Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
doxy spune:
Ama eu invers, de casa nu pot vedea...
Cred ca va trebui sa ma indur de al meu sot si sa-l las sa-si faca biroul in camera fetei (temporar ) ca acus o sa ies in prenatal si ma lasa nervii daca stau la tableta...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
unidanad spune:
Oxana
Apropo voi cat ati cheltuit pana acum cu sarcina?? Eu mi-am facut socoteala (in mare binenteles) si cu tot cu morfo de saptamana viitoare am ajuns la 2000 ron . Nu mi se pare asa mult.
22+
Dana
paula_m spune:
Olimp, nu mai vreau sa caut variante de dr si sa ma stresez. E o dr tanara, draguta, dar poate eram obisnuita cu al meu si acum nu mi-ar mai fi pe plac nimeni.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
graphistar spune:
Oxy, ai o comoara de baietel, frumos si dragalas ca tine!
Foarte frumoase hainutele. Voi arunca si eu un ochi dupa hainute la SH.
Dana, cred ca vei privi altfel lucrurile cand vei avea copilul tau.
La Pitesti m-am trezit la 7.30 cu un soare asa frumos si ma si gandeam ca azi sa merg la plimbare. Am coborat in bucatarie si am observat norii. Am scos canile de ceai afara sa se racoreasca si mi-a inghetat mana brusc. La cateva minute au inceput sa cada primii fulgi de nea, apoi s-au indesit. Acum nu mai ninge, dar e ger. Inteleg ca de luni se mai imblanzeste.
19 + Alexandru
Laura
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Salutare! Am fost la morfo...totul e in grafic, bb e la 500 g. Dr nu e chiar pe gustul meu, dr meu era mult mai migalos, mai atent. No, asta e...mai am un pic si nasc si scap de ei. Am intrebat si de nastere e 4000 lei cezariana si am 500 de lei reducere ca e a2a nastere. Dar nu mi-ati zis cat e nasterea pe la voi, doar Moni Sibiu mi-a zis. Apropo, nu esti trecuta pe prima pagina, sa-mi dai datele pt listuta. Oana, eu iau siropi din muguri de pin. Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2 |
Si eu ti-am raspuns, te-am prins ca nu citesti tot
Glumesc.
Unde vreau sa nasc eu incep de la 700 euro. La cealalta clinica incep de la 1300 euro.
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
doxy spune:
Paula indurare!!! Dar daca m-ati vedea cum ma chinui cu manichiura mea de pe tableta in timp ce mai trage Rares de mine...
happy_ama spune:
Am reusiiiiit!! Doxy, foooooarte frumu!!!
Paula, crek ma maseaza la talpi Ce sa zic?! Este mult. Dar am ales pachetul de baza la Regina Maria (care venea vreo 7000RON cu inca o mamica in rezerva) si vreo 1000RON e o taxa suplimentara a doctorului pt ca e in parteneriat academic cu ei... Eu am si contract de celule cu ei si pt asta m-au trecut pe cazare in rezerva single, cu posibilitatea de a ramane cineva cu mine in camera. Pretul include nasterea cezariana cu dr meu, cazare si masa 3 nopti, 4 zile, tot ce imi trebuie mie si lui bebe (inclusiv pampersi pt amandoi ), hainute etc... Copilul in principiu il pot tine cu mine in camera, daca ma simt bine... Avantajul e ca ma duc cu buletinul la mine si atat...nu mai fac nicio sarsana Dar oricum, ma uitam numai ce diferenta este la Regina Maria intre Bucuresti si Brasov...e dublu...
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Laura merci! Sunt convinsa ca pentru fiecare mamica copilul ei e unic si e cel mai, cel mai... Eu cand ma simt fericita simt nevoia sa ma impart cu altii .
Daca aveti si voi filmulete haioase sa le postati ca eu admir cu drag toti bondocii mititei.
I-am promis asearaca daca spune poezia si ma lasa sa-l filmez, ii dau o bomboana.
yvyana spune:
Hello, burtici!
Paula felicitari pentru vestile bune de la morfo!!! Nu conteaza ca nu e migalos, asa e si a mea, insa mereu mi-a raspuns la tel si mereu m-a rezolvat imediat cand am avut ceva urgent, deci per total sint multumita; important e sa dai de dr cand ai nevoie urgent, sa comunici prin mail/tel sau sa vii direct la spital neanuntata daca e cazul (eu asa am facut cand am avut probleme, am mers la spital si o anuntam ca o astept jos si niciodata nu a facut vreun gest sau comentariu deplasat, ma consulta imediat si cand a fost cazul m-a si internat imediat).
Oanka eu mi-am facut sirop de ceapa pentru tuse ca a mea era seaca si f f iritativa, efectiv ziceai ca-mi umbla cineva cu un puf pe gat si tuseam non-stop, dar asta a tinut doar vreo 2 zile, apoi s-a mai rarit; in noptile alea n-am dormit deloc, am tusit pana m-au apucat contractiile, luam si No-spa si Uscosin, dar a trecut; acum tusesc de mai multe ori pe zi, dar nu se compara, am luat sirop pana ieri.
Happy Mom si S23+