Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
happy_ama spune:
Neata, mamici frumoase!
La Bucuresti e soare chiar daca nu e extraordinar de cald. Imi savurez cafeaua cu lapte cu ochii pe geam...
Sa aveti o zi minunata!
Happy_Ama 22+ si Eva
olimp spune:
happy soare ce te invidiez !!!
betty sa speram ca nu are atata putere iarna asta sa puna stapanire din nou pe noi...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Olimp, l-as imparti cu mare drag! Oricum, si la noi se anunta fulguieli pe seara
Happy_Ama 22+ si Eva
oanka80 spune:
neata si de la noi, abia am dormit o ora adunat azi noapte din cauza tusei, mi-au iesit ochii din cap. mi-e frica sa nu mi se dezlipeasca placenta in ce hal tusesc.
amalia, paula, vivy si voi ati fost cu tuse urata, cum Doamne iarta-ma ati reusit sa dormiti noaptea? eu am atipit acum spre dimineata putin stand in fund. nu stiu ce sa ma mai fac
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
20+
minune mica
delia_timpau spune:
Neatza,
Bobitza, felicitari!!!
Oanka, nu te-am uitat, asteptam sa ne dai un semn! Multa sanatate si insnatosire grabnica!!
NU mai vreau zapada!! De dimineata, cu tot soarele, batea un alizeu de am crezut ca ma zboara pana la serv..
19+ , mami de Mircea
bebitza
oanka80 spune:
mamici, cele ce aveti deja un bebe, ati folosit wrap? v-a fost comod? ma cam uit de cateva zile dupa ele pe net si sunt tentata tare sa iau unul, dar daca nu va sta bebe in el?
pt cele ca va faceti ganduri cu aparitia laptelui dupa nastere, nu va ganditi din start la pastile, cumparati sa aveti in casa ceai de fenicul, chimen si anason si beti cateva cani pe zi imediat dupa nastere si masaj mult, comprese calde, bebe pus rapid si des la san si vine el laptele.
daca aveti ceva linkuri cu informatii bune despre tehnica alaptatului sa puneti sa vada si ochiul meu ca tare vitica am fost prima data
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
20+
minune mica
olimp spune:
anca eu am reusit sa calmez tusea cu sirop STODAL , pe langa ridiche neagra si lamaie cu miere , mai poti incerca propolis pe zahar si el linisteste. Multa sanatate.
fetele din Bucuresti intinde-ti o raza de soare catre ardeal..
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
anca notat ceai de fenicul si anason , chimenul nu-mi place la gust
24 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Buna dimineata!
Oanka, sanatate multa! Stiu ca Paula lua sirop de muguri de brad pentru tuse. Stiam si eu ca este bun.
Si eu am dormit fff rau azi noapte. Spre dimineata m-am trezit bombardata de pitica mea. E prima data cand ma trezesc de la loviturile ei.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
doxy spune:
Am impresia ca Maitrey a folosit wrap...
Mess, ce m-a amuzat postarea ta cu pantalonii de gravi. Exact asa am patit eu. Mi-am spalat pantalonii de la prima sarcina, calcat, iar cand i-am imbracat dimineata erau ok, chiar daca un pic lejeri. Numai ca pana am ajuns la birou, s-au mai intins asa ca ii pierdeam, abia asteptam sa ajung acasa :)))). Nu erau din astia cu burta ci cu banda elastica sub burta si exista efectiv riscul sa-mi cada din mers :))))))).
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia