Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Amalia eu zic sa stai linistita inca sunt micutze printesele tale dupa 7 luni incep si ele sa puna bine pe ele si automat si u.

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Betty sunt aici , acum am terminat de papat si vrem sa mergem pana la cimitir ( socrul meu are 10 ani de cand a plecat dintre noi) si apoi pana in Polus .

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Eu am luat deja 5 kg , iar eu dupa ora 19 nu mai pun nimic in gura , poate un fruct cand si cand

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Maria si eu tot cu 5 kg m-am imbogatit dar mai mananc si dupa 7.
Tocmai ce am aflat ca azi iar avem musafiri, am un chef toata lumea vine la noi ca stam la curte. la inceput nu ma deranja ca era miscare dar acum facem un gratar facem aia si tot eu raman la sf cu curatenia . Sotu e genu daca nu am chef nu fac nu ma deranjeaza eu in schimb nu pot sa stau cu teancu de vase sau dezordine in casa

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

La capitolul flori vreau sa mi fac bordura de ranculus, am vazut ieri la baumax si m am indragostit. Acum ma uit pe net la ele, sunt foarte frumoase.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Fetele ce parere aveti??? Ati da atatia bani pe un carucior????
http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=181

23+ David
Dana

Neataaaaa!

Danuta, eu l- am vazut acum 2 sapt la Kika. Era 6290 ron si m- am indragostit pe loc. Eu zic: Il luam acum! Nu conteaza ca e fetita sau baiat.
Am crezut ca e 629 ron si sotul zice: Nu esti normala, cum sa dam 63 de mil pe 1 singur carucior?!

M-am linistit instant!
I-am zis faza nasei mele si cica eu si Monica Columbeanu...aia avea acest carucior

17+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Dana, referitor la biberoane eu as merge pe Avent. La targ am vazut marca Dr. Brown's care mi-a atras atentia: biberon creat pentru a reduce colicii...o sa ma mai interesez ce si cum...

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Betty ai flori foarte frumoase. sunt de anul asta?
ale mese sunt puse din toamna si acum sunt de 10 cm.

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Dana,acela este fix caruciorul de care ma indragostisem eu,pe alb asa.Dar ce pret....la targ era 40 de milioane,vad ca aici e mai scump.Oricum..

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Bobitza nici eu nu as da atatia bani pe un carucior. As prefera sa ii cumpar altceva, de ex multeee hainute .

23+ David
Dana

Mergi la inceput