Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ama, TOTAL de acord cu cotizatul la stat..mie mi se face rau de cate ori ma uit la fisa fiscala si vad cati bani se aduna nu e corect, zici ca suntem pe vremea fanariotilor nu stiu daca ati auzit ca vor sa creasca CASS-ul, pt ca ministrul sanatatii nu vede alta solutie sa obtina venituri suplimentare la buget..

19+ , mami de Mircea

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Felicitari Maria!

17 + "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Maria felicitari sa fiti sanatoase amandoua. Vad ca fetitele o iau inainte

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Referitor la varianta 2 de dulap, ma gandesc ca este inalt doar de 128 cm, oare cum o sa se priveasca in camera??? Desi astia de la ikea sunt destul de buni, s-o fi gandit ei la ceva cand l-au proiectat asa...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Maria multa sanatate printesei, felicitari.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Maria, felicitari pentru printesa!!!

Doxy, eu una o sa iau prima varianta de dulap. E de fetita asa Ele sunt asa micute pentru ca mai tarziu sa poata ajunge ei sa isi ia lucrusoarele din dulap. Si pentru corpul al 2lea, ai putea sa iei rafturi expedit si in loc de cutii de plastic sa pui cutii imbracate in textil/cosulete

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Felicitari Maria!

Doxy, mie imi place ala cu verde. Se potriveste cu celalalt corp pe care il vrei. Legat de inaltime, scrie ca se doreste a fi accesibil si pt copii, sa isi ia singuri hainutele. Dar nu stiu daca e o idee asa buna

Ama, si eu am dureri ca de febra musculara, ba pe stanga, ba pe dreapta, de la intinderea ligamentelor...

19+ , mami de Mircea

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Referitor la varianta 2 de dulap, ma gandesc ca este inalt doar de 128 cm, oare cum o sa se priveasca in camera??? Desi astia de la ikea sunt destul de buni, s-o fi gandit ei la ceva cand l-au proiectat asa...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Si eu am zabovit o zi intreaga pe ikea.hu, mobilierul este f ademenitor si accesibil. Eu am renuntat datorita alternativei si avantajului de a-mi satisface poftele. In alteconditii luam din ikea.

In schimb am dat comanda de protectia laterala pt patut, de cosuri metalice pe care le voi pune in mobilier. Si mai vad in aprilie, as vrea material pt lenjeria de pat, pe care o cos eu.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele am si eu o nelamurire. Se merita sa ai cartea de munca bagata??? Adica eu nu vreau sa o bag i-am spus sotului sa o bage si eventual la nastere ma folosesc de ea. El tot imi spune sa o bage si pe a mea dar nu sunt de acord de ce sa platesc atat la stat cand oricum nasterea o platesc, rezerva la fel. Voi ce spuneti??? Gresesc???

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana , dana ce ironie a sortii ..legat de accidentele cu pacientii ...adevarul este ca DD nu doarme desi doare tare si bietii pacienti nu sunt responsabili de actele parintilor...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput