Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~
Raspunsuri - Pagina 16
flory_blanca spune:
Crina foarte frumos patutul. Sa va bucurati de el. Ai facut ceva cumparaturi nu gluma.
Daria la multi ani.
Vicky hai scoate nasul la povesti. Nu te simti bine?
La noi e o vreme urata de nu iti vine sa scoti nici cainele afara din casa. Asa ca azi mai usor cu munca, mai la program redus.
23+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Mi-am achizitionat si eu tarate de psyllium ca nu mai functiona mai nimic. Voi ce cantitate luati pe zi?
Asa m-am scarbit cu aflatoxina ieri. La mine ce mai functiona foarte bine era iaurtul activia dimineata pe stomacul gol asa ca imi era plin frigiderul de asa ceva. Ieri cand am auzit stirea ca Danone a retras loturi de pe piata din cauza situatiei asa o scarba mi s-a facut pt tot comertul romanesc alimentar. Numai acum si-au dat seama cand s-a mediatizat scandalul? Pun pariu ca daca nu iesea scandal in presa nu se facea nimic. Inca ma uit la stocul meu si ma gandesc arunc sau nu tot la gunoi. Dar cred ca inclin sa "purific" frigiderul de aflatoxine si sa consum numai varianta bio. Si sper sa isi faca efectul taratele ca altfel e nasolie.
23+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Iris1211 spune:
Neata!
Cosmy sa-i transmiti "La multi ani!" Dariei din partea grupului de ciresele. Sa fie sanatoasa si fericita!
Sa stii ca ne-ai facut pofta si tu cu galustele cu prune, dar eu stiam ca se fac cu prune proaspete - ai gasit pe piata?
Fetele cu achizitiile - sa le folositi cu drag si voi si bebelusii. M-ati ambitionat sa mai scot si eu listele la control sa vedem ce mai e pe acolo de bifat.
Madd are un prieten o vorba care se poate aplica si in cazul tau : "esti enervant de tanara". Glumesc, desigur, dar te felicit ca te-ai apucat asa devreme de bebei. Eu regret intr-un fel ca nu am avut bebei mai devreme (primul la aproape 33), dar Dumnezeu a vrut asa. Te inchipui ce gagica ai sa fii la 40 ani cu baiatul aproape de majorat???
Fluturash a dat semn pe FB - sunt ok, dar au fost ocupati cu amenajarea camerei micutei Ingrid.
Mony_omv - sa stii ca nu erai singura invidioasa pe fetele din Bucuresti. Eu o sa am companie de mamicute proaspete, chiar cunosc 2 din Bacau care vor avea 2 ciresei, dar stai linistita ca vei cunoaste o gramada cand te vei plimba prin parc.
Cita_ralu - felicitari pentru trim III.
Raluca1109 - sa stii ca si mie mi-a zis o prietena "parca mai ieri mi-ai zis ca esti insarcinata", deci trece timpul...
Bebelusha mea ieri a fost foarte cuminte, abia daca a miscat si azi cam tot la fel pana la ora asta. Ma cam dispera lucrul asta si sper sa isi revina ca altfel ma infiintez la dr. Ieri chiar am baut mai multa cafea si am papat cioco in ideea ca o fac mai activa, dar nimic. Sotul a zis ca bebelusha a simtit ca intrat in concediu prenatal si s-o fi odihnit si ea, dar tot nu m-a linistit inca.
Ma pun pe crosetat ceva si mai vb.
pupici.
happy 31 + cu Anda-Ioana
raluca1109 spune:
Vad ca au inceput sa imi apara rezultatele la analizele pe care le-am facut ieri.
La analizele de coagulare, din 3, una e sub limita, una peste limita si una normala
Pe restul, le astept.
Trebuie sa astept pana miercurea viitoare cand merg la doctorita sa imi zica.
