Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
unidanad spune:
Ma bucur ca inca nu am probleme cu constipatia. Imi pare rau de voi fetelor care aveti, din pacate stiu ce inseamna. E posibil sa imi apara si mie nu??? Voi luati fier?? Am inteles ca de la fier te constipi.
23+ David
Dana
unidanad spune:
Paula eu in poze nu vad alea 12 kg . Probabil e retentia de apa asa ca
23+ David
Dana
doxy spune:
Dana mi mi-a placut carutul ala, dar din cauza pretului a ramas doar la stadiul "placut". Columbeanca a āvut din ala.
Mi-am amintit de visul Amei... Eu am primit acu vreo doua sapt. de la o prietena un costum D&G. Ea are o fabrica de confectii in RMold. si coase in lohn pentru D&G si armani. Si mai scoate uneori cate un exemplar pentru ea si prieteni.
Acum am o motivatie serioasa sa slabesc pana la toamna viitoare.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
Monirina spune:
Dana vergeturile tin in primul rand de elasticitatea pielii apoi de creme... si binenteles de timpul in care te ingrasi. si eu in timpul sarcinii n-am avut nici o vergetura, dar in spital cand am avut furia laptelui mi-a crapat toata pielea de pe sani....mi s-au marit foarte tare dintr-o data...tu da-te in continuare cu crema si bea multa apa pt hidratarea pielii, macar esti impacata ca faci tot ce poti!
Ah caruciurul e frumos dar n-as da atatia bani nici batuta :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
doxy spune:
Paula de celulita se poate scapa dar vergeturile sunt pe viata. Asa ca bucura-te de celulita ta!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
Monirina spune:
neata!!! haideti la cafeluta ;)
Oxana bine zici, desi si celulita se duce greu, cu multa munca :)
am pus si eu 2 poze cu burtica si una cu primele noastre floricele. lalelele abia au iesit frunzele abia astept sa le vad inflorite ca ma voi lauda cu ele :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
paula_m spune:
Stiu , gagici, ca de celulita se mai poate scapa, cu multi bani si mult efort, dar asa urat arata.
Iar sunt la capitolul gatit...nu aveti o reteta buna si usoara de cheesecake?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
bubulina2401 spune:
Yvanna, foarte frumoasa burtica.
si covorul este foarte frumos...de unde l-ai luat? asa vreau sa cumpar si eu un covor...cu culori vii.
22+ de
olimp spune:
monirina uau ce mamaica sexy
eu nu am celulita deloc , dar mi-a crapat pielea pe sani in jurul mamaloanelor mi-e o ciuda de numai ...pe burta nici o vergetura....
acum asta este oricum topless nu fac...sotul nu are decat sa ma iubeasca asa cum sunt
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca