Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Bobitza nu il comand de pe net. Eu una il iau din Dragon l-am gasit cu 1200 ron. Acelasi carucior l-am gasit in Auchan la magazinul acela de bebei cu 2100 ron. Patut si restu o sa iau de pe patutbebe inclusiv cosuletul . Eu cumpar si cosulet pt ca nu gasesc nici o modalitate pe placul meu sa pun patutul in camera la noi asa ca va avea patut in camera lui si cosulet la noi. Il voi tine pana la 3 luni cu noi in camera apoi singurel. Eu am zis sa astept morfo si apoi ma duc sa cumpar. Miercuri am morfo iar sambata ma duc sa cumpar patut saltea lenjerii + carucior si perdele. Sper ca pana la paste sa fie gata camera ca atunci sa ma apuc de hainute. 23+ David Dana |
Danuta, unde in Dragon, la ala cu scara rulanta?
Ca prefer si eu sa il vad decat sa il comand de pe site...
Eu mai stau putin, astept morfo pe 8 Apr si apoi trec la atac.
Pana atunci mai strang banuti.
17+ "Minunica"
happy_ama spune:
Neata, fetele!
Din nou ma tarai spre scoala... Sa stiti ca v-am citit, va mai citesc si in pauze. Aseara insa dupa cursuri am dat o tura prin oras si am ajuns tarziu acasa.
Fetele cu florile, m-ati terminat Va apreciez! Eu sunt capabila sa omor si un cactus...
Amalia, saracuta de tine! Sa te ajute Doamne Doamne sa scapi odata!
Bobitza, este f frumu caruciorul!
Oanka, sooooorrrrryyy!!! Eu si cofeina ne stim bine si de mult timp, nu ne mai deranjam una pe alta
Doxy
Referitor la kg....eu tocmai am visat azi-noapte ca nascusem si intr-o saptamana nu mai aveam burta deloc!! Atat. Obsedata sunt se pare
Va puup si va doresc o zi minunata! Poate intru si eu intr-o pauza sa scriu...
Happy_Ama 22+ si Eva
unidanad spune:
Buna dimineata !!!
Bobitza da in ala cu scara rulanta la etaj. Este undeva pe colt. Oricum cum urci vei mai vedea cateva carucioare pe acolo. Sambata ma duc si daca gasesc si patut frumos si rezistent cumpar tot de acolo. Carucioarele nu vad mare diferenta intre ele. Vroiam sa dau comanda din afara dar caruciorul era ceva de genul 70 dolari si transportul 300 deci nu fac nici o afaracere.
Happy ce harnicutza esti.
23+ David
Dana
MariaBcf spune:
Buna dimineata. Haideti la o cafeluta
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
MariaBcf spune:
Noi ieri am plecat la tara , la 50 km de Cluj . Mi-a trebuit placinta cu branza si cum mama e in concediu am plecat la tara sa imi faca . Am tras ieri acolo un pui de somn de 4 ore
17+
MariaBcf spune:
Noi trebuie sa cumparam doar patut, cumnatele si Nasa nu ne lasa sa cumparam nimic , ele au fetite ( 1,8 ani si 2 ani, ) ne vor da ele caruciorul , masa de infasat , cantar .....
17+
MariaBcf spune:
Noi avem apartament cu 3 camere , iar cand l-am renovat 1 camera am lasat-o goala( doar zugravit, perdea si parchet) , bebe va avea camera lui. Azi ne-am propus sa mergem sa vedem de un pat , sper sa gasim ceva
17+
unidanad spune:
Maria este f bine asa. Si eu ii spuneam surorii mele ca ea o sa aibe de la cine sa ia . La mine doar cumnata a nascut acum cateva zile dar verisoara ei este gravida si cred ca i le va da ei. Bine nici eu nu i-am cerut daca vrea sa mi le de-a le iau daca nu nu. Inca 3 zile si ma duc la morfo
23+ David
Dana
MariaBcf spune:
Fetelor care sunteti cu experienta voi ati avut babyphone? Isi merita banii?
17+