Raluca
S 34+ Miruna-Maria
fluturashhh spune:
Mneata dragelor.Multumim pt grija .In week-end am fost ocupata: am amenajat camera micutei, i-am spalat hainutele si i le-am calcat.mi-am luat aproape tot ce aveam nevoie pt bagajul de spital si am gasit cadita pe care o laudam in piata la moghioros cu 30 de lei .Am luat-o fara sa clipesc pt ca peste tot era in jur de 100 lei.Vineri am facut o prostie destul de mare, dar am dres-o la timp.In avantul amenajarilor am uitat ca sunt insarcinata si m-am apucat singura de mutat mobila .Am ajuns cu biblioteca pe hol i mi-am amintit cand am vazut burta ca-s insarcinata si cu risc de prematur asa ca am facut ce trebuia facut, mi-am sunat sotul si i-am zis sa vina acasa in pauza de masa sa-mi mute mobila .Ce m-as face fara scumpul meu sot nu stiu.Asa ca sarmanul a venit mi-a pus mobila pe hol, a bagat in camera comoda bebetinei si s-a dus inapoi la servici:) Sambata am fost si noi la targ unde am gasit cateva bodyuri cu maneca scurta, inchidere in fata si de alte culori (nu roz), salopeta cu picioruse (ce mici sunt ).Luna viitoare ii luam salteluta pt patut, cea de infasat si paturici si am cam terminat cu achizitia de hainute si mobilier.Caruciorul cred ca il vom lua aproape de venirea bebetinei.
Pt vergeturi eu am o crema luata din Grecia anul trecut in luna de miere.Este organica din ulei de masline, trandafiri si aloe vera.Ma inteleg biune cu ea.Pt celulita am o crema de elancyl si pt picioare grele am o crema de la sanosan.Am incercat si crema antivergeturi de la sanosan, dar am renuntat la ea pt ca am observat ca ma ardea burtica dupa ce o foloseam(am dat de vreo 5 ori max cu ea).
Intr-o saptamana am pus 2 kg pe noi si am ajuns la 64,1 kg .Sper ca din cele 2 kg macar 1kg sa fi mers la Ingrid .
Se pare ca am intrat si noi in trim 3 si luna a 7a de sarcina caci impliniram si noi 27 de saptamani
Si eu una nu mai citesc toate prostiile de pe net: am spus-o si o repet net-ul nu este cea mai buna sursa de informatii.Cumnata-mea n-a avut de lucru si mi-a zis ca daca nasc la 8 luni bebe nu supravietuieste, iar sora mea mi-a spus cat de mult o ajuta pe ea internetul.Combinate informatiile celor 2 au dus la un mic search pe net...ce am gasit in primele rezultate:una bucata mamica a nascut prematur la 24-26 sapt pt ca bebele ei nu avea aer, iar ea s-a prins de lipsa de aer a micutului din miscarile extrem de energice si loviturile puternice pe care el le dadea.Pai la cum da bebetina mea probabil ca ar fi trebuit sa o nasc la sapt 20.Concluzia este ca nu mai citesc idiotenii pe net:evolutia fatului, transformarile care ma privesc si cam atat
Deny pt prima pag 11 dec 1983
Va urez o zi buna
+26 Ingrid Maria
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]
Cosmy spune:
Saru'mana mult de tot pt urari! Le voi transmite cu drag sarbatoritei si promit c-am s-o pup de-am s-o albesc!
Vio, n-am facut niciodata galuste cu prune uscate; doar cu prune proaspete sau cu gem.
Iris, cele de aseara au fost cu gem(desi am vazut si proaspete, dar nu-s dispusa sa dau 30 lei/kg...macar de-ar avea gust).
andreea.nsd spune:
Buna fluturash, nu mai stiu daca ne-am cunoscut, ca sunt noua pe forum si la cate burtici sunt... .
Am vazut in mesajul tau ca folosesti o crema pentru celulita. Avem voie in sarcina? Ca daca da, acu' ma duc si eu sa-mi iau. As fi vrut mai demult sa-mi cumpar, dar nu stiam daca am voie si medicul ginecolog uit mereu sa-l intreb. La avalansa de intrebari pe care am sa i le pun, cred ca asta era printre cele mai putin importante si o las mereu la urma, apoi uit.
Si sa nu uit: la multi ani si de la mine pentru fetita ta, Cosmy ! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.
30+
Hellie spune:
'Neatza fetelor!
Cosmy, la multi ani pentru comoara ta nr.1! si distractie placuta maine la scoala!
Fluturas, sa-ti pui mai multe onglizi in casa daca uiti ca esti gravi...asa oriunde te-ai invarti vezi burtica si nu mai faci gesturi eroice.
