Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
paula_m spune:
Delia, ce mi-ai intors-o ...dar te-am citit, dar am uitat...stiu ca mi-a iesit mai ieftin decat la Ms, si voiam sa te intreb ce inseamna "incep" ce-ti ofera de banii astia...
Oxana, glumeam
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
doxy spune:
Ama . Ce haioasa esti cu masatul la talpi .
E fain sa-ti permiti sa fii tratata regeste.
Eu sunt tare zgarcita, cred ca numai daca as avea bani cu sacii m-as incumeta sa dau atata pentru o nastere.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
graphistar spune:
Felicitari pt baietelul sanatos, Paula!
La mine la Pitesti, la privat, cezariana va ajunge la 6000 lei, fara contributia CAS.
Eu am ales sa nasc la Elias. Pana la urma e vorba de 3 zile, nu ma mut in spital. In plus am mai mare incredere in medicul pe care l-am ales, dar si in conditiile si dotarile de la Bucuresti, comparativ cu bomba de spital din Pitesti, ma refer aici la cel de stat. Diferenta de bani o voi investi in confortul copilului.
19 + Alexandru
Laura
doxy spune:
Yvy, sirop de ceapa? Suna foarte "tentant" numai cand ma gandesc... Bine ca ti-a fost de ajutor si nu a trebuit sa induri degeaba.
paula_m spune:
Happy, la fel si la Ms, ma duc cu buletinul si cu hainutele cu care scot copilul. Dar intr-adevar daca as vrea medic din afara cu care sa nasc ar mai costa 2000 lei. Si single in camera , copilul daca il vrei noaptea, daca nu, il tin ele. Data trecuta am stat de sambata pana joi si am platit 2000 lei, dar acum ministrul nostru Nicolaescu ne-a facut-o si nu se mai deconteaza nimic.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
doxy spune:
Ama, numai cu buletinul zici? ce-o sa te plictisesti acus cu noi cand peste vreo luna vom incepe discutiile cu "bagajul pentru spital" .
Glumesc evident... dar stiu ca la prima sarcina s-a discutat muuult pe tema asta.
happy_ama spune:
Doxy, problema e ca in Bucuresti la privat cam astea sunt preturile...la cezariana, ca naturala e mai ieftina cu 2-3000RON... Asta cu permisul e relativa...multumesc lui Dumnezeu suntem ok dar tot avem un overdraft gaurit serios... Asta e. Am zis ca atat cat putem, ne intindem. Nu vreau sa ma percepeti ca pe o fitzoasa. Chiar nu sunt. Am mers si eu unde am auzit ca e mai bine...si repet, sunt recunoscatoare Celui de Sus ca, intr-un fel sau altul, ne putem intinde.
Fetelor, apropo de tuse, eu daca tusesc/stranut/rad mai puternic simt ca ma inteapa prin lateralele uterului, ca si cand se intind "corzile" pe acolo. E ceva des intalnit?
Happy_Ama 22+ si Eva
unidanad spune:
Paula nu nu lucrez. Adica lucrez pt noi . Am avut o "afacere" care a mers superrr timp de 3 ani am inchis-o datorita crizei si acum am pus pe picioare alta care inca este la inceput si speram sa mearga . Astept sa dau licenta in februarie sa imi deschid propriul cabinet de psihologie . Am vazut ca sunt singura care nu munceste
22+
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Delia, ce mi-ai intors-o ...dar te-am citit, dar am uitat...stiu ca mi-a iesit mai ieftin decat la Ms, si voiam sa te intreb ce inseamna "incep" ce-ti ofera de banii astia... Oxana, glumeam Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2 |
http://www.maternitate-privata.ro/maternitate-privata-oferta
lista de preturi cu ce includ.
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
yvyana spune:
Eu la spital de stat, pentru rezerva cu bb si tati in salon, cu toaleta in rezerva evident, masa inclusa si TV am platit in 2011 60EUR/noapte, deci vreo 500RON pentru 3 zile; la asistente n-am dat bani (nu dau din principiu), a dat sotul ceva sa vada bebelina la neonato si sa-l lase sa o filmeze , atentiile pentru dr si anestezist plus alte cateva cheltuieli au ajuns inca pe la vreo 2000RON. La neonatoloaga n-am dat nmk, din contra m-am certat cu aia de era sa o iau la bataie ca mi-a facut niste faze, eu intrebam unde e bb si de ce nu mi-l aduc la salon si aia s-au cacait, dar nu mi-a spus ca e OK si am presupus eu ca are ceva, in fine... si cand a venit in sfarsit asta "la vizita" eu mi-am dat drumul la gura
Deci un total de maxim 3000RON.
Happy Mom si S23+