Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui graphistar
Si am strans in cateva zile (1 sapt) asa: 1 buc biberon sticla cu tetina, 1 buc suzeta silicon pt 0-6 luni, clips suzeta, suport pt suzete si tetine, chiloti unica folosinta, pachete servetele umede (8 pac), detergent lichid pt rufe bebe, protectii silicon pt mameloane, batista bebelusului (pompita de cauciuc), 1 tichiuta bumbac, 1 pereche manusele bumbac (daca are manute reci - eu am si vara, deh, proasta circulatie), 1 pereche sosetele. Acum trebuie sa incep sa fac stoc de pampers. Hainute, cadita, carut si patut, mai incolo. Poate ne mai ajuta si parintii.

19 + Alexandru
Laura

Biberon de sticla - hmm si eu am cumparat 4 bucati, nu una inainte sa ansc si nu le-am folosit deloc, nu sint deloc fiabile, tot de la Avent am ajuns sa iau 3 bucati cand am avut nevoie!

Protectii silicon pt mameloane - n-am avut, desi mi-a facut picea niste ragadeee o prietena si-a luat ca tot asa a facut rani la inceput, dar n-a vrut bb sa suga cu ele

Pompita de cauciuc - nu e buna de nmk, eu am reusit sa o zgarii in nasuc si au iesit firisoare de sange pe nas cand am folosit-o prima oara; am luat apoi pompita de tras cu gura - nu scotea niciun muc; am trecut la aspirator electric - scotea ceva, dar s-a stricat dupa o luna (nu mai aspira); batista bebelusului clasica pentru conectarea la aspiratorul casnic e sfanta! Pediatra mi-a zis de la inceput, dar eu n-am vrut s-o cred, ma oripilam eu cum sa scot mucii bebelusului cu aspiratorul credeam ca-l aspira cu totul!

Happy Mom si S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula bafta maine...

dana poate daca nu as fi pierdiut sarcinele anterioare si daca nasa mea nu pierdea bebele la 38 de saptamani gandeam altfel , acum nu pot , stiu prin ce a trecut si ea cand vedea patutul si lucrusoarele cumparate , stiu ca ai perfecta dreptate in ceea ce zici mai ales ca de ce ti-e dat nu scapi dar parca totusi ceva nu ma lasa ...

cat despre masuratori si la mine erau unele mai avansate altele mai mici, oricum sunt relative , conteza enorm si cum pune cursoul apartului la masuratoare , un mm mai incolo pot insemna zile decalaj, asa ca relaxeaza-te

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Yvy, te referi la biberoane din plastic sau ce fel sunt cele de la Avent? Eu sper sa alaptez la san, am luat un biberon sa fie. Amica mea mi-a recomandat sticla, (de fapt ce am luat e un alt material, mai bun decat sticla, borosilicat, daca imi aduc bine aminte), pt ca rezsita mai bine la sterilizarea prin fierbere.
Protectiile, preventiv. Eu vreau sa ma masez ultimele 2 luni cu crema, pt a preveni eventuale ragade.
Despre pompita...eu asta am crezut ca e batista bebelusului ...scuzati, nu stiu cum e batista aia clasica. Poate gasesc pe google un model, sa elucidez dilema. Voi cauta din aia, daca spui ca e cea mai buna solutie. Multam!

19 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Buna seara,fetite cucuiete!
Diana,ce sa-ti mai zic,stiam ca o sa arati minunat,ma apuca si pe mine nostalgia,de m-as tunde scurt periuta,dar mie nu-mi sta bine,asa ca zic pas. Eu mai si am falcute de la mama natura, cand o sa mai pun si falcutele de graviduta,e mai bine sa am breton si par sa acop :)) aaa,si Adriana,de la tine a plecta "pofta" Si eu cand am vazut ce draguta poti fi tunsa asa,atat de fresh si ghidusa si naturala

Ama,parca tu ziceai ca ai insomnii dimineata.Exact asa am si eu,si ma apuca un somn exact cand trebuie sa ma trezesc,si pe la pranz.Dar am inceput sa ma foiesc incontinuu.Azi am fost la baby expo si cred ca o sa dau comanda de o perna neaparat.

Am fost cam dezamagita asa de baby expo, mi s-au parut draguti fix cei de care ne pomenise cineva zilele trecute aici,care au sediul pe stefan cel mare ,de zicea ca sustine economia romaneasca Si am vazut un carucior asa vintage,parca rupt din peisajele londoneze din epoca victotriana.Sa nu va mai zic ca era 40 de milioane si :))) Nu stiam cum sa cotesc mai repede

Eu una sunt un pic speriata ca am impresia ca nu il simt pe bebe.... Sper sa fie in capsorul meu.

A, Bobita,felicitaaaari ,sa speram ca nu ii creste puta

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si pt noi e sfanta batista bebelusului. De restul si eu am auzit ca nu sunt bine de nimic.
La fel si cu biberoanele de sticla, am avut si eu 2, unul s-a spart rapid si la unul am renuntat de voie buna. Pt mine Aventul si Tommee sunt sfinte si am avut la biberoane, din toate marcile, marimile si categoriile...
Protectii de silicon am avut de la chicco, dar erau destul de mari, am inteles ca sunt si mai mici, la Avent. Si eu am avut ragade urate, si m-au ajutat.

Ma doare sub sani,in stanga de mor, e o durere agasanta, cred ca imi impinge ceva copilul acolo...maine intreb si eu dr ce sa fac cu durerea asta

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bobitza felicitari pentru printesa !!!

Legat de alaptare, eu am facut cezariana programata si am avut colostru din ziua 1; doar ca picea puturoasa n-a vrut sa suga deloc pentru ca-i dadeau LP cu seringa (bine ca nu i-au dat cu biberocul ca altfel eram gata cu alaptatul inainte sa incep). Ea efectiv apuca sanul si il scuipa imediat ca vedea ca nu pica nmk si asa ne-am chinuit vreo 5 ore, a adormit urland de foame cum zicea Oxana
Dupa 2 ore de somn s-a trezit c-o foame mamaaa, mamaaa si cand a apucat tzatza nu i-a mai dat drumul, a supt atunci mai toata noaptea, eram rupta, mai statea o jumatate de ora- o ora si o lua iar de la capat, cand la stangul cand la dreptul...

Pe la 3 luni am avut o enterocolita ff urata cu febra mareee rau, 40 grd C si a trebuit sa ma internez in spital; ma mulgeam la fiecare 3 ore si-i ducea tati laptele meu pe care-l papa la biberon ; dupa o saptamana am ajuns acasa si i-am bagat tzatza in gura, dar n-a mai vrut; nici LP nu vroia, ea dorea lapte de tzatza la biberon ete ca nu se poate! Iar m-am chinuit o zi intreaga cu ea sa ia sanul inapoi, a stat nemancata vreo 7 ore si apoi s-a dat pe brazda! Am alaptat-o un an si 9 luni si am intarcat-o din cauza sarcinii, aveam deja 10 saptamani si eu nu stiam

Deci declar biberonul inamicul nr1 al alaptarii!
Exista spitale unde-i dau lui bb LP cu biberonul, insa in unele ii dau cu seringa sau cu lingurita, trebuie sa va interesati si sa spuneti sa nu le dea cu biberonul! Eu am avut noroc chior ca i-au dat cu seringa, eram habarnista tare atunci si nu stiam cat e de important sa nu folosesti biberonul, cel putin pana cand se obisnuiesc ei cu suptul, insa dupa cum se vede unii si mai tarziu daca primesc bibe refuza sanul (cum a facut picea mea).

Happy Mom si S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Paula, , tinem pumnisorii! Te asteptam cu vestile bune!

19 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

elfule si eu dupa 19 saptamani am inceput sa o sint pe Ilinca mai bine si de pe la 21 de spatamani zilnic...deci nu te stresa inca o saptamana si ai sa-l simti si tu...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

yvyana sa inteleg ca , cu insitente se dau pe brazda pana la urma..ok..

fetelor care aveti aciditate , eu acum am pentru prima data pot sa iau bicarbonat sa ma linistesc putin , ma arde pe gat de numai....

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Diana, m dat cautare pe amazon.co.uk dupa support belt pregnancy si mi-a dat rezultate gramada. Poate gasesti ceva convenabil, livreaza si in RO. uite:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_13?url=search-alias%3Daps&field-keywords=support+belt+pregnancy&sprefix=support+belt+%2Caps%2C407

Mergi la inceput