Fetelor, aseara m-a apucat marea pofta de ardei umpluti...si am procedat la gatirea lor . De fapt mi-am dat seama ca trebuie sa mananc mai multa carne (nu mananc aproape deloc, doar jambonul din sendwishul de dimineata de obicei), si de aia m-am gandit la ardei, ca intra ceva carne intr-unul.
Vicky, sper ca e doar o indispozitie de moment! te asteptam cu drag, oricum!
Flafi, da un semn draguto, te rog!
26+
flafi spune:
Buna dimineata dragelor #9786;
Scuze de absenta, am avut niste zile foarte pline, dar in dimineata aceasta sunt acasa, diseara inapoi la munca.
Doina- o sa ma apuc sa caut materiale si cateva idei din experienta de pana acum. (revin pe tema aceasta )
Crenguta – bine ai venit , sarcina usoara!
Raluca- ziceai ceva de intapaturi in col, cred ca le am si eu, dar la noua forma de cozonac ce o am, pur si simplu nu imi dau seama ce parti anatomice ma inteapa pe acolo pe jos, in tarumurile alea nemaivazute de muuuult timp #9786;. Felicitari pentru impartirea invitatiilor si mult spor in continuare cu tot.
Monika- multa sanatate bunicului tau!
Hellie e frumos caruciorul, s ail plimbati sanatosi si cu placere! Noi suntem “programati” pe 14 aprilie sau pe 23 aprilie, in functie de cat e de cuminte. Medicul mi-a spus foarte clar ca el nu se baga la nastere naturala cu acel nod, ca nu isi asuma riscurile. Pe cine am mai intrebat la fel mi-a spus. Sigur 100% va fi cezariana si sper din tot sufletul sa fie pe 23 aprilie, sa fie tauras.
Miche- multumesc pentru propunere, sper sa ne plimbam impreuna carucioarele.
In legatura cu curatenia nu stiu ce m-as face fara doamna care ne ajuta pe noi, am gasit-o dupa multe incercari esuate, iar pe aceasta doamna mi-a recomandat-o cineva. Noi platim 100 lei, vine o data pe saptamana. Soacra-mea in Ploiesti la apartament da 50 lei. Practic depinde din ce zona esti.
Cum le testez eu:
puncte in minus:- daca ma intreba la ce folosesc detergentii, de unde sa inceapa, ce sa faca, daca nu ridica covorul, sterge ocoling obiectele nu ridicandu-le (chestiile astea le face u zilnic, nu imi trebuie sa faca cineva de suprafata si de mentinere), cat ii ia sa sterga geamurile, cat se vaita si ofteaza.
Puncte plus: ii arat unde sunt detergentii, isi ia ce ii trebuie si trece la treaba, in asa fel incat sa nu revina in camera/locul ce la mai curatat deja (doamna ce o am acum la curatenie a plecat o data desculta acasa ca si-a uitat pantofii in camera tehnica sin u a vrut sa mi intre ca imi lasa urme pe parchet), ridica toate obiectele, freaca bateriile sa sclipeasca, sterge sus pe dulapuri si alte zone care nu le cureti mereu, sterge ramele tablourilor (chestii din astea minore, de care u nu am timp), da cu aspiratorul inainte de a da cu mopul etc
Madi – ma bucur ca incepe sa creasca burtica #9786; sa cresteti mari !
Lillyas- Bafta la examene!
Crina –felicitari pentru achizitii, sa le foloseasca sanatos
Cosmy- la Multi Ani Dariei! Sa aveti parte de tot ce e mai bun si de tot ce va doriti voi!
Flory- la psyllium am inceput cu o lingurita pe zi , acum am ajuns la 2 dimineata si 2 seara, probabil ca voi mai mari cantitatea in functie de nevoi.
Fluturas- m-ai distrat cu mutatul mobilei , am facut si eu asta cam tot in acea perioada, dar se impingeau usor pe parchet sin u m-am muncit prea tare. Bine ca te-ai potolit #9786;.
Crème antivergeturi- folosesc ulei de migdale combinat cu o crema asta http://www.life-care.com/Interfaces/Eshop/ItemDetailed.aspx?itemID=12577 . nu vad semene de vergeturi momentan.
Va doresc sa fiti calme, linistite, fericite
32+ cu Vlad Alexandru