Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna fetelor!
Diana ti-am admirat si eu noua tunsoare si-ti sta extraordinar de bine. Si inainte iti statea foarte bine, dar acum e wow.
Adriana am vazut ca si tu ai fost tunsa la un moment dat asa si-ti statea suuuper, parca erai o frantuzoaica
Laura, azi am fost la medicul de familie ptr controlul de rutina si mi-a expicat ea care-i cauza" arsurilor" noastre din partea stanga,de sub coaste: cica acolo ar fi camera de gaze , deci nimk grav, doar balonare
Betty
ai intrebat-o pe Laura de alaptatul dupa cezariana, si , datorita faptului ca am trecut si eu prin acesta experienta indraznesc sa-ti spun cum a fost la mine.Mi-au facut mai multe injectii cu oxitocina si a 2 a zi de la nastere deja am pus copilul la san, din pacate n-am reusit sa alaptez decat 3 luni.

Fetelor vad ca deja vorbiti de cuparat hainute ptr bebei. Stiu ca este ceva foarte tentant , sunt superbe si cu greu poate o viitoare mamica sa reziste tentatiei, insa cred ca si de data asta voi astepta sa-l tin intai pe bebe in brate, desi de fel nu sunt superstitioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ok bagat la tartacuta biberonul este de vina am gasit inculpatul

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Astea doua zile, am muncit la domiciliu sis e cunoaste. Durerea de "pasa" e foarte slaba . Deci si statul in scaun o accentueaza.
Dar tot ca un elefant ma misc si respir greu.

De Adde am mai intrebat si eu. Nimik nu stim.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

ele

eu ma simt ca o turma de elefanti , abia ma misc sau cel putin asa mi-i se pare mie , repir greu , ma misc greu , obosesc repede...ufff numai calitati

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

bobita hai cu vesti !

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna dragele mele,

Vin si eu cu vesti bune. O sa avem

Este bine, sanatoasa. Mi-au luat si sange pt TTest. Astept rez in 5-10 zile.
Am colindat cu sotul toata ziua la shopping si am dat numai peste promotii .
Am fost in Carrefour Vitantis si erau multe tombole...Am luat o rochita draguta de la Reserved la 30 Ron, Gel dus Klorane+sapun Klorane 34 Ron si o jucarie roz pt bebita mea (ceva pt ros cand ii dau dintisorii) , in fine, a fost o zi grozava. Nu am mai ajuns la munca
Acum am intrat sa va scriu repede si ies cu prietenii in oras sa sarbatorim vestea

Am decis sa schimb si dr pt ca azi am aflat ca am avut dezlipire de placenta si dr mea nu a vazut....Am gasit o dr buna rec de sora mea si am inteles de la o pr ca si ea naste cu ea. O cheama Bohiltea Roxana, e la Academica si la sp Municipal. Ati auzit de ea? Am citit numai de bine. Mi-am facut programare pe 30 la ea.

Va pupacesc si vb mai tarziu daca mai sunteti, daca nu, maine!

Cu drag,

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra ti-am zis eu ca esti mama de fetita.
super, sa sarbatoriti frumos fara excese.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Aoleu, ce-ar merge o tigara acum, sa sarbatorim cum se cuvine...
Glumesc, nu fac de-astea
Ele, ai avut dreptate, ce sa mai...desi toti prietenii imi prevazusera un baietel, uite ca nu a fost asa.

Bine, va dati seama ca la 17 sapt nu e 100% sigur, dar eu sper sa nu apara putulica.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alexandra, felicitari pt fetita!!

Eu am avut colostru la 3 ore dupa cezariana, dar asa cum va ziceam, am facut cezariana la cald, am trecut si prin travaliu.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

bobita sa traiasa printesa !!!

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput