Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
paula am inteles
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Bobitza felicitari pt bebita
Imi pare rau de dezlipire, am avut eu un sentiment, ti-am si zis. Cauta repede un dr ca sa-ti recomande ceva tratament. Si sti ca ar trebui sa stai cam linistita acum :( nu e placut.
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
paula_m spune:
Gagici, acum nu stiu ce sa spun, Raul pana la 3 luni, a fost si alaptat si hranit cu biberonul. Si niciodata nu a refuzat nici sanul, nici biberonul...dar el a fost mancacios de felul lui.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
diana_popa27 spune:
Buna seara burtici am ajuns si eu acasa
Olimp Monirina multumesc!
Bobitza felicitari pt fetita!!!!
Ele eu inca ma chinui sa imi amintesc sa fac exercitiile . Te anunt cum sta treaba peste vreo sapt .. daca e mai bine, la fel sau mai dureros.
Pana acum a fost f bine azi ...nu am mai avut dureri si doar o senzatie usoara de deranj. Acum cand am ajuns acasa m-am resimtit dar m-am apucat iar de ele si sper sa fie mai bine ca pe mine noaptea ma doare tare .
Irina si Liliana f frumoase o odisee de bunaciuni si de copii frumosi!
23+
viitoare mamica de Medeea
doxy spune:
Bobitza felicitariiiiiii!
Paula nu e obligatorie chestia cu bibe, dar cei care refuza o fac din cauza la bibe. Invers nu e neaparat valabil, asta ziceam si eu ca rares dupa 5 zile de bibe a trecut prin mari chinuri dar n a renuntat la san.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
doxy spune:
Bobitza felicitariiiiiii!
Paula nu e obligatorie chestia cu bibe, dar cei care refuza o fac din cauza la bibe. Invers nu e neaparat valabil, asta ziceam si eu ca rares dupa 5 zile de bibe a trecut prin mari chinuri dar n a renuntat la san.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
mess0804 spune:
Fetelor sa va amuz nitel Mi-am cumparat blugi cu bata elastica de gravi secondhand de pe ebay, am aproximat marimea. Au venit, i-am spalat, probat, zic eu ok. Si i-am luat azi pe mine ... si bineinteles ca mi-s cam mari cu un numar, curg de pe mine, cand ma ridic de pe scaun tot trag de ei intai ... Acusi cand merga acasa pana la autobuz cred ca trebuie sa-i tin cu mana
poate imi vin mai incolo, desi sper eu sa nu creasca si dosul ca nu vad de ce ar trebuie sa creasca
bubulina2401 spune:
Ama, poti sa-mi zici care sunt site-urile cu hainutze? cand faci comanda poate ma bag si eu
21+ de
happy_ama spune:
Bobitza, felicitari pt printzesa mult dorita!!! Ma bucur mult pt tine! o sa avem tizuci
Bubulina: next, marks&spencer si mothercare. Am facut azi la next de cateva mai fac pe la sfarsitul lunii
Happy_Ama 22+ si Eva