Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
unidanad spune:
Diana stiu ca voi primi ffff multe dar am mai vb cu fete si multe mi-au spus ca ele au primit pt cand va avea bebe peste 5 luni. Noi suntem familie mareeee adik noi doar daca ne strangem frati surori cu tot cu soti si parinti suntem vreo 15
22+
Dana
doxy spune:
Yvy, nu vreau sa te sperii, dar sa nu fie cumva bolnavioara...
Zic asta fiindca exact asa s-a manifestat la Rares. Prima data cand l-am dus la gradi (primul contact cu colectivitatea) o saptamana a fost foarte incantat, din a doua zi a ramas la program lung, pana la 18.30. Apoi brusc a inceput sa planga diminetile, chiar m-am mirat... ca dupa 2-3 zile sa debuteze boala. Am stat o sapt. acasa si cand l-am dus iar, a plans din nou, inca nu era refacut 100%. Apoi si-a revenit. Noi nu am avut probleme cu plansul la gradi, atunci a fost singurul episod...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
unidanad spune:
Bobitza tinem pumnii si asteptam vesti.
Delia si noi ne doream tare tare o fetita dar de la inceput am zis ca e baietel si asa a fost.
22+
Dana
happy_ama spune:
Delia, tine-ma la curent cu prietena ta, te rog. Chiar daca ma hotarasc sa fac acum mai mult ca sigur nu ma pot opri prea curand E ca o boala la mine!! Shopaholic!
Dana, sa stii ca ai dreptate cu hainutele de primit. Asa am observat la toata lumea...se iau hainute pentru 3-6 luni. Nimeni nu se risca sa vina cu ele mici. Eu si prietenele mele am patit-o cand a nascut una dintre noi. I-am luat un body 0-1M cu piciorus inchis si baietelul ei era suuuper cracos. Nu a putut purta nici macar o data ala
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Delia nu fi trista, hormonii sunt de vina, am citit pe net despre vise urate la gravide, la fel cu bebei morti, malformati etc. Cica ar fi normal...
Eu am avut un vis urat de tot sambata, in legatura cu sotul, il pierdeam, Doamne nici acum nu mi-am revenit. Nu va zic ce a fost in inima mea cand mi-a zis ca pleaca duminica noaptea la Constanta, deja ma vedeam vaduva cu doi copii . Atat m-am rugat la DD si am zis ca nu degeaba m-a dat sot asa de bun ca sa mi-l ia.
Pe mine ma streseaza deplasarile astea ale lui ca el face drumul dus-intors fara sa se odihneasca. Pleaca noaptea la Constanta isi ia dosarul (alt stres) si apoi se intoarce acasa, sunt peste 1000 km. Si face asta saptamanal, in diferite orase. E mereu obosit, iar eu stau stresata...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
monicaa spune:
Delia da da visele urate sunt cam standard in perioda asta. Te inteleg perfect ca si eu sunt data rau peste cap desi stiu ca a fost doar un vis. si nu-ti face griji.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +
happy_ama spune:
Fetelor, am citit si eu ca sunt comune cosmarurile in timpul sarcinii, din cauza dezechilibrelor hormonale si a grijilor constante.
Si noi suntem f usor de impresionat. Eu una cand am ajuns ieri acasa, de la masina la scara am auzit intr-un bloc alaturat o femeie care, am dedus eu, vorbea la telefon cu cineva (urla de fapt) ca murise un el. si ii urla persoanei respective sa fie fericita ca a scapat de el...Nici pana azi nu mi-am revenit... Dar asta e viata...Incerc sa alung orice gand de-asta. Desi recunosc si eu ca de cand sunt insarcinata sunt de-a dreptul paranoia
Happy_Ama 22+ si Eva
delia_timpau spune:
Stiu ca sunt normale visele si ca probabil vin din prea multa grija ca totul sa fie bine, dar sunt horror!!
Ama, te anunt si te cred, noi deja facusem un cos de 150 Euro intr-o seara pt bebe si dupa aia am zis ca o luam razna daca incepem asa
Fetele, am inteles ca e o promotie la Cora de la Pampers pt viitoare mamici, daca ai card de fidelitate si faci dovada ca esti insarcinata primesti o gentuta cu tot felul de produse pt bebe (jucarii, cosmetice si nu mai stiu ce). Azi am de facut cumparaturi, va zic daca e asa sau nu!
19+ , mami de Mircea
monicaa spune:
Apropo paranoia. Eu m-am socat asa de mult de mine si reactia mea la vestea cu Sweety ca m-a pus serios pe ganduri. La Clara am fost asa de Zen, happy si relaxata si era primul copil. Apoi a venit reactia la problema cu tensiunea si am decis sa iau masuri.
Asa ca am fost la un curs de relaxare musculara progresiva dupa metoda Jacobson. A fost super ok, acum fac minim de 2 ori pe zi exercitii. Ies minim 30 min la pas la alert la plimbare chit ca ninge si e frig e mori. Si ma simt mai bine. In orice caz imi e mai usor sa alung gandurile negre. Si parca si vin mai iar. O fi placebo sau nu, efectul conteaza.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +
diana_popa27 spune:
Delia incearca sa nu insisti sa iti reamintesti cosmarurile si sa le dai prea multa importanta ca nu are sens ...hormonii bata-i vina .
Daca va ajuta cu ceva Doxy si Delia de fiecare data cand visez ca moare cineva maica-mea cae e o superstitioasa incurabila imi spune ca "-ia murit moartea" asa ca e de bine ..si daca plangi in somn inseamna ca o sa te buruci in realitate.
Nu stiu cum e adevarat sincer ... in "In the womb" era prezentat cam la fel. Ca nu aude f f mult din exterior si ca vocea mamei o aude distorsionata pt ca e vocea din interiorul corpului si trecuta prin lichidul amiotic. Habar nu am cum e adevarat dar a reactionat de fiecare data cand am pus castile pe burta.
23+
viitoare mamica de Medeea