procentual in fiecare luna. Atat in viata intrauterina cat si in exterior copii NU CRESC constant. Unii asa, altii asa... cand faci media constati ca intr-un fel... dar la fel de normal este si altfel.
Sper ca ai inteles... pentru ca asta e doar inceputul... vei incepe ca de ce nu rade de nu stiu cate ori pe zi... de ce zice doar 2 cuvinte si al vecinei zice 5 cuvinte... etc. Copii au propria dezvoltare si propriul ritm.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 30+

Mergi la inceput

Ce frumos, Paulinio...deci ai ajutor de nadejde in feciorul tau! Sa vezi ce protector o sa fie cu bebe mic.

Miche, merci de detalii! deci a fost un proces mai laborios la tine. Eu cred ca ma voi baza direct pe o recomandare, ceva de genul.
Sa nu ma uiti cu Bioderma

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Iris, caruciorul a fost 2700 cu reducere. Pe toate site-urile l-am gasit cu 3400-3500 etc. Da' 3400 era fara cristale...asa ca la "super oferta" am prins in 2700 chiar si cristalele, care la o adica le si pot dezlipi si sa-mi fac vreun colier..hahahaha...glumesc desigur!

Miche dear, ziceai de Bioderma ca vei folosi la fetita ta. Ai folosit si la baietel cumva? Intreb ca si eu tot pe bioderma o sa merg, si vroiam sa stiu "din practica" cum este.
Am si primit la targ o sticloantza de 1 litru cu solutie micelara pentru bebe de la Bioderma (era super-oferta la celulele stem de la stem sure...).

26+

La Darius am folosit Chicco , am fost indragostita de mirosul suav.
Se pare ca am exagerat cu spalatul, ca are o forma usoara de dermatita atopica. Era o mamica acolo, cu o fetita mica-mica in brate, care mai avea un bb acasa si a cumparat o sacosa maaare, mi-a zis ca e extrem de multumita.
Asa ca am luat si pt domnisoara si pt cavaler, la fel, pt piele sensibila. Si ma bate gandul sa folosesc si eu.
Am facut si o achizitie f proasta, de la weleda , un ulei de masaj pt prevenirea vergeturilor. Mi-au dat si esantioane pt bebe, dar..au un miros foarte puternic. La masajul cu uleiul acela am crezut ca lesin.

Mergi la inceput

Miche, Bioderma folosesc si eu pentru mine. Sunt fff multumita. Am deja 3 ani de cand folosesc (in special, demachiantul apa micelara...lasa fatza impecabila si deloc grasa ca atunci cand folosesti lapte demachiant/crema etc). Mie imi place ca nu are aproape deloc miros...e insesizabil.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Dap, si eu fan Bioderma!Am de cativa ani o crema de corp foarte buna.
Apropo, de vergeturi, ma mananca burta pe o parte de nu mai pot. Acum folosesc o crema mai ieftinuta, dar vreau sa-mi iau altceva.Recomandari?Stiu ca ati mai discutat, dar nu mai retin nimic.

Paulinio, asa si Radu al meu. Ma vede cu o buurtaaa imensa. Si se distreaza copios pe tema asta.

Andreea, cum ti-au spus si fetele, nu-ti face probleme daca medicii spun ca e ok.
La mine la prima sarcina, iesea bebe mai mic cu vreo 3 sapt la ultimele masuratori. In realitate a iesit perfect

Chicu, ce frumos trebuie sa fie cu 3 copii...cred ca e o nebunie la voi in casa

Mama, dar ce de fete tinerele pe aici. MAdd, tu esti chiar pustoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Eu sunt junioara grupului de burtici, Kabecka..

26+

Mergi la inceput