Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_popa27 spune:
Vai Monica ce veste !... imi pare tare rau sa aud lucruri de genul asta .
Sper sa isi poata reveni cat mai repede dupa pierdere si sa i poata lua de la capat ..desi daca sotul are genul asta de comportament vis-a-vis de suferinta ei cred ca saraca isi revizuieste tota viata acum.
Sper sa gasiti o solutie sa poata fi ajutata sa treaca peste
Ana bafta la Inspectie
Bobitza bafta la eco ! sa vi cu putza de fetita inapoi
23+
viitoare mamica de Medeea
monicaa spune:
Am prins din zbor subiectul cu hainutzele. Ptr inceput nu iau mai nimic ca nu stii cum va fi. Am avut la Clara haine incepand cu nr 50 ca sa fiu sigura si au ramas nepurtate. Plus ca aici nici nu-i nevoie. In spital capeti hainutze tare dragutze + pampersi. Si pana ies trimit sotzul la shopping (cum are experienta) si gata.
Noi am folosit des sistemul "iti dau si cand raman mici mi le dai inapoi". Fetita nasei Clarei e cu 5 luni mai mare. Cand a fost Clara mica cumparam numai ce nu primeam de la Ioana. Si eu la randul meu am dat cam totul mai departe inclusiv la colegii de serviciu si apoi cand raman mici le primesc inapoi. Normal e vorba de hainele care nu sunt patate etc. deci de obicei ce vine direct pe piele cumpar.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +
yvyana spune:
Doxy sint de acord cu tine; al meu cand sufera tace chitic; mie imi vine sa lovesc peretii si el se uita la TV La fel si cand e el suparat de la servici etc. daca il intreb ce are spune NMK
Abia dupa cateva zile da afara si uneori niciodata, dar tre' sa scot vorbele cu clestele de la el
Happy Mom si S23+
monicaa spune:
Fetelor nici nu indraznesc sa-l comdamn pe sotz. nu-l cunosc si nu ii stiu pe ei ca pereche. Ce o fii si in sufletul lui numai Dumnezeu stie. problema e ca acum in felor lor de suferuntza sunt total incompatibili si pe fata o darama si mai tare ce vede acasa.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +
Bobitza_85 spune:
Doamneee, ce tragedie! Nici nu vreau sa ma gandesc!
Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste!
17 +
yvyana spune:
Monicaa ii trebuie sustinere din afara, de acord, dar cel mai important este ca la un moment dat (cat mai curand) sa ajunga ei doi sa comunice, sa vorbeasca despre asta, sa planga impreuna, sa dea cu pumnii de pereti etc, sa se descarce, dar tot IMPREUNA!
Happy Mom si S23+
Bobitza_85 spune:
Iubitele, va pup si va multumesc pt incurajari!
Merg sa ma pregatesc.
Revin cu vesti dupa 13:00.
O zi minunata sa avem!
17 +
happy_ama spune:
Bobitza, tinem pumnii!!
Monica, imi pare tare rau de ce aud. Din pacate nu stiu cu ce sa ajut...
Happy_Ama 22+ si Eva
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Yvy, plange doar cand o duci? Ca daca in rest e bine si cand vii sa o iei e vesela si multumita atunci nu trebuie sa-ti faci griji. La inceput nu a plans ca era o noutate pentru ea. Oxana, |
Pana acum n-a plans deloc si o duc de 2 saptamani, insa ieri a fost cam trista cand a vazut ca tot acolo mergem si o las, dar cica ziua n-a plans decat putin la nani, iar azi ne-a zis PA cam indoita asa si a inceput sa planga de cum a luat-o educatoarea; eu am asteptat vreo 1-2 minute sa vad ce si cum si ea tot urlaaa
Happy Mom si S23+
delia_timpau spune:
Monicaa, ce poveste trista Eu nu stiu cum as putea sa fac fata..va ziceam ca am visat urat..am visat ca a murit bebe m-am trezit plangand si sunt inca intoarsa si sa nu ai sprijinul sotului..off..din pacate nici eu nu cunosc niciun psiholog bun, dar o sa intreb!
Diana, eu am vazut pe Discovery ca bebele aude daca mama isi pune csti..tocmai fluidele din organism transmit sunetul. eu asa am retinut, acum daca e asa sau nu, il intrebam pe bebe cand se naste :)
Ama, cred ca si eu mai aman cu hainutele pt luna viit Nu de alta, dar eu iau banii pe 30 si pe 27 am de platit morfofetala la Radulescu.
Eu am o prietena in Belgia, care cred ca o sa vina in tara de Paste. Putem sa facem si prin ea comanda la M&S, sunt aceleasi produse ca si pe site-ul din Anglia. Va anunt.
Oxana, nu se compara ce gasesti pe net cu ce gasesti in magazine la noi. Am fost in Afi si sunt si mai scumpe, si mai putine..
Bobitza, bafta!! Sunt foarte curiosa daca instinctul de viitoare mamica functioneaza :) La mine cred ca a functionat, pt ca desi imi doream din tot sufletul fetita, inca de la inceput simteam ca o sa fie baietel
Ana, bafta si tie si multa sanatate!
Yvy, asa e la inceput cu gradi, o sa se obisnuiasca!!
19+ , mami de Mircea