Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Imi amintesc ca am fost la maternitate sa mi se recolteze analize (ceva mai serios) pentru un Pap care iesise prost si imi trebuia internare de zi. M-au pus sa platesc 50 de lei. I-am zis prietenului meu gineco, care mi-a recoltat proba si s-a enervat. O zis ca toate tigancele se interneaza gratis si noi care platim atatea contributii, ne mai iau si bani. Cica trebuia sa spun ca nu am si ma lasau in pace.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Bobitza, tu cred ca te-ai suparat de fapt pe drta ta ca v-a tinut pe uscat din noiembrie . Glumesc!

Acum "ma lupt cu sotul"...Doxy , pt ca desi ni s-a dat unda verde, el nu vrea, zice ca-i e teama

O sa-l violez

17 + "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Delia, m-am lamurit. Eu ma refeream la cezariana, la Ms cezariana e 4000 lei, deci pe acolo sunt preturile si la TM.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Si ma gandesc ca pachetele includ acelasi lucru, cum zicea si Ama, pleci doar cu poseta pe umar. Eu sper din tot sufletul sa ajung la termen cu sarcina, ca nu vreau sa ajung la stat

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Am ramas singurica pe aici?

Sa ma laud iar cu baiatul meu . Nu stiu de ce dar tare ma amuza cum spune poezia asta :))).
http://www.youtube.com/watch?v=CnpqKWfeF18&feature=youtu.be

Ce scuuuump este!

17 + "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Bobitza se da el pe brazda

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Mi-am schimbat iar poza de la profil... mi s-a facut dor de bebe. Desi Rares in fiecare dimineata imi spune ca el e bebe si face maaa maaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

felelor din ce v-ati facut bagajul cu care v-ati internat la spital , ce continea...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Fetele, eu zic ca asta cu lista de spital, sa o salvam ca si nr de tel, sa ne folosim de ea cand avem nevoie. Sa nu bajbaim prin urma. Ce spuneti?

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu am surprins tot felul de faze in spitale. Dar cel mai tare m-a socat una de cand s-a operat tatal meu de coloana. Eram pe un hol cand un batranel a venit cu lacrimi in ochi la un doctor si i-a spus ca a adus toti banii de pensie, pe care abia o primise, sa il opereze de ficat pentru ca era destul de grav. Si dr a luat banii, s-a uitat, i-a dat inapoi si i-a spus ca sa se duca acasa si sa mai stranga ca nu sunt suficienti

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

V-am trimis pe mail, listutele pt spital si pt acasa, pe care le aveam de la fetele de al delfinasi. Nu m-am uitat peste ele recent, chiar nu stiu ce cuprind, dar poate va folosesc la ceva

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Am uitat sa zic Neata sau Buna ziua, ca e pranz deja

Am ajuns la birou si m-au luat colegele sa le ajut cu niste acte.
Am facut o pauza sa va salut si merg sa vad ce mai e de facut.
Ma intorc!

17 + "Minunica"

Mergi la inceput