Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Neata
Maria, eu am avut unul imprumutat. Acasa nu am avut nevoie, ca avem 2 camere, si oriunde eram, il auzeam daca pange, dar cand mergeam la cabana, sau oriunde altundeva, era indispensabil, daca nu voiam sa ne culcam odata cu el.
E important sa fie bun, sa nu bazaie, sa aiba raza lunga de actiune ( adica, am fost odata cu fetele de la delfinasi la o cabana la Sibiu si stateam la et 2, si noi seara ne-am strans la parter si baby phone nu batea pana acolo, dar nici nu am stiut)
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
unidanad spune:
Fetele voi aveti momente cand uitati ca sunteti gravi ??? Eu am momente de ex cand fac curatenie ( imi spune sotu ca intru in priza) Eu inca pot sa ma si aplec fara sa imi zica bebe nmk. Sunt tare incantata ca m-am ingrasat doar 5 kg . Desi mai am timp destul. Singura problema este ca ma dau cu toate cremele posibile mi-am cumparat ulei de migdale si pe sanu stang in continuare imi ies vergeturi . Voi cum stati? Mi-am luat acum crema nivea f grasa cumnata mea cu ea sa dat si nu are nici o vergetura.
23+ David
Dana
bubulina2401 spune:
Neata fetelor!
Acum am reusit sa citesc cele 2 capitole restante.
Maria, felicitari pentru fetita! Cred ca acum fetitele au preluat controlul!
Ama, Bobitza foate dragute carucioarele voastre.
Eu am noroc ca am 2 nepotele si am de la ele patut, carucior, cantar ...si alte hainutze.
Am fost si eu la targ ieri...nu prea am luat mare lucru, dar am luat o groaza de oferte ...daca imi place ceva va pun si voua link-ul, poate va este de folos.
22+ de
doxy spune:
Salutare! Sunt la cafea si piticul meu a descoperit pe net episoadele de la "stai ca-ti arat eu" :))))) E asa de incantat ca nu mai are acces nimeni la laptop de dimineata.
Apropo de baby phone... bine ca mi-ati amintit acum si era sotul alaturi ca demult vreausa-i zic sa studieze piata ca o sa avem nnevoie. La Rares nu am avut ca am stat la o camera si nu a fost cazul...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
unidanad spune:
Si noi avem nevoie de baby phone. Am vazut ca au niste preturi ...... Sotu deja si-a pus pe tel un program. Pune tel in patut la bebe si dai u intensitatea zgomotului. Cand incepe bebe sa planga suna telefonul pe alt numar de tel (al meu binenteles) .
23+ David
Dana
doxy spune:
Vergeturi noi inca nu am, dar am suficiente vechi. Nu am fost un caz dezastruos dar tot am avut ceva vergeturi in dotare. Cu timpul nu mai sunt asa vizibile... sau poate ca m-am obisnuit eu cu ele. Nici acum nu ma dau regulat cu crema, sunt mai lenesa, dar am inteles ca oricum nu tine de asta. E important sa fii hidratata si din interior asa ca beti lichide. Apropo eu am inceput sa am pb cu constipatia de cand nu mai beau suficiente lichide... trebuie sa ma mobilizez.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
unidanad spune:
Fetele ce parere aveti??? Ati da atatia bani pe un carucior????
http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=181
23+ David
Dana
olimp spune:
buna dimineata si de mine si Ilinca
ne-am trezit de ceva vreme dar iar ma chinuie constipatia asta , cred ca asa mi-e dat ...sa-mi tot pun dop in fund ....si ma doare si burta ..cred ca ma scap la supozitor cu glicerina...ca nu mai rezist..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Oxana stiu ca trec adik se fac albe am si eu cateva pe picioare pe interior pt ca am slabit brusc in o luna 15 kg si am ramas cu minunatiile. Dar acum ma oftic ca toata lumea ma streseaza sa ma dau cu crema ca nu imi ies. Na ca ma dau in fiecare seara si surpriza
23+ David
Dana
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Fetele ce parere aveti??? Ati da atatia bani pe un carucior???? http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=181 23+ David Dana |
Are o prietena carucior din asta, intr-adevar e superb, dar mi se pare un pic cam rigid. Dar e demential.
Eu nu am deloc pana acum vergeturi, si m-am dat cu crema de 3 ori pana acum...cred ca intr-adevar e vb de elasticitatea pielii, ca eu m-am ingrasat 12 kg. Dar in schimb am celulita multa pe picioare
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2