Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
doxy spune:
Merci Bobitza!
Ti-l imprumut pe sotul meu, ca el e tare curajos. Doamne ce prostii vorbesc!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
unidanad spune:
Si eu vreau sa iau rezerva am inteles ca este cam 100 lei pe noapte. Pana in iulie sigur se vor schimba. Probabil vor baga si aer conditionat desi nu il voi folosi ca na va fii bebe dar sigur il vor baga la plata . Eu nu prea stiu cum sa procedez sa dau banii inainte sau dupa nastere. Tot am auzit diverse pareri. Ma gandesc asa daca dau inainte poate va fii multumita doc si va face treaba buna daca ii dau dupa poate nu va stii cat am de gand sa ii dau si nu va fii asa interesata.....
22+
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m V-am trimis pe mail, listutele pt spital si pt acasa, pe care le aveam de la fetele de al delfinasi. Nu m-am uitat peste ele recent, chiar nu stiu ce cuprind, dar poate va folosesc la ceva Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2 |
multumim
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
bobita si noi am stat pe uscat pana acum , acum avem liber dar el nu vrea ii este frica...cum au trecut 6 luni mai trec in ca 4 ...
te asteptam la Cluj...
happy , oxana as baga si eu sistem restricriv cu asiguratii !!!
din pacate happy situatii neplacute se intampla pe ste tot , sarcii oameni lucreaza o viata intreaga si se aleg cu bataie de joc la batranete
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Happy am auzit si eu situatii de genul. Ma oftic rau pt ca pana la urma tot trag bani de la alti oameni de ce nu pot opera 10 oameni care au bani si 5 care nu au si sunt mai saraci fara bani???. Este adevarat la privat se poarta impecabil cu tine ( nu am avut surprize pana acum ce e drept nici nu am avut nevoie si sper sa nu am ). Si totusi se spune ca doctorii romani sunt cei mai buni. Degeaba daca lasa oamenii sa moara doar pt ca nu au cati bani cer ei.
22+
Dana
diana_popa27 spune:
Buna dimineata fetele mele!
Paula Nu am raspuns ca nu stiu daca mai sunt valabile preturile pe care le stiam eu din martie . La clinica unde vroiam eu sa nasc era 1000 Eu, 1200 Eu cu medicul la cerere, si nu stiu sa mai fi inclus si altceva in afara de nastere. Mai e o clinica in Arad Genesys- Medlife care are tot felul de oferte si abonamente , 900-1000 Eu si includ si analizele si supravegherea pe parcursul sarcinii.
Oxana cat e de dragalas baietelul tau!!!!!
Elf dragalas ..Falcute ??? unde??
Mocanita multumesc de site.. Sper sa nu ajungem la ele. Ca si Oxana nu prea imi inspira multa incredere dar cred ca daca ajung durerile asa de crunte si insuportabile cum citesc si cum se spune .. . parca imi vine sa ma gandesc de doua ori. Momentan e bine. Vedem pe parcurs. E bine sa stiu ca exista pt cand poate fi mai rau
Aici ninge de dimineata. M-am trezit si era alb tot Nu mai suport vremea asta !
PS: azi dimineta m-am trezit cu prima crampa la gamba Nu a fost asa de rau dar sper ca nu inseamna ca o sa tot am de acum..
23+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Olimp, asa e.. Eu mi-as dori sa pot cotiza macar partial la privat. Si sa beneficiez de niste servicii decente, chiar daca mai dau ceva bani pe langa. De la stat nu primesc nimic... Ma gandeam cum e si sa incerci sa-ti decontezi analize etc. Trebuie sa vii cu "documente justificative" si sa pierzi vreo 2-3 ore pe la cozi. evident, din cauza unor "tone" de pirande si puradei pe care ii tii tu pe bani. Si am aceeasi problema cu alocatiile! Ideea e ca un sistem social ok, de ajutor/sanatate sau orice, il poti avea abia dupa ce te-ai civilizat si organizat ca natie. Noi am luat-o de la coada la cap. desi la cap nu cred ca mai ajungem vreodata...Gata! Mi-am eliberat hormonii!
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Iar is pe ikea ... Acum mi s-a casunat altceva si tot nu ma pot hotara daca sa iau dulap asa:
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90111391/
sau asa:
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S69873735/#/S29875963
Ca vreau sa iau si asta: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S19873974/
iar in cazul asta s-ar potrivi varianta a doua de dulap... uffff.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia