Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
happy_ama spune:
Oanka, da-i cu siropuri si ceai de lamaie! Amalia parca zicea de un sirop bun dar nu mai tin minte numele Sanatate multa!
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Mauitam acum la centura aia pentru burta... parca nu prea imi inspira incredere... si la prima sarcina am fost destul de sceptica, desi am probleme mari cu spatele.
Apropo de bibe si suzete, noi am folosit numai Nuk, nemtesti. Am fost fff multumiti. O calitate extraordinara si am impresia ca la un pret mai bun decat Avent. Ne-am indragostit de nuk de la un targ, unde am primit si o brosurica cu tot felul de expicatii "tehnice".
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata
Oanka multa sanatate
Bobitza ma bucur ca a fost un incident minor
Vremea asta de iarna nu tine decat in acest weekend
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
doxy spune:
Bobitza, tu cred ca te-ai suparat de fapt pe drta ta ca v-a tinut pe uscat din noiembrie . Glumesc!
doxy spune:
Fetelor, am pus poze in album cu hainute SH. Imi pare rau ca am gasit doar cateva, ca restul pozelor sunt pe calculatorul mare care inca nu l-am instalat...
Am pus si o poza cu mine dupa prima nastere sa ma vedeti cat am fost, si aia e o poza reusita.
Si am gasit ieri intamplator o poza cu mine bebe, e vecheeee si albnegru, dar asa m-a emotionat. Imi pare rau ca nu e mai clara...
doxy spune:
Monirina, eu acum am putut sa-ti vad pozele, ca de acasa nu am posibilitatea... foarte frumoasa si sexy mamica! Iar baietelul e un scump!
doxy spune:
Am ramas singurica pe aici?
Sa ma laud iar cu baiatul meu . Nu stiu de ce dar tare ma amuza cum spune poezia asta :))).
http://www.youtube.com/watch?v=CnpqKWfeF18&feature=youtu.be
unidanad spune:
Buna dimineata!!!
Oxana am aterizat si eu pe aici deci nu esti singurica. Este soare frumos afara dar bate un vant . Si dureaza pana diseara.
22+
Dana
paula_m spune:
Salutare!
Am fost la morfo...totul e in grafic, bb e la 500 g. Dr nu e chiar pe gustul meu, dr meu era mult mai migalos, mai atent. No, asta e...mai am un pic si nasc si scap de ei.
Am intrebat si de nastere e 4000 lei cezariana si am 500 de lei reducere ca e a2a nastere.
Dar nu mi-ati zis cat e nasterea pe la voi, doar Moni Sibiu mi-a zis.
Apropo, nu esti trecuta pe prima pagina, sa-mi dai datele pt listuta.
Oana, eu iau siropi din muguri de pin.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2