Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, v-am contaminat

De pe next e free, de pe M&S e 15 lire

Delia
, poti sa faci o lista si sa o pastrezi. Ca poate iau azi de pe M&S si nu de pe Next...sau ambele...nu stiu...trebuie sa intru sa ma uit

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

neata,
a dat frigul si la Sibiu brrr bate un vant de nu-ti vine sa iesi din casa
eu mi-am activat PM de ce nu-mi merge oare???

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Happy, pai daca comanzi in fiecare luna, prefer sa mai aman un pic...dar sa nu uiti sa ma anunti si pe mine, da? M-am uitat acum un pic, la nou nascuti...ce frumusele sunt!! Am si uitat...

Pe voi cat va costa nasterea la privat? La Ms ar fi 3500 de lei ( cred), intreb maine sa fiu sigura.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

la Sb e 4060 lei cea mai ieftina (naturala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama, dar nu aveti M&S la Bucuresti? Sau e mai distractiv pe net.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

hmm am intrat si eu pe next sa vad ce e pe acolo, tare dragute si colorate, dar parca putin cam scumpe :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata fetelor
Delia nu aude decat daca asculti fara casti, la boxe . Castile noile le tinem f f aproape de timpane asa ca sansele sa auda muzica altcineva sunt minime mai ales bebe sub atatea straturi si in lichid amiotic. Poate simti influenta muzicii asupra ta dar nu muzica in sine.
Pt bebe ori pui castile pe burtica ori te pui langa boxa.
Aseara i-am pus ravel ...parea incantata dupa ce am terminat cu muzica m-a batut (deja loveste ca o karatista mica)
Ma omorati cu hainutele!

Ele aseara m-am enervat de la dureri cum stateam in pat si am facut exercitii Kegel ptca nu ma mai puteam intoarce de pe o parte pe alta fara sa scot sunete. Imd dupa s-a calmat durerea si acum de dimineata nu ma mai doare nimic. O sa te tin la curent ca eu m-am decis sa fac exercitii cat pot de multe in functie de cum imi amintesc.

http://www.qbebe.ro/sarcina/despre_sarcina/cele_mai_bune_melodii_in_timpul_sarcinii!_relaxare_pentru_tine_si_bebe!

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu nu vreau sa cumpar hainute, primesc enorm de multe si nu as vrea sa risipesc banii, doar ca e maaaree tentatia

Unde as vrea sa nasc eu incep preturile de la 700 euro si cresc. La cealalta clinica incep de la 1300 euro.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata!!!

Cu asa vreme parca nu am chef de nmk. Si pe mine ma tenteaza sa cumpar cateva hainute dar parca mai mult ma atrage sa ma duc eu personal . Am si eu o nelamurire. Cam aproximativ cate hainute sa luam pt prima luna??? Ma refer la body salopetele si ce masura. Toata lumea ma zapacit sa nu cumpar multeeee ca "o sa primesc". Nu imi place sa merg pe ideea asta. Poate patesc ca o prietena a nascut si la ea la fel ziceau toti o sa primesti multeee si yoca . Nu a venit nimeni . Ma gandeam sa cumpar 15 body cu maneca scurta si 5 cu maneca lunga, 5 caciulite, 5 perechi de ciorapei (desi sigur nu ii voi folosi), 20 salopete. Asta pt prima luna. Ce ziceti e ok????

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Buna dimineata!!!

Cu asa vreme parca nu am chef de nmk. Si pe mine ma tenteaza sa cumpar cateva hainute dar parca mai mult ma atrage sa ma duc eu personal . Am si eu o nelamurire. Cam aproximativ cate hainute sa luam pt prima luna??? Ma refer la body salopetele si ce masura. Toata lumea ma zapacit sa nu cumpar multeeee ca "o sa primesc". Nu imi place sa merg pe ideea asta. Poate patesc ca o prietena a nascut si la ea la fel ziceau toti o sa primesti multeee si yoca . Nu a venit nimeni . Ma gandeam sa cumpar 15 body cu maneca scurta si 5 cu maneca lunga, 5 caciulite, 5 perechi de ciorapei (desi sigur nu ii voi folosi), 20 salopete. Asta pt prima luna. Ce ziceti e ok????

22+
Dana

Din pmdv sunt f multe. Si in plus nu stii ce marime va avea bb. Eu va sfatuiesc sa nu luati multe inainte, luati strictul necesar pt 2 saptamani si apoi o sa va fie mult mai usor sa luati haine, o sa stiti cum vreti sa fie, sa se traga pe cap, sau sa se inchida pe piept, cum e vremea, cum il imbracati pe bb, ce masuri are, etc... Si sa luati in calcul ca nu prea se murdaresc ca nu au cum...poate doar cum regurgiteaza, dar chiar nu va tb multe de schimb primele luni. Si chiar daca aveti impresia ca e o papusa si o sa o schimbati de 100 de ori pe zi, nu e deloc asa

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, avem dar mi se par mai variate pe net. Si e si mai comod

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput