Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
MariaBcf spune:
BOBITZA nu as da banii astia pt un carucior nici in ruptul capului.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
elfcupistrui spune:
Eu m-am ingrasat 5 kg,dar tot asa,dupa 7 jumate foarte rar daca mai mananc,dar de la un timp am inceput sa o iau pe aratura,deci astept acum sa o ia razna si cantarul Si de celulita,si eu am inceput sa am foarte multa pe fund mai ales...sper sa se duca.Mi-e tare frica ca eu am niste vergeturi si dinainte pe coapse si solduri,am slabit brusc si m-am pricopsit cu ele si tare mie ca acum o sa ma umplu,ca inseamna ca pielea mea nu e foarte elastica
faith trust and pixie dust.
19+ Oliver
MariaBcf spune:
Am primit o veste proasta: sotul pleaca dimineata in Austria pt 2 saptamani , ne-au stricat planurile pt ziua de azi , mergem la cumparaturi : trebuie sa ii fac cateva snitele macar pt 2-3 zile
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
elfcupistrui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Maria si eu tot cu 5 kg m-am imbogatit dar mai mananc si dupa 7. Tocmai ce am aflat ca azi iar avem musafiri, am un chef toata lumea vine la noi ca stam la curte. la inceput nu ma deranja ca era miscare dar acum facem un gratar facem aia si tot eu raman la sf cu curatenia . Sotu e genu daca nu am chef nu fac nu ma deranjeaza eu in schimb nu pot sa stau cu teancu de vase sau dezordine in casa 23+ David Dana |
ASa e mereu,parca deja nu se mai merita.DAr lasa ca vine caldura si mai bine gratar la padure,asa toata lumea e egala,nu ramai tu cu toate pe cap
faith trust and pixie dust.
19+ Oliver
ana303maria spune:
Voi ati vazut cele 2 mesaje postate de mine, unul aseara si unul de dimineata? Eu nu le gasesc...
Referitor la biberoane, multi nou nascuti nu accepta biberoanele de la avent. Cand sunt mai mari da, dar nou nascuti, nu prea... Eu zic sa nu investiti deocamdata prea multi bani in biberoane, pana nu vedeti cum sta treaba. Nasa mea si 2 prietene au patit-o. Nici David al meu nu a vrut, dar eu l-am alaptat asa ca nu m-am stresat la faza cu bibi. Poate d-asta plangea cand ii dadeam supliment... nu stiu. Cert este ca david a acecptat biberonul de la avent cand l-am intarcat la 9 luni (aveam 3 si-mi erau cele mai dragi).
MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+
olimp spune:
maria si nu iti este goraza sa ramai singura 2 saptamani...eu nu cred ca as rezista...la cat sunt eu de fricoasa...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Salutare burtici!!
Al meu sot a plecat la ski si mi-a zis sa ma odihnesc. Si m-am odihnit din parti. Cu toata duminica...am schimbat lenjerii, am spalat wc, bideu, chiuveta, frecat, sters praf , maturat curtea...ca ieri nu am avut timp decat de bucatarie.
Iar ma cearta cand vine acasa cand ma aud ca ma vait de durere.
Dana asa bine te inteleg...noi stam din 2007 la curte. Vara nu trece we fara sa am musafiri la gratare. Si mie mi s-a acrit cu atat mai mult ca pe mine nu ma invita la ei (deh, ei nu au spatiu )
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
betty200 spune:
Fetelor, lalelele din poze sunt de anul trecut ... abia in luna mai arata lalelele asa. Astea din acest an au cam 10 cm si avand in vedere frigul din noptile astea au frunzele plostite dar asa au patit si anul trecut si si-au revenit.
22+
bebitza
Sweety4u spune:
Amalia, multa sanatate! Mie in sarcina mi-a permis orelistul picaturi Ophtamesone, care se pun in urechi, dar si in nas si ochi. Chiar te-a chinuit rau raceala asta
Fetele care stati la casa, va invidiez. Este super sa poti face diverse schimbari si sa ai si curte, cu flori... e minunat
olimp spune:
ele , dana va inteleg si eu perfect noi avem o cabana la munte , fetele din cluj stiu de Someul Rece si vreau sa spun ca ..daca mergem WE de WE cineva ni-i se autoinvita sau ne trezim cu ei in curte , de multe ori vreau sa ma duc sa ma relaxez de cotidian si dai cu gratare si mici , al meu nu este deloc cu gratrele..asa ca cine vine si le fac dar eu raman cu smotrul..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca