Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
happy_ama spune:
Buna ziua, doamne dragi!
Sunt si eu in pauza pana la 14:00... Mai intru sa citesc dar nu va pot raspunde
Referitor la caruciorul de la inglesina, eu una nu sunt mare fan clasic dar oricum mi se pare f scump. La banii astia exista stokke, care cica e cea mai mare 'fitza' in domeniu. Daca as baga 6000, as prefera un stokke
In legatura cu vergeturile si celulita, eu le am pe primele din belsug. Dar nu de acum ci de ani buni, de cand am slabit vreo 15 kg, desi le-am slabit in 2 ani... Oricum, funduletul meu este similar unui fundulet de zebra Dar din observatia mea de-a lungul anilor, va zic ca nu am vazut femeie peste 20 de ani fara celulita si/sau vergeturi. Cu exceptia pozelor din reviste Deci oricum suntem minunate!
Happy_Ama 22+ si Eva
MariaBcf spune:
Olimp nu avem ce face , si banii sunt pe masura , el castiga in 2 saptamani 1400 euro , are asigurat drum , cazare si mic dejun , dar are in spate 18 baieti ( neamtul ii spune: ai 2 saptamani sa termini lucrarea)
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
diana_popa27 spune:
buna fetele !
eu sunt cea mai lenesa la dat cu crema..la inceput am avut avant mult si ma dadeam cu ulei de masline cat de des puteama. Acum am facut pauza de mult mult timp . Inca nu a aparut nimic dar am fundul tot vargat de acum vreo 5 ani cand m-am ingrasat si am slabit brusc asa ca nu m-ar mira sa apara.
Betty perfect de acord cu tine! O sa fim iubite indiferent de de apare pe noi.. vergeturi, pete, riduri, Kg in plus, fire albe etc. Nu ne-am ales unii pe altii ca aratam ca de revista.
Sa fim sanatoase si sa facem bebei frumosi ca ne trec toate.
M-am cantarit si azi si ieri. Azi am mai putin cu 300 gr. Am strans 6,5 kg. Vad ca am mai incetinit in crestere desi am crescut zilele astea cantitatea de mancare. Eu am mancat intotdeauna dupa 6 seara ..cina o iau pe la ora 20-21 (lucrez la amiaza si cel mai devreme ajung acasa la 19-30)..dupa care stau treaza in mod normal pana pe la 2-3 noaptea (ma trezesc pe la 10 dimineata ). Si mamanc multe fructe seara dupa cina. Asta am facut tot timpul si nu am schimbat nimic in alimentatia mea sau in programul meu. Si tot am perioade de crestere si de stagnat.
Bobitza e superb caruciorul
23+
viitoare mamica de Medeea
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Fetelor, lalelele din poze sunt de anul trecut ... abia in luna mai arata lalelele asa. Astea din acest an au cam 10 cm si avand in vedere frigul din noptile astea au frunzele plostite dar asa au patit si anul trecut si si-au revenit. 22+ bebitza |
aaaaa m-am gandit eu :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
diana_popa27 spune:
Amalia Oanka nu cred ca aveti de ce sa va faceti griji.
Aici e un calculator pt kg in sarcina:
http://calorii.slabute.ro/calculator-greutate-sarcina.html
23+
diana_popa27 spune:
Acum am verificat si eu si sunt cu un kg sub greutatea minima .
23+
Monirina spune:
eu am pus 2 kg pe mine astea pana in sapt 13, si de atunci nimic, sunt tare multumita mai ales dupa experienta din prima sarcina.
celulita nu am, cel putin nu vizibila, daca strang cu degetele atunci da se vede, si vergeturi sper sa nu fac de data asta altele noi si sa raman cu cele de pe sani, ca sufar destul pt ele :)
fetelor dupa ce ne vedem puiutii nu o sa ne mai intereseze nici de celulita nici de vergeturi, nici nu o sa le mai avem, ca n-avem timp sau n-o sa mai vedem bine de oboseala hihihi :))
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
Ele spune:
Eu ma nu sar nici o zi cremuiala , cu toate ca stiu daca e sa apara , tot apar. Ma bate gandul sa ma dau si dimineata, dar asta pt faptul ca imi simt burtica asa tensionata ca si cum as fi stransa cu un corset. Dupa ce ma dau cu crema, ma simt mai bine.
Pana la faza cu "las ca o sa ne iubeasca cu celulita, vergeturi and all" fac parte din categoria care nu o sa ma iubesc eu. Poate sa imi zica toata Romania ca sunt ok, daca eu nu ma vad ok, e in zadar.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
doxy spune:
Mi-am calculat si eu greutatea si ma incadrez perfect, undeva la jumatate intre kg min. si kg max. Ehhh ce ma mai iubesc, mereu ma incadrez perfect, oriunde.
Ele sunt de acord cu tine si eu fac parte din aceasta categorie, important e sa ma vad eu frumoasa. Sa-mi placa mie ce vad, ca oricum nu prea imi pasa de parerea altora nici cand zis ca sunt bine nici cand zic ca sunt rau.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
diana_popa27 spune:
Ele asa-i . Dar daca apar o sa trebuiasca sa invatam sa le acceptam si noi si sa ne iubim si sa ne lasam iubite asa cum suntem... eu la asta ma refer .
Ca si betty il intrebam pe sotul meu ce face daca ma ingras .. o sa ma mai iubesca?..si el DAAAA normal. Si asa a si fost . Dupa 6 luni dupa ce am inceput sa fiu cu el m-am lasat de fumat si la un an aveam 12 kg in plus aveam mai mult decat am acum insarcinata si sotul o secunda nu m-a facut sa ma simt plina desi imi pocneau si cizmele pe picior. Si normal ca apoi am vrut sa slabesc ca nu ma simteam eu in apele mele dar faptul ca m-a iubit si la propriu si la figurat la fel cu kg in plus a contat enorm. Apoi au aprut si vergeturile... si si alea au fost trecute cu vederea si m-am obisnuit si eu cu ele si nu mi-e rusine nici sa ma dezbrac undeva. La asta ma refer ca nu m-a luat pt cracii lungi si silueta de fotomodel. Daca mai apare una alta pe parcurs pe care nu o pot controla...asta e!
Nu zic ca trebuie sa ne neglijam dar nici sa facem o tragedie din ce nu e cazul
23+