Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
unidanad spune:
Fetele voi cum stati cu mirosul??? Este mai dezvoltat?? Ieri am fost la mama si facuse sora mea mai multe sosuri pt niste bucatele de pui. Cum am intrat in casa i-am zis miroase ceva ce nu imi place. Amandoua cautau acel ceva si intr-un final mi-a adus toate castronasele sa le miros care culmea erau pe balcon. Si intr-unul din ele era si mirosul neplacut
23+ David
Dana
olimp spune:
dana eu dintotdeauna am avut nasul sensibil la mirosuri..acum parca as fi lupoaica , tot simt...cateodata imi place alteori ma enerveaza ...e normal sa fim mai receptive acum...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Olimp nici pe mine nu ma deranjeaza pe sani dar imi este teama ca o sa imi iasa si pe burta. Acum am inceput cu crema de 2 ori pe zii sa fiu sigura.(vorba vine )
23+ David
Dana
Monirina spune:
Olimp si eu am sanii distrusi de vergeturi...asta e, vorba ta nu mai facem topless (cred :))) si nici nu pozam in reviste hihi :) important e , vorba lui fiu-meo, sa creasca titzi mari sa faca muuult laptic pt bebe :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
oanka80 spune:
neata tuturor, vin si eu la cafea, simt nevoia de ceva intravenos sa ma energizez, chiar daca aseara am dormit ca pestele in apa, m-a slabit tusea, dar de ce mi-era frica nu am scapat, e prinsa asta mica acum de raceala, are muci pana la cot, si ii curg si ochisorii. daca ma vedeti zilele urmatoare la stirile de la ora 5 sa nu va mirati
amalia tare crunt o mai tragi si tu cu raceala asta. esti totusi virusata de mult timp, ai luat si antibiotic, nu te slabeste deloc? daca te ajuta cu ceva, sa stii ca am patit-o si eu intr-o dimineata de la tuse urata, am tusit pana am dat la rate si era si cu sange. racelile astea sunt din ce in ce mai urate de la an la an......si medicamentele infloresc pe rafturi in farmacie, eu tare cred ca e o conspiratie in toata ecuatia asta
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica
betty200 spune:
Buna dimineata fetelor!
Maria ce mai faci, foarte rar te prezinti la raport
Amalia, mamaica noastra de gemenasi (se putea ca noi grupul ultravariat si ultraamniocentat sa nu avem si gemenasi?) ma gandesc cu drag la tine si realizez sau cel putin incerc sa-mi inchipui cat iti poate fi de dificil cu 2 in burtica ... plus raceala asta urata care nu-ti da pace! Te imbratisez cu drag!
Dana mama a pastrat in pod caruciorul meu, e exact asa ca cel dinj poza la capitolul roti, daca gasesc o poza cu mine cand eram mica o pun, mai am de il dat jos din pod si am carucior vintage la fetita . Este alb complet, a fost cica scump pe vremea mea, ai mei doar pe mine m-au avut si nu foarte de tineri.
Olimp te va iubi sigur si cu vergeturi, iti spun din experienta. Pe-al meu l-am intrebat la inceput cand aveam 55-58 kg daca m-ar iubiu si daca m-as ingrasa, a zis sa stau linistita ca pot sa ma fac si de 120 kg ca l-ar ingrijora doar sanatatea mea ... din pacate am avut ocazia sa testez asta in realitate ca am ajuns in jur de 100 si m-a iubit la fel ...
Eu vergeturi n-am facut pe burta la nici una dintre sarcini, sper sa scap si acum (pana acum n-am) in schimb la sani am unele de toata frumusetea, eu sunt de parere ca in functie de piele asa faci sau nu nu ajuta crema f mult
22+
bebitza
oanka80 spune:
olimp big hug, bea si tu sucuri stoarse in casa si rabdare!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica
Monirina spune:
Betty ce lalele frumoase ai, abia astept sa le vad si pe ale mele...asa repede ti-au inflorit?
Olimp tu fara poze cu burtica??
mie mi-e ciuda ca abia acum m-am trezit sa-mi fac poze, vreau sa-mi fac saptamanal de acum, in aceleasi haine sa vad evolutia :)
Yviana ce burtica mareee ai!! cate sapt ai?
Paula chiar asa, unde ai pus 12 kg?ca numa burtica e de tine!!
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Fetele voi cum stati cu mirosul??? Este mai dezvoltat?? Ieri am fost la mama si facuse sora mea mai multe sosuri pt niste bucatele de pui. Cum am intrat in casa i-am zis miroase ceva ce nu imi place. Amandoua cautau acel ceva si intr-un final mi-a adus toate castronasele sa le miros care culmea erau pe balcon. Si intr-unul din ele era si mirosul neplacut 23+ David Dana |
eu n-a nici o treaba cu mirosurile :)
Monirina spune:
noi mergem la plimbare ca e frumos , soare deis putin rece.
va pupam, duminica frumoasa!