Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa buna dimineata mamici nu va suparati pe mine ca vin cu vesti urate dar am mare nevoie de ajutorul vostru. Prietena surorii mele a pierdut acum 1 saptamana sarcina la 6 luni. S-a chinuit 5 ani sa ramana insarcinata. E la pamanat si cel mai grav e ca acasa nu primeste intelegere. Sotzul se joaca pe calculator si nu intelege "agitatia". Fetele s-au pus acum mana la mana sa o scoata din mediul asta caci are 6 sapt CM si se tem de ce e mai rau. Stiu ca a pomenit cineva de o grupa de ajutor. Sau stiti un psihilog bun? O clinica unde se poate retrage pana isi revine? Mersi mult Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 + |
Vai nu pot sa cred . Din pacate chiar nu am idee dar chiar asa sotu nu si-a dorit copilasul??? Doamne fereste de asa ceva. Sa dea Dzeu sa treaca peste incercarea asta cumplita.
22+
Dana
monicaa spune:
In Bucuresti. O stiu pe fata de cand a intrat sor'mea la liceu. Sunt prietene tare bune si ea e o dragutza. Acum grupul lor s-a alarmat teribil cand au aflat de situatia de acasa si incearca fiecare prin relatii / cunostinte sa rezolve ceva.
Am promis ca intreb si eu aici. si mie mi se rupe inima mai ales ca am vazut-o in decembrie si vorba lui sor'mea "era drogata de fericire".
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Buna dimineata! Vin si eu la cafea. Mocanita bafta multa la amnio! Betty bafta si tie la morfo! Daca au spus copii Bianca, e clar ca ramane Bianca. Ama foarte dragute hainitele! Si apropo, Eva seamana cu tati. Ele sunt convinsa ca exagerezi, dar m-a distrat tare expresia cu "baba rosie de la posta romana". Fetelor, fiti mai narcisiste, e psihologic ceea ce vedeti in oglinda. Daca vreti sa va vedeti frumoase, uitati-va mai bine. Si eu incepusem sa observ una alta care nu-mi placea si apoi am revenit la fusta scurta, tocuri (ceva mai joase) si ma machiez exact ca inainte (oricum nici inainte nu exageram, doar rimel si ruj). S`apoi voi va cunoasteti cel mai bine sotii. La al meu de ex. ii plac cracii goi, asa ca mi-i expun, ce mai conteaza kg. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia |
Asa, Doxy! That's my girl!
17 +
doxy spune:
Ana, multa sanatate! Ca am uitat sa-ti zic. Si mult succes la inspectie!
Bobitza tinem pumnii!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Tocmai, e cu dus si intors cumparatul hainelor pt prima luna. Se nasc copii si cu 54/56 cm, peste 4 kg, riscul este destul de mare sa nu cumperi ce trebuie.
La ultimul nepot cand m-am dus la o sapt de la nastere, i-am dus salopete de 62 cm si ii erau bune. Am intrebat cumnata ce-i lipseste sa nu duc de capul meu.
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
monicaa spune:
Bobitza tinem pumnii! Abia te astept dupa-amiaza sa radiezi de fericire. Ca sa stii ca se transmite si la noi. Am simtit ieri de la Ama. Am fost toata ziua extrem de optimista si fericita.
monicaa spune:
Ana multa sanatate! Te rog ai grija. daca faci febra mai bine amani desi cred ca iti vine foarte greu. E periculos si ptr tine si ptr bebe. si bafta.
unidanad spune:
Fetele va multumesc. Am patit-o cu un costumas. Mi-a placut atat de mult si am zis sa cumpar cel mai mic ca na pt nou nascut. Si cand am ajuns acasa am vaz ca este pt 48 cm deci am 1% sanse sa il imbrace Deci o sa ii cumpar cateva iar apoi ma duc sa ii mai cumpar.
22+
Dana
doxy spune:
Monicaa, cu privire la sot e greu de spus, depinde de relatia lor de inainte de tragicul eveniment... Daca erau fericiti si se iubeau, atunci poate ca nu e de condamnat...
Sunt barbati care reactioneaza foarte ciudat la asemenea situatii. Sufera mult si se inchid in sine, sau se joaca pe calculator, neglijand pe cei din jur. Dar tot din suferinta facand asta... Doar ca se manifesta in mod diferit.
Sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Bobita, Bu u tine pumnisorii , iar eu iti urez bafta, sigur va fi bine si emotionant
Monicaa sunt sensibila la acest subiect si nici nu pot intelege atitudinea sotului
In Timisoara stiu un psiholog, in ce oras e prietena?
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd