Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Legat de sex , eu o singura data am facut prostii , sotul nu vrea Azi sotul nu a vrut sa imi faca Clexanul in burtica " nu ti-l mai fac acolo ca daca o intep" si m-i la facut in mana

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

azi dimineata am vazut-o pe Ilinca cum dadea din picioruse cred ca eram intinsa pe spate si efectiv salta burta cand lovea si la un momentdat s-a ridicat burta in dreapta

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

La meteo spuneau ca de luni se incalzeste brusc.

Olimp si eu l-am vazut aseara pe praslea, tot in dreapta, nu stiu cu ce o fi dat dar mi s-a ridicat burta destul de mult. Oricum cred ca aseara avea spectacol, nu se mai oprea , iubitul pt ca nu putea sa-l smocoteasca pe el, s-a apucat sa ma ciupeasca pe mine. Moare de dragul lui bebe, mai ales cand vede/simte cum misca

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

betty pana duminica tine gerul cel putin asa au anuntat ..bietele lalele..

maria si mie sotul mi-i le face acum mai in lateral nu le mai face pe langa buric ..

Ilinca mea e recptiva la muzica , ascult muzica si tropaie , cand i-am pus vivaldi sta linistita si asculta , la muzica normala danseaza

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp a inceput si Bianca sa miste multisor, dimineata, seara, peste zi ..., in legatura cu fiki fiki ... al meu sot lucreaza in alt oras cum v-am spus si inainte de a veni acasa ma intreaba la telefon: o gadilam azi pe Bianca, o dam in carusel? Eu abia astept dar asa cum spuneti si eu si mai ales el se tempereaza in actiunea propriu zisa, asa frumos, finut, usurel impacam si o parte si cealalta si tare bine iese.
Oricum abia astept si eu sa iasa Biencuta sa ne putem desfasura in voie.

22+

bebitza

Mergi la inceput

delia noi nu ne-am luat monitorizare pt bebe , dar sotul pune urechea pe burta si o asculta , zice ca se aude inima mea si inca o bataie mai rapida care e a Ilincai si se aude cum plosteste cu manutele sau piciorusele prin lichid

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

betty mi-i se pare foarte normal , ne avind restricii si sa va iubiti , la noi pentru ca inceputul a fost cum a fost...acum sti ne iubim platonic , si eu abia astept sa scot pachetul..mi-e dor de sotul meu si lui de mine...

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Maria si Olimp m-am gandit si eu la faza cu intepatul la Clexane dar mi-am revenit repede, in cazul meu oriunde m-as intepa in burta stratul de grasime e mai gros decat putzulica aia de ac de la seringa de Clexane si mai fac si pliu asa ca ... o invidiez pe Biencutza ca sta acolo la cald si moale, are plapumioara calduroasa care o protejeaza ... gasesc si eu avantaje grasimii mele ca pana acum doar dezavantaje vedeam la ea.

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Vaaaiii Olimp, nu m-am gandit, o sa-l pun sa asculte

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

La Bianca ii place melodia: "are mama o fetita frumusica foc ..."

Am vrut sa va intreb si pe voi: eu de vreo 2-3 saptamani am cate-un puseu acut de durere de san, cateodata dreptul cateodata stangul, ma tine asa 1-2 minute si trebuie sa pun mana, apas si asa se mai calmeaza apoi trece, am vazut ca acum nu mai trebuie sa srang decat usor si deja ies bobitze de lichid, la voi cum se manifesta asta?

22+

bebitza

Mergi la inceput