Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy si eu patesc la fel , dar sunt ligamnetele care se intind ca prastia , iti dai seama ce mai urmeza

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Aaaaa, Paula, eu am scapat de faza cu banii de la stat pentru ca am semnat pana la 1 martie. Deci suma din contract e suma din contract. Daca mai puneam si lipsa bani de la stat trebuia sa mai dau eu 2500RON!! De-aia va zic ca am boala pe tigancile care avorteaza pe banii nostri! Ca daca am putea sa contribuim macar o parte la privat, am avea si noi conditii decente, liber alese, nu impuse...

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Si dupa atatea discutii luungi despre bagajul de la maternitate, pe cuvand daca mi-a trebuit ceva din ce am luat. Am folosit doar prosopul/sapun/periuta (ca de... la stat nu poti avea chiar asa pretentii) si chilotii de unica folosinta si tampoanele. Iar pentru Rares doar costumul cu care l-am scos din spital.
Am folosit halatele lor, desi erau "tare frumoase" erau curate si ni le schimbau zilnic sau mai des daca aveai nevoie (te patai de lapte/sange). Nu mi-am scos halatele mele ca trebuia sa ma schimb intr-ale lor cand mergeam la alaptat si mi se parea prea complicata operatiune facuta de doua ori la 3 ore.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

happy pe bune ca as baga o lege la avorturi nu mai multe de X avorturi la cerere / pers , daca vor mai multe sa plateasca

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Delia, m-am lamurit. Eu ma refeream la cezariana, la Ms cezariana e 4000 lei, deci pe acolo sunt preturile si la TM.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

felelor din ce v-ati facut bagajul cu care v-ati internat la spital , ce continea...

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, eu as baga o marca pe buletin. asigurat/nu. ai ajuns la urgenta, ai platit asigurari, obtii tratament. nu ai platit, interventie minima. si nu orice taietura la deget e urgenta...stiu ca pare crud dar ma uit la stiri si ma ingrozesc cati oameni care muncesc si platesc mor in indiferenta din cauza unui sistem care nu se lasa curatat de lepre

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Olipm, muulte chestii, tot asa vorbeam pe un forum si erau mamici din diferite orase si fiecare venea cu cate un amanunt specific locului. M-am dus cu geamantanul :))))))))).
Halate, camasi de noapte, slapi, pampersi, hainute de schimb pentru Rares, inclusiv produse cosmetice, ceaiuri, medicamente, reviste etc etc etc. Ca la nebuni... acum rad.

Mergi la inceput

Ama, total de acord cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

neata fetelor

afara ninge , nu-mi vine sa cred..

bobita am visat cu tine azi noapte ai venit in vizita la noi impreuna cu sotul si mie imi era jena ca nu apucasem sa fac patul ...

24 + Ilinca
Ilinca

Olimp, ce draguta esti
Nu am fost la Cluj pana acum. Am auzit ca este un oras superb!

17 + "Minunica"

Mergi la inceput