Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Eu am surprins tot felul de faze in spitale. Dar cel mai tare m-a socat una de cand s-a operat tatal meu de coloana. Eram pe un hol cand un batranel a venit cu lacrimi in ochi la un doctor si i-a spus ca a adus toti banii de pensie, pe care abia o primise, sa il opereze de ficat pentru ca era destul de grav. Si dr a luat banii, s-a uitat, i-a dat inapoi si i-a spus ca sa se duca acasa si sa mai stranga ca nu sunt suficienti

Happy_Ama 22+ si Eva

si noi am patit asta cu socrul meu....i-a dat 10 mil si a zis sa mearga acasa sa mai straga, ca el nu intra in operatie pt asa suma...si crede-ma nu era operatie pe creier...era ceva cat de cat simplu, a durat 30 de min-o ora, max.
Si apoi a venit soacra mea cu 15 mil si l-a intrebat: e ok?>
si a acceptat

Ma rog, toate astea in cond in care sotul meu lucreaza undeva unde ii putea face foarte mult rau pt faza asta, dar am zis sa il lasam pe Dumnezeu sa faca dreptate.

Mie mi-e scarba...mai ales ca era "o somitate", plin de bani....iar socrul meu un pensionar obisnuit, nu cu pesie de 50 de mil....

17 + "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Pe subiectul asta stiam de o intamplare, nu stiu daca reala sau nu, dar cica a ajuns la urgente un baiat aproape mort intr-un accident cu motocicleta. Dr. a intrebat, a venit cineva cu banii? Daca nu sa mai astepte. Baiatul a murit la scurt timp ca era grav, apoi dr. a aflat ca era chiar baiatul lui.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Oxana, grea decizie cu mobilierul asta

Pacat ca nu sunteti din Tm, va facea barbatumiu mobilier la toate dupa pofte, faceam si noi banii de nastere =))
Glumesc

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, este trist rau. Mai ales pentru platitorii care chiar nu isi permit altceva

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Buna ziua fetelor. Am reusit sa recuperez capitolele. BOBITZA Felicitari pt fetita

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Paula, felicitari!

Doxy, e asa de dulce Rares!! Si hainutele sunt super tari!!

Legat de , la noi trim II de sarcina a venit cu muulte imbunatatiri Suntem mult mai relaxati amandoi, iar la mine chiar au contribuit mult sfaturile voastre pt psihic

19+ , mami de Mircea

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am fost si noi azi la eco , suntem FETITA.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Oxana f posibil sa fie adevarat. Cand aveam 14 ani m-am operat de apendicita. Era un doc acolo care isi "omorase : fetita. A operat-o de apendicita si a uitat in ea niste fese si ceva metal ( nu mai stiu cum se numesc). La scurt timp a facut septicemie si a murit. . Un alt doc a operat un baietel de apendicita "din greseala" in partea stanga apoi ia facut alta in partea dreapta unde era normal. Deci exista fel si fel de doctori. Eu ma feresc de cei batrani pt ca au ramas cu metodele de acum 50 ani. Din acest motiv refuz sa fac cezariana. Nu poti stii ce se intampla. Sunt de acord doar daca este absolut necesar.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rodica sa stii ca asa este. Mi-as fi dorit mult sa am pe cineva priceput si de incredere in Iasi sa pun in practica toate SFurile mele.

Delia merci!

Maria felicitari pentru printesa! Vad ca iar fetele o iau inainte.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Felicitari pt printesa, Maria!

19 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput