Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dana, si tu nu vei lua indemnizatia? Sau esti studenta?

Maria, felicitari pt fetita!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Merci de raspunsuri fetelor greaaa decizie, mai ales pentru o nehotarata ca mine.
Eu la varianta 2 de dulap vreau combinatia alb/mesteacan ca peretii sunt verzi, exact ca dulapul pe varianta verde.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare!

Paula, felicitari pentru rezultate! In legatura cu preturile, la Constanta unde voi naste eu erau 5000 nastere naturala si 5500 cezariana. Asta inainte de modificarile legii. Acum habar n-am. Pe mine nu ma afecteaza, ca asigurarea mea de la serviciu imi acopera nasterea integral, oricum. Pot sa nasc si in Honolulu, dar ma revolta foarte tare ideea ca poti sa platesti toata viata si de fapt nu beneficiezi de nimic. In orice sistem normal de sigurari de sanatate nu conteaza daca te duci la stat sau la privat, in limita unui plafon, asigurarile acopera serviciile.

Diana, eu sarcina trecuta de la un moment dat incolo aveam carcei crunti noaptea. Acum ii astept "cu nerabdare". Sper sa fie ceva trecator la tine.

Maria, felicitari pentru fetita!

Oxana, rares e un scump! In legatura cu dulapurile, Alexandru are in camera varianta a 2-a. Si e pus pe un corp cu sertare din aceeasi serie, pentru a fi mai inalt. Uite: https://picasaweb.google.com/hadrianae/Alexandru?authkey=Gv1sRgCNXNgdfNzteFqwE#5667005670893876738

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Nup Paula nu o voi lua pt ca noi nu ne gandeam la bebe . Si cand am aflat am vb cu contabila sa facem cumva sa o bagam dar mi-a spus ca acum nu mai putem face nmk pt ca cartea de munca este pe calculator si nu am cum sa o bag cu 4-5 luni inainte pt ca se vede data (poate nici contabila nu era una prea interesata). Asta este oricum 600 sau 800 ron mi se pare o suma f mica avand in vedere cheltuielile cu bebeii. Erau buni nu am ce sa spun chit ca ii puneam intr-un cont pt bebe mai tarziu dar nu mai am ce face. Ai vreo idee???

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Merci de raspunsuri fetelor greaaa decizie, mai ales pentru o nehotarata ca mine.
Eu la varianta 2 de dulap vreau combinatia alb/mesteacan ca peretii sunt verzi, exact ca dulapul pe varianta verde.

Doxy, si mie imi place ala cu alb si mesteacan, inalt. E mai practic!

17 + "Minunica"

Mergi la inceput

Adriana
Excelenta ideea! Foarte frumoasa camera! Chiar vroiam sa te intreb daca ai vazut pe la cineva ca ziceai ca in afara se foloseste mult ikea.
Si e fain ca poti lua pe bucati. Noua socrii ne-au dat o suma de bani dar daca schimbam varianta ne iese mai scum, dar le putem lua pe rand!

Mergi la inceput

Adriana sa inteleg ca dulapul ala de 128 daca nu-mi convine ca e prea "scund" il pot catara pe un alt dulap? Banuiesc ca se prind intre ele sau de perete, nu exista riscul sa cada.

Mergi la inceput

Bobitza, ce discutii placute!

Mergi la inceput

Apropo Adriana ca am uitat sa-ti zic... Ce fericit este piticul tau in poza cu mobilierul, pare incantat de camera lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Oxana, nu mai stiu exact daca sunt prinse intre ele sau doar de perete, dar sunt prinse. Oricum, tot mobilierul de la Ikea vine cu suruburi de prins in perete.
E fain la ei ca iti configurezi fix cum vrei tu. Rafturi, sertare, usi etc.
Daaaa, era foarte incantat. Doar ce-i instalasem camera.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Mergi la inceput