Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu de cumparaturi cred ca ma apuc de prin aprilie, mai. Mai intai trebuie sa-mi fac curat (ma refer la curatenie serioasa de primavara), apoi sa-i cumpar mobilier lui Rares sa-i aranjez camera (asta cred ca se va intampla in aprilie ca atunci are sotul treaba la Bucuresti si trece pe la Ikea). Apoi cand se elibereaza patutul si comoda pentru bebe, ma apuc de sortat/spalat/calcat hainute pentru bebe si asa vad ce imi mai trebuie. O sa iau si eu un costumas/rochita pentru scos din maternitate. In rest tre sa cumpar maruntisuri gen: produse cosmetice, pampers, suzeta, batista bebelusului etc.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Paula felicitari! Mi-a scapat ca ai zis ca mergi la morfo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Vai Oxana este o scumpete baietelul tau . Eu am o mare problema imi plac copii tare mult bebelusii nu mai zic sunt innebunita dupa ei dar dupa 2 -3 ani nu imi place cand pun atatea intrebari ....... Credeti ca asa voi fii si cu copilul meu ??? . Toata lumea imi spune ca nu dar mie teama ca nu o sa am rabdare cu el. Voi cum erati / sunteti???

22+
Dana

Mergi la inceput

Rodica merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Paula, felicitari pentru putzulica sanatoasa!
Varianta de nastere pe care am ales-o eu este 8000RON (cezariana)

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Paula eu nasc la stat ( cred mai am timp sa ma razgandesc) si cred ca ma va scapa de 2500 lei.

22+
Dana

Mergi la inceput

Dana si eu ziceam la fel ca tine, ca imi plac bebelusii ca sunt ca papusele. Dar cand il ai pe al tau e altfel, o sa vezi ca n-o sa mai ai rabdare sa stea pe fund, apoi sa mearga de-a busilea, apoi sa mearga sa vorbeasca, etc, etc, etc. Tot asa cum acum nu mai ai rabdare sa-l nasti.
Acum la 4 ani mi se pare cea mai frumoasa perioada, e inca mic si dragalas, e suficient de mare ca sa te intelegi cu el si automat iti este mai usor si nu mai zic de logica lor de la varsta asta!
Merci de complimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu nu am acces la Youtube de la serviciu
Si Picasa da o eroare

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula felicitari pt bebel...sa fie sanatosi si el si mama

daca nu iti place doctorul alta varianta nu ai ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oxana, pai daca nu ma bagi in seama!! Am scris aseara ca am duc la morfo...

Happy ce-ti fac mama aia de 8000 de lei? Mie si 3500 mi se pare mult...

Dana, perioada in care incep sa vb si sa puna intrebari e cea mai frumoasa. Asa stalcesc cuvintele si sunt atat de dulci...si fac niste afirmatii ca iti sta mintea in loc.
Tu lucrezi?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput