Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
happy_ama spune:
Neata! Eu ma pregatesc sa ma duc la cursuri
Bobitza, ma bucur ca ai fost incantata Ai avut acelasi "reality check" ca si mine Dar e foarte dragu caruciorul ales. Caruciorul meu era bine? Intreg?
Va doresc o zi minunata, fetelor!!
Happy_Ama 22+ si Eva
olimp spune:
bobitza UAU
ce de bunatati ! si mie imi place varianta cu 1200 ron , multe piese si pret extrem de bun...
dar ti-ai spalat ochii nu gluma pe la targ
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy neata , cursuri in WE , mie mi-e o lene nu cred ca m-as putea mobiliza sambata sa merg la cursuri dupa o satmana de servici...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
MariaBcf spune:
Neata si de la mine.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
ana303maria spune:
Neata!
Ce urat este afara si cat de frig e!..... Eu sunt in continuare racita, stranut, tusesc, imi curge nasul si mai nou, ma dor maselele care ar fi trebuit sa le scot inainte de a ramane insarcinata (am 2 maselute, cate una in fiecare parte, asa ca ma doare si in stanga si in dreapta. E drept ca atunci cand ma scol in picioare durerea imi trece. Probabil se duc mucozitatile spre masele cand stau culcata)
Legat de sex, eu merg pe premisa: orgasm=mami fericita=bebe fericit.
La sarcina asta vad si eu ca sotul parca e un pic mai reticient si parca eu am cele mai multe initiative, dar se poate si sa nu indrazneasca mereu pt ca am avut stari f nasoale la inceput si saracul nici nu mai stia cand sa indrazneasca si cand nu...
MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+
olimp spune:
ana maria la cluj e soare dar e un ger de crapa pietrele , am iesit pe balcon mi-a inghetat varful nasului...
imi pare rau sa aud ca inca te tine raceala si pe deasupra si maselele , imi imaginez ca dor tare nu am avut niciodata dureri de masele dar am auzit ca dor tare de tot....
neata maria
24 + Ilinca
Ilinca
MariaBcf spune:
Fetelor am o lene in mine ca daca ar durea m-as urca pe pereti.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
olimp spune:
legat de dorinte sexuale , pentru ca deja stau pe tusa de 6 luni parca nici nu-mi mai trebuie....ce ti-e si cu organismul asta cum il inveti asa il ai
24 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Lejerii si protectii: http://www.baby-italia.it/collezione_tessuti_eng.html http://www.baby-italia.it/prodotti_tessili_eng.html 17 + "Minunica" |
Buna dimineata
La noi e mult soare, e frumos, la pranz ies la plimbare
Bobitza multe lucruri frumoase, dementiale si scumpe. Dar e normal sa-ti ramana sufletelul la ele. Cat despre produsele Valentino Tessuti, astia au magazin in Tm si vreau sa-ti zic ca merita fiecare banut. Noi avem salteaua de la ei, dupa 3 ani este la fel, o calitate greu de egalat la acesti bani.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
betty200 spune:
"neata!
Asa-i cum spune Olimp, la Cluj e cancer afara, lalelele mele proaspat iesite mi-s stravezii de frig, sper sa-si revina dupa ce trece frigul, apropo ce-ati auzit la meteo cand scapam de valul de ger?
Eu azi noapte am dormit 6 ore, la 8 fara ceva eram fresh desi m-am culcat la aproape 2 azi noapte.
22+
bebitza