Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
yvyana spune:
Olimp cu insistente nu are cum sa nu se poata, dar eu daca nu era mama cu mine in spital si nu ma sustinea sotul atunci la 3 luni cedam si-i dadeam LP ca nu te tin nervii; ei m-au sustinut f f mult, mama-mi zicea: "Cum tie-ti curg sanii si ea nu vrea, trebuie sa vrea, las-o ca nu moare ea nemancata cu tzatza in gura!" si asa a fost! In schimb asistentele ma presau rau sa-i dea LP ca deh urla copilul in miez de noapte si ele nu puteau dormi
La 3 luni eu n-am mai rezistat si m-am imbracat sa ma duc dupa LP sa-i cumpar cand am vazut ca sta nemancata atatea ore, nu a vrut asa, am vrut sa ma mulg sa-i dau la bibe, dar nu m-a lasat sotul , a zis: "Lasa pune-o la san ca suge ea, s-a puturosit!"
Happy Mom si S23+
oanka80 spune:
viviana exact asa am patit eu cu mandra mea, imi curgeau sanii, am facut mastita de prea mult lapte si ea nu voia , dar am fost slaba de inger si am cedat si eu si am dat-o pe lapte praf cand o vedeam ca urla de foame, dar nu a mai vrut san dupa 4 luni jumatate, asa i-a casunat ei ditr-o data.
ma uitam acum pe prima pagina si mi-am dat seama ca eu inca sunt cu carut albastru, nu am mai apucat a scriu aici, dar la noi e schimbata treaba de cand am primit acum o luna cam, hartiile de la amnio in mana, unde scrie mare cariotip feminin normal. deci dr meu are un ochi f "profi" de a vazut de 2 ori la eco ca e baietel. pt mine amnio e sfanta
sa imi schimbe si mie cineva carutul de pe prima pagina.
cert e ca avem o lista uriasa cu nume de fetita, si nici un nume de baietel. nimic nu e la voia intamplarii
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
20+
minune mica
Delia_Rodica spune:
Mai jos va dau un link cu evolutia fatului, foarte dragut
A doua imagine.
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/video-elet-a-szuletes-elott/
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
graphistar spune:
Yvy, bune sfaturi, voi tine cont de ele. Dar parca vad ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea la la spital si asistentele de la neonatologie d'aia nu mai pot ele de ce vreau eu, mai ales astea de la Elias, care am auzit ca sunt niste gretoase. Am vazut si ce este batista bebelusului, habar n-aveam despre ce e vorba.
Olimp, eu asa am facut ieri, am pus un praf de bicarbonat in pahar, apa peste, am amestecat si am baut. Pe net gasisem sa pui o lingurita, dar mi s-a parut prea mult. Am inteles ca e ok, e permis in sarcina, dar eu m-am temut de cantitate. Mi-a trecut, doua zile m-am chinuit si nu stiam ce sa fac, sa iau ceva, sa nu iau...
19 + Alexandru
Laura
oanka80 spune:
sar'mana de urarile de sanatate, asta doresc si eu la toata lumea.
paula pana acum motata mea inca nu da semne de raceala, dar nu cred ca scapa, am vazut ca e putin nasul infundat acum, i-am facut aerosoli acum pe seara, asa de control. daca ma repar eu si o prinde pe ea, eu una plec pe campii
20+
minune mica
yvyana spune:
Graphistar uite www.shopmania.ro/articole-medicale/p-arianna-batista-bebelusului-aspirator-nazal-20513204" target="_blank"> batista bebelusului Eu pe asta o am.
Biberoanele de la Avent sint numai de plastic, dar eu nu le-am folosit decat f putin ca am alaptat, insa au fost f OK!
Happy Mom si S23+
oanka80 spune:
si acum colac peste pupaza ma incearca si o durere de masea. aveti idee daca lidocaina spray e permis in sarcina?
20+
minune mica
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 sar'mana de urarile de sanatate, asta doresc si eu la toata lumea. paula pana acum motata mea inca nu da semne de raceala, dar nu cred ca scapa, am vazut ca e putin nasul infundat acum, i-am facut aerosoli acum pe seara, asa de control. daca ma repar eu si o prinde pe ea, eu una plec pe campii Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) 20+ minune mica |
Oanka asa am fost eu acum 2 saptamani, horror, eu am facut si febra, am frisonat! Si acum mai tusesc...
Ma bucuram numai ca mandra este f OK si de joia trecuta a inceput cu febra mareee si atat, a tinut-o 3 zile febra asta, era lac de sudoare si am pazit-o in fiecare noapte, abia de luni i-a trecut, a facut putini muci si atat, macar ea nu tuseste!
Eu dupa o saptamana de somn pe apucate, cate 3-4 ore abia legate pe noapte am avut niste contractii groaznice weekendul trecut!
Happy Mom si S23+