Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu sunt inebunita cu caruciorul, imi plac multe, mai ales ca acum au aratat fetele atatea modele dragute. Dar eu nu vreau sa dau 1000 de lei pe carucior.In landoul acela nu o sa stea mult timp, nu-i vad rostul. Sunt carucioare care se pun la orizontala si sunt ceva mai sport, ma tenteaza asa ceva, avand in vedere ca nasc in toiul verii, asa nu-i va fii nici foarte cald. Pe de alta parte am nevoie de carucior mai sport, pt traseu accidentat/dificil, pt drumetii, ca noi facem din astea. Ne luam si plecam, amandoi iubim plimbarile, muntele, pana in sarcina, plecam in fiecare weekend din oras, evadam pe undeva.
Toate astea ma zapacesc si nu stiu ce sa iau. Cred ca-l las pe barbat sa aleaga ca sa-i pot scoate ochii

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Neaparat vreau cu maner reversibil, asta e conditie de baza, nici nu ma uit la cele care n-au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Delia, l-ai vazut pe cel care l-am postat eu acum ceva vreme? E sport si se face si landou, are portbebe si e polonez, pare rezistent, are roti mari si pt. drumetii mi se pare foarte bun, acolo n-ai ce face cu roti mici ca-i zdruncini creierii micutului, pretul este foarte bun. Au o varietate mare de culori, ar fi dezavantajul ca e ceva mai greu ca celelalte, are 16 kg fata de 11,12,13 cat au altele

Uite:

http://babymerc.ro/index.php/carucioare/junior/carucior-baby-merc-junior-detail

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty pe mine sanii ma lasa in pace , nu ma dor deloc , si din acest considerent mi-e teama ca nu voi avea lapte , la noi in familie nici o matusa nu a avut lapte , mama a avut o zi ...deci nu imi fac mari sperante...mi-e ciuda , acum nu este regula dar sti cum este aschia nu sare departe de trunchi..

apropo cum mai sunt copii tai , fetita cum mai reactioneza...vis-a vis de Biencuta...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

betty ce pret bun are caruciorul....

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Betty asa ceva vreau, m-am uitat si eu la genul acesta. Daca nu gasesc ceva mai usor cred ca asa iau. Eu stau la etajul doi si peste zi trebuie sa car si caruciorul si bebeul. Deci sper sa gasesc si la 10-12 kg.
Vreau asa cu rotile mari, conteaza mult sa aibe si suspensii. Ma bucur ca si tie-ti place. Deci nu e chiar rau caruciorul

Mergi la inceput

Olimp, nu cred ca-i o regula asta cu sanii si alaptatul sa nu cumva sa gandesti ca tu nu vei avea lapte ca atunci nu vei mai fi motivata sa faci ce trebuie pentru a alapta, eu cred ca daca stimulezi bine imediat dupa nastere o sa reusesti cu brio sa dai peste cap " tendinta familiei" asa ca eu am mari sperate pt. tine.

Fata e mult mai reglata, pare foarte impacata cu ideea ...

Baiatul zice ca stie ca e putin egoist dar ar vrea sa semene cu el

Delia eu stau la parter la casa asa ca pt mine greutatea nu-i o problema, eu cred si ca unii poate "reduc" cpomercial greutatea, probbail ar trebui de incercat pe bune cu mana si de vazut daca asa sta treaba dar e cam dificil avand in vedere ca se comanda pe internet. La pretul asta mi se pare un carucior foarte bun si frumos, nu cred ca se mai gaseste raportul asta calitate-pret. Singurul dezavantaj in cazul meu e ca trebuie sa cumpar scoica separat ca musai am nevoie de ea, m-am mai gandit ca avand port bebe caruciorul vreo 3 luni l-as putea transporta cu el in masina, oare e voie din punct de vedere legal sa duci copilul in port bebe in masina si nu in scaun?

22+

bebitza

Mergi la inceput

Sediul astora Betty e in Odorheiul Secuiesc. Cred ca am pe cine trimite sa-l vada

Mergi la inceput

betty nici nu ma gandesc ca nu voi avea lapte...chear imi doresc sa o pot alapta la san , e cel mai sanatos...

oare in magazin nu se gasesc doat prin comanda o-line...ma refer la carucioare

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Delia, as fi tare interesata si eu de o parere "pe viu" care sa compare poza cu realitatea si sa ne spuna cat se suprapun.

22+

bebitza

Mergi la inceput