Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Fetele, voua va place caruciorul pe care vreau eu sa il iau? Daca nu, ce nu are, sau de ce nu e bun? Accept cu drag pareri de orice fel sa stiu ce fac...il iau sau mai caut. http://www.ibebe.ro/productimage.php?product_id=7094&variation_id=45535 17 + "Minunica" |
eu zic ca e super...daca il poti lua din magazin e mai bine ca il poti testa la mana sa fie usor manevrabil, vezi exact si rotile cum sunt...
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
diana_popa27 spune:
Buna seara fetele! Am revenit si eu de la film si de la restaurant unde am mancat ca o purcica. Acum mi-e teama ca o sa fac bum ..asa de intinsa imi simt pielea pe burta. Multumesc de raspunsuri . Nu am apucat sa citesc ca eram pe punct de plecare cand am pus intrebarea si asta numai pt ca sotul era ingrijorat ca o deranjam pe Medeea cu zgomotul. Oricum a fost un film destul de linistit ca si volum (Pozitia copilului).
S-a fatait ea pe la inceput apoi a adormit .
Dreya daca e comparativ cu mine atunci e mai mare. Eu acum 2 sapt aveam 104 cu 67 si mi-a zis dr ca e normal sa fie ceva mai scazuta in al doilea trimestru. Acum eu nu stiu ce inseamna mare...
Ele durerile mele au incetat complet de la exercitii . Am facut exercitii si cat am stat la film si cand stau asezata ma apuc sa fac si nu mai am nici o treaba momentan. Te mai anunt pe parcurs de evolutia pasaricii mele
Betty superbe lalelele. Am admirat si eu pozele.
Imi faceti pofta cu carucioarele
23+
viitoare mamica de Medeea
doxy spune:
Oanka ma bucur mult ca sunteti bine! Foarte bine ai facut ca te-ai dus la spital. Fetelor mai bine exagerati de cate ori vi se pare ceva in neregula... Nu am vrut sa zic ieri ca sa nu se sperie Oanka, dar mi-am amintit de o faza de la sarcina cu Rares. Intrase o mamica si ne spusese ca nu a simtit toata ziua copilul si noi ca s-o linistim la fel am zis ca e mai lenesa ca se odihneste ca e de la vreme etc. Avea 33 sapt. si s-a terminat tragic. Am plans o saptamana atunci... va dati seama era pe ulima suta de metri si tot asa vb zilnic, ne imprietenisem, ziceai ca ne stiam de-o viata. A mai avut si o sarcina cu probleme, a stat la pat din prima sapt. N-a mai putut face copii, avea uter bicorn. Dupa ce a mai pierdut vreo doua sarcini mai mici a infiat o fetita. De multe ori ma gandesc ca daca se ducea imediat la spital... dar asa a fost .
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
diana_popa27 spune:
Amalia saraca de tine .. raceala asta e nesimtita de-a dreptul . O sa scapi de ea. Probabil ca e vascularizata zona si ai iritat-o si nu e mare lucru. Eu imi suflu nasul cu sange de fiecare data si nici macar nu sunt racita..dar daca iau contact cu aerul rece simt nevoia sa ma sterg la nas si .. pac imi da sangele.
Oanka bine ca ai fost la Dr sa te linistesti decat sa stai cu stres. Poate e pozitia ei mai ciudata si nu o simti cand loveste.
Se mai rasuceste ea si o sa o simti iar
23+
doxy spune:
Amalia multa sanatate! Nu prea suna bine ce spui tu... esti pe antibiotic? Sper sa treaca repede!
unidanad spune:
Bobitza nu il comand de pe net. Eu una il iau din Dragon l-am gasit cu 1200 ron. Acelasi carucior l-am gasit in Auchan la magazinul acela de bebei cu 2100 ron. Patut si restu o sa iau de pe patutbebe inclusiv cosuletul . Eu cumpar si cosulet pt ca nu gasesc nici o modalitate pe placul meu sa pun patutul in camera la noi asa ca va avea patut in camera lui si cosulet la noi. Il voi tine pana la 3 luni cu noi in camera apoi singurel. Eu am zis sa astept morfo si apoi ma duc sa cumpar. Miercuri am morfo iar sambata ma duc sa cumpar patut saltea lenjerii + carucior si perdele. Sper ca pana la paste sa fie gata camera ca atunci sa ma apuc de hainute.
23+ David
Dana
unidanad spune:
Oanka in legatura cu cola . Eu personal sunt imuna . Bine ca te-ai linistit cu bebe
23+ David
Dana
doxy spune:
Eu am fost sa-mi cumpar lalele si m-am intors cu 4 feluri de trandafiri :)). Mai astept vreo 2 sapt. apoi ii plantez.
diana_popa27 spune:
Fetelor nu va cantariti niciodata seara ca va ia cu ameteli!
Alegeti o zi din sapt sa va cantariti, dimineata pe nemancate dupa ce ati fost la baie. E mai putin traumatizant si crestera e ceva mai constanta ..in sensul ca apuci sa te obisnuiesti cu noua greutate si nu mai pare asa de mult. Am mai facut si eu prostia sa ma urc pe cantar asa ca distractie si m-am trezit cu cate 2 kg in plus.
23+
doxy spune:
Ma duc sa culc copii. Pe Rares si pe Letitia . Imi iau tableta cu mine in caz ca nu am somn...