Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

O sa vorbesc cu cumnata din Miercurea Ciuc sa treaca sa-l vada, ca si pe mine ma intereseaza o parere obiectiva.

Olimp pe net scrie ca e depozit si inainte sa mearga o sa sune.

Am mai gasit ceva de genul in Arad, e de 17 kg
http://www.bebebliss.ro/anmar-carucior-2-in-1-rosse-golden-light.html

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

eu deocamdata stau la bloc la etajul 7 dar avem lift , si vreau unul care sa incapa in lift caci de carat pe scari si cu cezariana dupa mine nici nu ma gandesc...+ copil balsoi..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Eu am o dilema poate ma lamuriti voi, oare am eu idei mai "babesti" din cauza varstei sau de ce nu vad nimic interesant si estetic in urmatorul model de carucior care costa 4070 Ron? Daca ar fi 1000 Ron voi l-ati cumpara?

http://www.bebebliss.ro/recaro-carucior-babyzen-2-in-1-travel-system.html

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

delia noi nu ne-am luat monitorizare pt bebe , dar sotul pune urechea pe burta si o asculta , zice ca se aude inima mea si inca o bataie mai rapida care e a Ilincai si se aude cum plosteste cu manutele sau piciorusele prin lichid

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Buna fetele,

Si eu am fost harnicuta azi. M0am culat la 2:30 si la 09:30 eram in picioare. Am facut multa trebuuta de zi dimi si acum voiam sa vad ce mai scrieti.

Olimp, si sotul meu asculta burtica de cand era micuta, cu atat mai mult acum. Zice ca aude un sunet asa, ca la dus...sau ca atunci cand sufli cu furtunul intr-un lichid.

Zice ca atunci cand e activa se aude mai puternic si cand doarme e mai vag.

17 + "Minunica"

Mergi la inceput