Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Cu uitatu in oglinda si eu am inceput sa evit . Desi vreau sa va pov o intamplare pt mine a fost super sentimentul. Eu inainte sa raman gravi ma machiam destul de des. Sotu fiind obisnuit cu mine machiata acum cred ca aveam 3 luni de cand nu ma mai machiasem. Duminik m-am vopsit machiat si imbracat cat am putut mai sexy ( desi ieseam cu o prietena la o pizza am vrut sa mai simt si eu ca sunt cat de cat) M-am dus la sot afara in curte si el era concentrat acolo vb cu mn dar nu sa uitat. Apoi i-am spus eu imi sta si mie bine ????? Si cand a intors capul a facut niste ochi si nu isi mai lua ochii. Fetelor m-am simtit atat de bine ca nu va puteti imagina . Deci inca nu sunt asa monstrulet

22+
Dana

Haide mai Danuta....cum sa fii monstrulet?!
Suntem noi exagerate...vrem si bebe sanatos si silueta perfecta

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Dana, ultimul nepotel de 6 luni, la inceput a vomitat f des in primele 3 luni. Cumnata schimba de la 5 bluzite/bodyuri/salopete pe zi, depinde cum Il imbraca. Ideal ar fii sa iei cateva buc si vezi dupa nastere care e realitatea.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ah, Paula, asta cu papusa m-a atins

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

15 body mi se par cam multe... Si exista riscul sa-i fie mari/mici. Mai ales hainutele de prima luna eu zic ca nu trebuie multe, tre sa vezi intai cat de mare/mic este bebe.
Iar asta cu primit-o e cu dus si intors. Eu n-am primit decat ceva nesemnificativ. Plus ca cine vine cu hainute, aduc marimi mai mari, asa ca exista riscul sa ramai fara haine. Puteti sa cumparati mai multe haine de 3 luni, dar astea new born sa luati mai putine ca sa vedeti cum arata bebe mai intai.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

buna dimineata mamici

nu va suparati pe mine ca vin cu vesti urate dar am mare nevoie de ajutorul vostru. Prietena surorii mele a pierdut acum 1 saptamana sarcina la 6 luni. S-a chinuit 5 ani sa ramana insarcinata. E la pamanat si cel mai grav e ca acasa nu primeste intelegere. Sotzul se joaca pe calculator si nu intelege "agitatia". Fetele s-au pus acum mana la mana sa o scoata din mediul asta caci are 6 sapt CM si se tem de ce e mai rau.
Stiu ca a pomenit cineva de o grupa de ajutor. Sau stiti un psihilog bun? O clinica unde se poate retrage pana isi revine?

Mersi mult

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana303maria

Fetelor, eu nu pot sa dorm. Sunt treaza de la 00.00, mi-am terminat toate proiectele pt inspectia de vineri si sunt RACITA RAU DE TOT!!! M-am trezit ca practic nu pot sa respir, ma doare gatul cand stau culcata mai ales. Am luat un paracetamol mai devreme, dar vad ca starea se cam agraveaza. Luni am avut 14 elevi, marti au fost 11 si ieri 9... Sper din suflet ca la inspectie sa am macar 15 copii. Nu as suporta sa o aman...

Mocanita, mult succes azi la amnio!!!
Betty, asteptam vesti bune de la morfologie!

MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+

Sanatate multa, Ana si bafta la inspectie!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aaaa, Raul nu voma, doar regurcita un pic, cand il tineam sa ragaie, dar rezolvam pb cu barbita. Si mai sunt copii la care le iese mult pisu si kk din scutec, pana le nimeresc parintii scutecele potrivite, noi nici cu astea nu am avut pb. Raul chiar nu-si murdarea hainutele. Cred ca am fost norocoasa.
Si daca mai tinem cont ca e iulie, august si e f cald, vor sta mai mult dezbracati, eu ii dadeam o salopeta fara maneci si picioruse si era ok.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana o sa primesti in masura in care ai de la cine . Adica daca ai prieteni rude multe care te viziteaza in general nu vine nimeni cu mana goala la copil nou nascut cum nici noi nu mergem la altii. Noi am mers la toti prietenii nostri si cu hainute si cu banutul la perna desi nu suntem prea traditionalisti nici noi nici prietenii nostri si nu suportam obiceiurile astea. Mie mi-au zis deja prietene ca mi-au pregatit. Si majoriatea primesc si noi si de la rude etc. Nici eu nu vreau sa ma bazez pe asta dar in prima luna nu cred ca ma arunc la f multe. Imi mai zicea o prietena,care la fel a zis ca nu se bazeaza pe nimeni, ca a luat hainute si nu ii venea nimic in prima luna din ce i-a luat . A nascut o mogaldeata de 2800 si ei erau pregatiti pt un copil grasunel si mare (desi amandoi sunt micuti) si nu i-a venit nimic din ce cumparasera decat dupa 2 luni. Au avut noroc ca au primit in final.

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Monica, imi pare asa de rau! Sunt foarte sensibila la chestiile astea, ma refer la parea cu sotul... In ce oras este sora ta? De psiholog nu stiu ce sa zic, ca nu cunosc...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Neata, fetele!!

Cafea cu lapte, da?!

Mocanita si Betty, va asteptam cu vesti bune!

Bobitza, tu la cat ai eco??

Ele, hainutele sunt de la H&M, Zara si Gap. Pe cele de la Zara si Gap le-am luat intr-o vacanta de la Roma, am prins super reduceri. Oricum, repet, recomand online Next, Mothercare si M&S

Sa aveti o zi minunata!

Happy_Ama 22+ si Eva

Am uitat sa va zic Neataaa!

Happy, am TTest la 12:00. Am niste emotii...de nu va pot spune.
Nu l-am mai vazut pe Minunica de 3-4 sapt ...eu care mergeam la o saptamana.Nici nu ma intereseaza ce e, vreau doar sa stiu ca e bine, sanatos.
Sa-MI TINETI PUMNISORII!

17 +

Mergi la inceput